Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Pokud by byly moje, já bych reklamoval. Otázka je, jak se prodejce či dodavatel postaví ke způsobu použití, tedy pokud přiznáš to opakované saunování, resp. způsob, jestli jsi měl hodinky i při ochlazování po saunování. V tom bych možná viděl větší problém, než v přechodu z normálně vytopené místnosti do -3 st. Nevím přesně, jak je postaven taky návod k hodinkám, ale myslím, že tam něco ohledně prudkých změn teplot bude.... ne výše teplot, ale prudkých změn....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jsem psal.... teploty při saunování by neměly být problém, hodinky by měly a snesou víc, horší je teplotní šok.... ale už tehdy jeho vlivem mohlo dojít k jisté změně těsnícího mechanismu, který se projevil pak při následném vystavení jen nízkého tlaku vodního sloupce ... uvidíš, co ti řekne ten, kdo ti hodinky prodal, každopádně reklamací nic neztratíš. Pokud fungují, dají se vysušit, přetěsnit a hurá do sauny...o))

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři

Mě spíš zaráží, že hodinky jsou určitě pod bundou, takže ani zdaleka na ně nejde mráz. S takovou tam té vlhkosti bude až po vrch.

EE, neboli pod bundou, takze mraz na nich urcite posobil.. Uz som pisal do obchodu, a ze nie je problem - mam ich poslat na reklamaciu..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...