michael99 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 dnes moje oblíbené WP_20160923_08_34_02_Pro.jpgPresne tyhle mam taky....uz pet let...jsou super. Koupil jsem si k nim jeste cerny reminek a ten nosim v zime protoze oranzovy se ma tendenci spinit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 byla něděle,tak opět na ruce Mudmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Presne tyhle mam taky....uz pet let...jsou super. Koupil jsem si k nim jeste cerny reminek a ten nosim v zime protoze oranzovy se ma tendenci spinit.jj černej i oranžovej k nim mám do rezervy,ten co je na nich tak samo nese už známky užívání,ale s tím se musí počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Tak moje prvni Gecka. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Mám rád hranatý digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 dnes opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Spine mas hezke casostroje. Palec nahoru za zlutou: -). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 díky se žlutou se něco další rýsuje,tak uvidíme jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Ja uvazuji o te celokovove verzi, ale vypada to spis, jako Festina Tour a to me dost odrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Každej to má v hodinkách jinak,já beru G jako "odolný"plastový hodinky na všechny příležitosti,některý za sranda ceny a některý za moc Pokud bych chtěl dát takový prachy co stojí MR-G,tak jdu do něčeho jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Jak jsou velke ty Mudmastery? Jsou sice za ranec, ale libi se mi tahle zluta verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 díky se žlutou se něco další rýsuje,tak uvidíme jak to dopadne Ty jsi s vzal žluté 5600 ze jo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Jak jsou velke ty Mudmastery? Jsou sice za ranec, ale libi se mi tahle zluta verze.tady malé porovnání,ale jsou to opravdu co se týče velikosti velká G,tak doporučuju si to dobře promyslet popř.když je možnost vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Ty jsi s vzal žluté 5600 ze jo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkvůbec nevím o čem to mluvíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Diky. Ty oranzove znam a jsou uz tak dost velke, ale ty zlute vedle nich jsou jak radioaktivni, to neni pro me. Moc diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Proto jsem tě na to upozornil,jsou to opravdu !plnotučné"G,buď na pořádné zápěstí nebo kdo jej nemá tak na nohu jedině asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Hodinky na ruku a hurá do práce:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Proto jsem tě na to upozornil,jsou to opravdu !plnotučné"G,buď na pořádné zápěstí nebo kdo jej nemá tak na nohu jedině asi Jasne, chapu. A diky, dost mi to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 po příchodu z práce něco veselé na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 po příchodu z práce něco veselé na ruku Pecka!!!! Tyhle Parra Géčka jsem jednu dobu sháněl, ale marně. Leda za raketu.. Tichounká závist.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se