mollaris Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Zdravim všechny chrononadsence. Rad bych požádal o radu. Byt jsem byl přesvědčen,ze už si NIKDY dalsi hodinky nepořídím,tak ve mě uzralo rozhodnuti,ze moje Rolex Submariner potrebuji parťáka.. Vzhledem k tomu,ze k Roladam mam osobní vztah,tak je neprodám,tudíž musím do rozšíření sbírky investovat dalsi peníze. Můj strop je 160tis,hodinky bych samozrejme radši nové,ale nebráním se ani hodinkám z druhe roky. Melo by jit o podobně"ikonicky model" jako Submariner v cenově hladině,který jsem nastínil. Jaky by byl Vas typ? Diky za nápady.
hulk Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 hranaty Monaca. Taky ikona a taky se nikdy neokoukaji. vlastni zkusenost. jo a stoji cca 120 tis., tak ti jeste neco zbyde:-)
mollaris Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Tag Heuer ne. Jen hodinářský firmy,co vyrábějí jenom a pouze hodinky.
F.B. Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Patravi? :-) Veľmi sa mi páčili vo FaF6....tak preto postujem. http://www.carl-f-bucherer.com/en/collection/patravi/autodate-twotone/ F.
xjr1 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Omega Speedmaster, ikona jako prase...a ještě ušetříš:-) Existuje spousta variant, "limitovanejch serií" s různejma blbostma na ciferníku, jako je třeba meteorit...nebo s coaxiálem, kterej má nádech in-house kalibru, prostě je z čeho vybírat. A nebo mě ještě napadá něco od zenith s el-primerem...
Tommy_PP Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Mne napadli Moonwatch, Blancpain Fifty Fathoms ( cena asi vyssia pri novych), resp. nejake Navitimery od Breitling-u
mollaris Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Prosím konkrétní model/y . Dik
lib Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Pokud by to mohlo byt chrono, je pro me jasnym partakem Subu pravej Moonwatch.
xjr1 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Tak třeba tyhle:http://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-pro-moonwatch-apollo-soyuz-ltd-meteorite-dial--id2432462.htm?query=Omega+speedmaster+meteorite+dial&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm a nebo tyhle: http://www.chrono24.cz/omega/omega-speedmaster-moon-phase--id2293672.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=omega+speedmaster+moon+phase&resultview=list&searchexplain=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm nebo co-ax: http://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-moonwatch-co-axial-in-acciaio-nero-aut--id2303894.htm?dosearch=true&picnum=3&query=omega+speedmaster+co+axial&resultview=list&searchexplain=1&showpage=2&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm
prischera Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Za mě rozhodně Moony. Legendární model, bez datumu, s ručním nátahem. Vzal bych úplnou klasiku, klidně starší (prodejce neznám, jen příklad). Mám Speedy jen ve verzi automatic a i tak mají opravdu silné charisma...
Radek K Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Melo by jit o podobně"ikonicky model" jako Submariner v cenově hladině,který jsem nastínil. Jaky by byl Vas typ? Diky za nápady. Tak s tím rozpočtem -> Panerai 268
panedge Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Tak za me Rolex Datejust,bilej cifr.
Priboo Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Eterna Tangaroa Moonphase chronograph
lastam Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Bud zdrav kolego:-) co dobre doplni model sportovni je presne pravy opak, nejaky spolecensky a pritom pouziteny, dobre citelny face...Omega de ville hour vision blue(nebo i jinej ciselnik to je fuk) - velmi dobry inhouse 8500(nebo varianta annual callendar 8601, zas zajimava ficura navic)Omega Aqua Terra 8500 - taky zajimava alternativa za slusne penize se stejnym strojkem jako varianta vyseRolex Datejust II blue - pokud se ti nechce od Rolexu skakat daleko, Datejust je jasna volba, stroj 3136, motory 313x budou vzdy pohanet rafiky na tvem zapesti:-) jakmile zacnes hledat vic veci - zblbnes z toho...
kloubik Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Bud zdrav kolego:-) co dobre doplni model sportovni je presne pravy opak, nejaky spolecensky a pritom pouziteny, dobre citelny face... Tady souhlas, k Subum bych vzal neco co se bude dobre vyjimat i na remenu. Normalne bych hlasoval za Moonwatche, ale kdyz vidim ten cenovy limit, mam mozna jeste jeden lepsi navrh, ktery navic v zaplave Rolexu a Omegy bude podle me vice nez nepatrne vybocovat z rady Status ikony splnen na 100 %, naprosta elegance ktera na zapesti pusobi mnohem vic casaul se sportovnim nadechem, nez by clovek mozna cekal. JLC Grande Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 Vyhnul bych se vsemoznym prekombinovanym modelum a variacim typu Duo face atd. a sahnul bych po teto Ultra thin limitce, ktera je velice verna puvodnimu modelu a bude podle me diky sve nadcasovosti a jednoduchosti neokoukatelna. Navic cenove je presne v Tvem limitu: 8tis USD. Zhruba pred rokem jsem videl na krizovatce pri stani na svetlech vedle me starsiho chlapika v otevrenem Jeep Wrangleru bez dveri, na sobe havajskou kosili, kratasy, pantofle a na ruce JLC Reverso. Nikdy bych neveril, jak v pohode na nem ty Reversa vypadaly (to pokud by ses bal, ze jsou to moc velky oblekovky).
kulix Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Zase Rolex.. Treba bile explorery 42mm.. Do limitu se vlezes..
patriknapr Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Myslím, že Moony jsou ideální do party. Sice pod limit, ale určitě to je přinejmenším stejná klasika z historii. U mistra Šímy jsme je dávaly vedle sebe a oba jsme se shodly na tom, že k Subům jsou Moony ideálni. Klasika vedle klasiky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se