People Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Ahojte. Ako na poskrabany hardlex? Pasta polywatch vraj nefunguje na to. Nejaka ina chemia, ktora by vsak nenarusila pvd vrstvu? Alebo to radsej nechat vymenit? Nazivo to nevyzera az tak zle, ale chcel by som si ich dat do poriadku. Skrabance vznikli pri stahovani sa. Dakujem za cenne rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Hardlex je "tvrzenej" mineral,takze tady podle me pasty moc nepomuzou,myslim,ze vymena by byla snazsi,otazka par stokorun.
bohus76 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Když pasta,tak jedině diamantová a svěřil bych to někomu,kdo s tím má zkušenosti.Ty jemné rýhy by neměl být problém,horší to bude s tou rýhou na poslední fotce,ta se mi jeví dost hluboká.Jinak výměna celého skla.
Bob Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 S diamantovou pastou to jde, ale strasne pomalu, kdysi jsem to zkousel, safir sel lip, priprav si nekolik volnych veceru ...
A10 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 asi bych vymenil za safír, ale nevím co je to za model tak se podívej sem jestli najdes: http://s161.photobucket.com/user/yobokies/library/?sort=3&page=1
tondako Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Originál Hardlex na Seiko cca 800,- , neorig minerální sklo asi 200,- až 300,- + vodotěsnost. Safír je o něco dražší cca 1500,- ale pokud ho nerozbiješ, tak je nafurt. S tím leštěním nemám dobré zkušenosti, hlavně když ty škrábance jsou hlubší, je problém dosáhnout rovnoměrného povrchu u leštěného skla. Takže moje rada - vyměnit.
funf5 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Nedávno, tedy před týdnem jsem nechával měnit Hardlex na Monstrech, origo Hardlex jsem pořídil na fóru za 200,- ggrandovi zůstal po výměně za safír. Akce proběhla u pana Frýdla za 550,- výměna, nové těsnění a test vodotěsnosti. Měl jsem podobnou rýhu, jako ty, jen delší.
People Odesláno 18. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Chcel som kupit safir. Avsak necakal som, ze yobokies nema rozmer 36mm. Pech
tondako Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Celkově je nabídka safírových skel nad rozměr 320 ( 32 mm ) dost mizerná, ale něco se sehnat dá. Ty už máš to sklo venku a máš ho změřený? Jaká je tloušťka?
People Odesláno 18. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Nemam ho vonku. Len zmeral pravitkom priemer, viac doma nedokazem.
lub Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 pro jistotu bych se spíš snažil koupit originál sklo, abys měl jistotu, že bude pasovat. přecejenom to není tak rozšířený model jako monstra a spol, tak aby s tim nebyly problémy. já ty svoje mám taky lehce poškrábaný, časem koupím (pokud bude) nový a nechám na něj udělat AR.
People Odesláno 18. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Skusil som este kontaktovat altro.cz uvidim co odpisu.
People Odesláno 18. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2013 altro sa nezda. Dobrý den,sklíčko k hodinkám můžeme objednat,doba dodání cca 4-5 týdnů.Předběžná cena opravy:pod sklo patří i vložka skla .ceny sklo 690,- vložka skla 50,- vsazení 230,- 1ks těsnění 50,- tlak.zk 10BA160,- pošt 160,-Přesnou cenu sdělíme až po zaslání hodinek do našeho servisuHezký den servis ALTRO
shag Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 http://forums.watchuseek.com/f21/lets-repair-sumo-crystal-because-we-can-567218.html
People Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 nove sklo. Mame radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 nove sklo. Mame radost.Photo 16.12.2013 19 12 17.jpgto si to nechal dělat v Altro?
ramon Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 No za cenu originálu a té omáčky okolo by už byly pomalu druhý hodinky. Já posledně měnil sklo na Seikách za třista, hodinky jsem přinesl, hodinář ho normálně měl, nemusel nic objednávat, jo co to bylo zač nevím, minerál.Když zainvestovat, tak asi spíš do toho safíru bych šel.
People Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2014 (upraveno) cerstva skusenost. Svagor ma odo mna rovnake hodinky. Pouziva ich ako univerzaly, ma len jedny hodinky dostavaju zabrat. Pred tyzdnom si nechal vymenit poskrabane sklicko, 20eur aj s pracou (cesta 25km tam a 25km naspat, prevzatie hodinky zase 50km), neorignal. Vcera vecer lezi v posteli a zrazu rana. Nevedel, co sa deje a tu je vysledok. Sklo puklo samo od seba. Na dalsi tyzden skoci k hodinarovi, opat 2x 50km a dufa, ze hodinar nebude tvrdit, ze s nimi buchol o zarubnu a podobne. Takze ja tu moju cenu nevidim az tak tragicky a zohnat 37mm safir sa mi nepodarilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. března 2014 uživatelem People
Bazilisek Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 (upraveno) Juchuuu, sklíčko vyleštěný a téměř jako nový. Tzn. hardlex jde vyleštit a to celkem luxusně. Sice jsem to šmudlil ručně, pár hodin to zabralo, ale výsledek je více než uspokojivý Upraveno 27. dubna 2014 uživatelem Bazilisek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se