Sacíbagr Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Za osm litrů! To bych musel být blázen!!!..no tak potom nevím, co tady děláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 To co všichni. Kupuju zbytečné věci, zbytečně draho a následně je zbytečně levně prodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Tak teď nevím, jestli se bavíme o stejných hodinkách... Oni stojí osm litrů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) +/- autobusTy bagrovy jo, je to GW5000-1JF Made in Japan. Ty 5610 jdou za nejakych 100?, nebo kolem trojky u nas. Ale kdyz mi se libi zrovna ty drahe Nic, musim premluvit wizzosa aby je koupil...pak mi je proda Upraveno 6. září 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Tak teď nevím, jestli se bavíme o stejných hodinkách... Oni stojí osm litrů?Ano, bez dph výpalného. Myslel jsem, že víš, že to je jiný model, než 5610... https://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/g-gw-5000-1jf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jsou fajne! Mam je v kosiku dvakrat denne, ale vzdycky vymeknu kde chces kupovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Seiya? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Seiya?ano, viz přímý odkaz na model výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ja vim kde je mam v kosiku, jovani se ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ja vim kde je mam v kosiku, jovani se ptal jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 No, tak to čumim na drát, teda. Ne, nevěděl jsem to. Už se ti nedivím, Nickolasi, že tak váháš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ja vim kde je mam v kosiku, jovani se ptal nie su lacnejsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Kdyz prictes postovne tak asi o tri kilca jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 To som ani ja netušil, že tieto sú iné, myslel som, že to sú tie soláry čo stoja cca 129 ?. v čom sú iné oproti 5610 okrem šróbovacieho dýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 No, tak to čumim na drát, teda. Ne, nevěděl jsem to. Už se ti nedivím, Nickolasi, že tak váháš.Ja jsem je taky vubec neznal, az kombinace tohohle vlakna s Bedjovyma fotkama na Instagramu, kde jsem videl to sroubovaci dynko, me donutila hledat. No a nasel jsem Akorat mi to teda prineslo trosku starosti. To je ta moje/nase rozezranost...touha mit o trosku lepcejsi model Kdyby to byl rozdil 30, 40, 50%, dobre, zahucim kvuli "blbemu" pocitu. Ale trojnasobek (nebo dva a pul), to uz je na zvazeni. Asi se na to vyprdnu uplne, nebo vezmu 5610... Uvidme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) Ja jsem je taky vubec neznal, az kombinace tohohle vlakna s Bedjovyma fotkama na Instagramu, kde jsem videl to sroubovaci dynko, me donutila hledat. No a nasel jsem Akorat mi to teda prineslo trosku starosti. To je ta moje/nase rozezranost...touha mit o trosku lepcejsi model Kdyby to byl rozdil 30, 40, 50%, dobre, zahucim kvuli "blbemu" pocitu. Ale trojnasobek (nebo dva a pul), to uz je na zvazeni. Asi se na to vyprdnu uplne, nebo vezmu 5610... Uvidme ...já už si je nechám. Dlouho...cca 3-4 roky jsem řešil digi, které nahradí mé přes 20 let staré Casio Telememo 30. Zkoušel jsem nosit Risemany, Gulfmany, Protreky, ale i tvarem stejné GShocky...až jsem došel k těmto. Díky měkkému řemínku i ochraně toho pouzdra jsou pro mou malou ruku velmi pohodlné a to rozhodlo. Navíc ta decentní barva, ta to podtrhla. Gulfmany měly taky celokovové pouzdro, ale byly mi velké. Upraveno 6. září 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ty nemas malou ruku, nekecej. Teda myslim...nemam ten pocit. No kazdopadne sis vybral dobre, to je bez debat. Pokud takove hodinky potrebujes a vis ze je mas nafurt (pro spoustu z nas velmi relativni pojem), tak hlasuju pro tento drazsi model. Kdyz si jisty nejsi tak to je chujovina (ja). K te ruce...ja myslim ze bys klidne snesl neco vetsiho, ale jsi roky zvykly na max. 40mm, takze to mas uz zakodovane. A ja nemam nic proti. Mel jsem dlouho 44 a pak bum Damasko, 40. A slo to. A pak bum GS, 38! A slo to. Netrpel jsem, nemel jsem pocit ze jsou male...mozna na hrane, ale ne male. A pak bum a kus kolejnice Sinn. Mel jsem pocit ze jsou tezke a velke...asi tri dny. Dneska? Super! Vsechno je o zvyku a o osobnich pocitech... Takze at si kazdy nosi co mu vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ja som tiez nejaky ten cas riesil ake gecka az som sa prepracoval k 5000kam, a bolo vymalovane, takze za mna vrele odporucam:-)...trochu som este bojoval s tym ze ci nebudu male (ruka cca 19cm), ale podla mna uplne v pohode, zvykol som si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Už jsem to tu psal víckrát a napíšu to zase. Kromě GWF D1000 jsou to jediný kovový digi géčka. Plast je sice levnější a lehčí, ale už to není to právé. Je to jakou Hummer s 2,0 TDI. Trocha barviček a je z géček čína jako bič. Taky mají GW 5000 o třídu pohodlnější pásek. Když géčka tak pořádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Kua kde jsi celou tu debatu?! Dyt to je to co chceme celou dobu slyset! Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se