Dantechno Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Bandi ty musis mit malyho pindoura ... mas hezky Gcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 V pár posledních dnech: na horských procházkách a v ZOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mykhal Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Man in black is back...again prosímtě, jak se ti podařilo vymazat ty popisky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mykhal Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 prosímtě, jak se ti podařilo vymazat ty popisky? aha, tak nic, koukám, že to není mod, ale model BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Kdyz to trochu povaris tak jdou dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Včera som kúpil mladšej dcére k 10 narodkám jej prvé normálnejšie hodinky. Prvá jej otázka bola, či môže s nimi ísť aj do vody :-) Povedal som že len tak hlboko aby sa stihla vrátiť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Tak dneska po výměně baterek. Ano mají dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Dneska MRG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Kráááása. Tak toto by se dceři líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Dneska MRG. Krásné digitálky, jak už tu bylo mnohokrát napsáno. Já ty svoje mám teď bohužel bez pásku (respektive s velmi krátkým). Nechceš je na náhradní díly? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Jedna cyklistická, ještě že i v listopadu funguje u reštaurantu zahrádka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Dneska vintážní Géčka DW 5700 modul 691. Foto jen mobilem, tak kvalita za třista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Od včerejška Casio G5600KG (pořídil jsem na běhání a do dílny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Tak ja dnes tie jedine co mam.. GD-110 (povodne biele) Odoslane skrz Tapatalk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Tak ja dnes tie jedine co mam.. GD-110 (povodne biele)pěkné.dokoupils černou předkožku a řemen?takovou jsem měl původně představu, ještě když jsem o nich díky povedému modulu uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) Líbí se mi moc. Dobrá volba. A ten čas si taky mohl vyfotit 13:13:13 Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 pěkné.dokoupils černou předkožku a řemen?takovou jsem měl původně představu, ještě když jsem o nich díky povedému modulu uvažoval.JJ dokupil som si, akurat cudle ostali biele, ale to vobec nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Včera v bazénu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 t2: OT- co to je za gun ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Koukám na mobilu ale myslím CZ 100 Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se