Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Právě jsem kouknul na tyhle moje oblíbené a nestačil jsem se divit. Někdy hned z kraje srpna jsem nastavoval čas. Teď aktuálně dvě a půl minuty do plusu..  :jawdrop:

2,5 minuty za 3 měsíce? To je zcela mimo jakoukoliv katalogovou, výrobní i akceptovatelnou toleranci. Nejhorší Casio za 20 USD, které jsem viděl a vlastnil, měly psáno +- 30 sec/měsíc a chodily 15 dec plus To není možné. Buď jsou ve pr.deli nebo je špatná baterka

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje zkušenost - Casio nejčastěji denně + 1 sec. Levný, drahý, starý, nový.

i to je moc, Jirko. Moje zkušenosti mluví jinak. Max 10 sec/měsíc, typicky i méně. Bavíme se tedy o quartzových modelech, ne rádiem seřizovaných. 

Odkaz ke komentáři

No vážně. Proč bych si to vymýšlel?! Nastavil jsem je a budu to alespoň ty dva měsíce sledovat. Sám jsem z toho paf.. :(

to já netvrdím, že si vymýšlíš, k tomu není důvod. Nicméně, s těmi hodinami není něco v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Právě jsem kouknul na tyhle moje oblíbené a nestačil jsem se divit. Někdy hned z kraje srpna jsem nastavoval čas. Teď aktuálně dvě a půl minuty do plusu..  :jawdrop:

Má to digitální čas? A ukazuje stejně jako ručičky? V silném magnetickém poli se mi u levnějších ana-digi někdy rozeštělují ručičky. No, levnějších, dělá to i starší Oceanus. Prý se mohou rozhodit i nárazem, ale s tím nemám zkušenosti.

Hodinky by měly mít funkci nastavení ručiček, když se vyvolá, je obvykle vidět, jestli nejsou pootočené.

Odkaz ke komentáři

Jen tak pro srandu, dnes (teď zrovna na to koukám - hodinky kontroluju a nastavuju podle stránky time.es) jsou to řekl bych naprosto přesné dvě vteřiny rozdíl. Do plusu. Za dva dny.. Jsem moc zvědavý, co tam bude na konci roku..

Jinak digital s analogem jsou v poho synchronizované. Nemůže to být i baterkou? Třeba je slabá nebo tak něco.. Nějak se mi to nezdá. Každopádně co jsem tak postřehl, nejpřesnější kvarcky co mám, jsou cca 8 - 10 let staré Casio Edifice. 

Odkaz ke komentáři

Jen tak pro srandu, dnes (teď zrovna na to koukám - hodinky kontroluju a nastavuju podle stránky time.es) jsou to řekl bych naprosto přesné dvě vteřiny rozdíl. Do plusu. Za dva dny.. Jsem moc zvědavý, co tam bude na konci roku..

Jinak digital s analogem jsou v poho synchronizované. Nemůže to být i baterkou? Třeba je slabá nebo tak něco.. Nějak se mi to nezdá. Každopádně co jsem tak postřehl, nejpřesnější kvarcky co mám, jsou cca 8 - 10 let staré Casio Edifice. 

viz moje vyjádření výše, o baterce jsem tam mluvil jako první

Odkaz ke komentáři

No fakt. Úplně jsem to přehlídl.. Omluvuju..  :smile_anim: Počkám co to bude dělat dál a když tak ji nechám vyměnit.. Klucí, na kolik cca vyjde tlakovka?

V pohodě. Tlakovka cca 3-4 kila. Baterka to může být a nemusí. Další možnost je vada strojku, což se u Casio řeší většinou výměnou. To bych všechno řešil s Jirkou Bayerem z Fastu, nikam jinam nedávat!

Odkaz ke komentáři

Díky. To není nijak hrozná částka. Počítal jsem okolo pěti stovek. S mým štěstím to bude špatný strojek, to je jasný..  :lol2: Jirka Bayer tady má taky profil? Že bych ho v nejhorším kontaktoval. Fast je předpokládám jen v Praze..?

Odkaz ke komentáři

Díky. To není nijak hrozná částka. Počítal jsem okolo pěti stovek. S mým štěstím to bude špatný strojek, to je jasný..  :lol2: Jirka Bayer tady má taky profil? Že bych ho v nejhorším kontaktoval. Fast je předpokládám jen v Praze..?

Jirka Bayer zde profil nemá, je to vyhlášený servisman Fastu v Říčanech. Před odesláním hodinek doporučuji samozřejmě předchozí ujasnění a komunikaci s ním, viz http://www.fastcr.cz/servis/

Odkaz ke komentáři

Dával jsem teď opravit G-Shock Riseman do Fastu. Výměna rozbitého skla, tlakovka, poštovné, to vše dohromady za cca 450 korun. Tlakovka byla na faktuře vyčíslena myslím na 90 korun. Předtím pár mailu s p. Bayerem, kde jsme dohodli opravu. Trvalo to i s dopravou asi týden. Takže za mne spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Dával jsem teď opravit G-Shock Riseman do Fastu. Výměna rozbitého skla, tlakovka, poštovné, to vše dohromady za cca 450 korun. Tlakovka byla na faktuře vyčíslena myslím na 90 korun. Předtím pár mailu s p. Bayerem, kde jsme dohodli opravu. Trvalo to i s dopravou asi týden. Takže za mne spokojenost.

Super, dík za report.. (y)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...