t2 Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Skoro. Je to CZ 110. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Moje "zatím" poslední a jediná G-čka (G5600KG) ... při takovém tom domácím kutění.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Po delší době zase DIGI Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Dnes, stejně jako téměř vždy v zaměstnání moje nezničitelné pracovní! Zimě zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Dneska zase GW 5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Chalani, dnes sa mi na mojich GD-110 po prvy raz zahmlilo sklicko zvnutra.. Mam i ich cca 14 mesiacov a bolo to po prvy krat.. Stava sa to bezne, alebo je to znamka toho, ze odchadza tesnenie?? Bol som s nimi parkrat v saune a tam to bolo bez problemov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 kilosunky : Při jaké příležitosti se to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Rano som vysiel z baraku - zmena teploty.. Von bolo cca -3.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Odchází těsnění?... Já myslím, že už odešlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 A este otazka, kedze nemaju dva roky, mam reklamovat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Pokud by byly moje, já bych reklamoval. Otázka je, jak se prodejce či dodavatel postaví ke způsobu použití, tedy pokud přiznáš to opakované saunování, resp. způsob, jestli jsi měl hodinky i při ochlazování po saunování. V tom bych možná viděl větší problém, než v přechodu z normálně vytopené místnosti do -3 st. Nevím přesně, jak je postaven taky návod k hodinkám, ale myslím, že tam něco ohledně prudkých změn teplot bude.... ne výše teplot, ale prudkých změn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Ako sauna bola raz.. Okrem toho plavanie v bazene - to bolo tak 7-10 krat a aj to pred pol rokom.. Teraz iba vyjdenie z miestnosti do mrazu a zahmlenie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 (upraveno) jak jsem psal.... teploty při saunování by neměly být problém, hodinky by měly a snesou víc, horší je teplotní šok.... ale už tehdy jeho vlivem mohlo dojít k jisté změně těsnícího mechanismu, který se projevil pak při následném vystavení jen nízkého tlaku vodního sloupce ... uvidíš, co ti řekne ten, kdo ti hodinky prodal, každopádně reklamací nic neztratíš. Pokud fungují, dají se vysušit, přetěsnit a hurá do sauny...o)) Upraveno 3. prosince 2013 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Oki diki Davide, vyskusam a musim sem este ich hodit foto aj s neckom od teba (police back up - uplne prvy) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1642-vodot%C4%9Bsnost-a-rosen%C3%AD-skl%C3%AD%C4%8Dka/?hl=%2Borosen%C3%AD+%2Bskl%C3%AD%C4%8Dka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Oki diki Davide, vyskusam a musim sem este ich hodit foto aj s neckom od teba (police back up - uplne prvy) :-)No, to určitě hoď... bude jim to spolu jistě slušet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Mě spíš zaráží, že hodinky jsou určitě pod bundou, takže ani zdaleka na ně nejde mráz. S takovou tam té vlhkosti bude až po vrch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan617 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 kilosunky : Mne osobne sa rosilo sklicko na G-Shockoch 3500, tiez v zime, a ked som to zobral na reklamaciu, chlapec sa vykrucal, ze je to normalne...dookola som mu hovoril ze to tak byt nema, ze maju byt vodotesne..nakoniec to zobral a este aj nestihli lehotu a vratili mi bubaky...a boli nove :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Mě spíš zaráží, že hodinky jsou určitě pod bundou, takže ani zdaleka na ně nejde mráz. S takovou tam té vlhkosti bude až po vrch.EE, neboli pod bundou, takze mraz na nich urcite posobil.. Uz som pisal do obchodu, a ze nie je problem - mam ich poslat na reklamaciu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 tak to s tím sklíčkem zítra zkusím...vím že v létě jsem je při zalívaní zahrady schválně políval hadicí ledovou vodou ze studny a taky se sklíčko z vnitřní strany orosilo...nějak jsem to neřešil ale. To by se normálně nemělo stávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se