olson21 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak pro mne jsou PO jasná další volba. SMP zůstanou ale taky doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Saso, diky. Hezky popis a fotky taky paradni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak mám za sebou přímořskou dovolenou s PO a jenom jsem se utvrdil v jedné věci- těm hodinkám prostě nejvíce sluší šero!!! Na přímém slunci vynikají AT a do značné míry i SMP (díky vlnkám), ale jakmile začne slunce zapadat PO oboje převálcují- lesklé ručky a indexy v kombinaci s lumi a k tomu v mém případě ještě oranžová luneta působí v určitých úhlech prostě fantasticky. Zkrátka se čím dál víc utvrzuji, že ač jsou v určitých ohledech všechny velice podobné, těch drobných rozlišností je tolik, že by se asi vyplatilo takové kombo mít nastálo. Bohužel to je ale asi utopie... důvody určitě nemusím vysvětlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Pěkné srovnání. Omegy jsem si zařadil do wishlistu a bude to těžké rozhodování, které vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 krásné kombo. sice mám v každé z těch řad jiné favority, ale o to je zajímavější to osobité srovnání sledovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crus Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Hezké a stručné porovnání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tribec00 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Ako stastny majitel AT mozem potvrdit univerzalnost a velmi dobry pocit z nosenia tohto modelu.Vyborna porovnavacka, uzitocna pri rozhodovani o vybere, hlavne pre potencialnych nadsencov Omega.Vdaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 moc povedena komparace:) bral bych vsechny dohromady i kazdy zvlast.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Zdravím všechny příznivce, když už tu byla řeč o seamasterech (2250) i jejich ciferníku, který je pouze tištěný, zajímalo by mě, co si členové fora myslí o možné modifikaci, která je ve světě poměrně běžná. Tedy o výměně jinak identických indexů za profilované (originálně byl tento ciferník montovaný do 2230). Na fotkách jsou patrné hodinky s originálními ciferníky (2250 - celé černé, 2230 - stříbrné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 a zde modifikace 2250 s vyměněným plastickým ciferníkem z 2230, na snímku je vyměněna i vteřinová ručička, což nepovažuji za podstatnéZdravím všechny příznivce, když už tu byla řeč o seamasterech (2250) i jejich ciferníku, který je pouze tištěný, zajímalo by mě, co si členové fora myslí o možné modifikaci, která je ve světě poměrně běžná. Tedy o výměně jinak identických indexů za profilované (originálně byl tento ciferník montovaný do 2230). Na fotkách jsou patrné hodinky s originálními ciferníky (2250 - celé černé, 2230 - stříbrné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Myslím, že je taková obměna esteticky zvedne, tištění ciferník vypadá poněkud lacině. I když uznávám, jde vpodsatě o určité znehodnocení, ovšem snadno vratné. Ideálně nechat si původní ciferníček schovaný v případě ev. prodeje (ale kdo z nás by se svých definitivnich hodinek vzdaval, že.. :-) Možná má někdo jiný názor a považuje to vpodstatě za prasečinku.. i když.. je to přeci jen stroječek.a zde modifikace 2250 s vyměněným plastickým ciferníkem z 2230, na snímku je vyměněna i vteřinová ručička, což nepovažuji za podstatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Kdyby takto vypadaly SMP Divers 2254, vubec by nebyl duvod, aby vznikly Planet Oceany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Hele mně se to líbí moc, tu vterinovku bych teda nechal origo, ale ten plastickej cifr je skvělej...jen na to sebrat odvahu, už to prostě nebude originál a to by mi asi vadilo, a věř mi že naživo ani ten tistenej lacině nevypadá Edit- mala oprava- jedna se o model 2254...a když si projdes omega sekci, tak se to tu uz resilo Upraveno 15. září 2013 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 tak, tak, děkuju za opravu, skutečně se jedná o 2254 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 otázka je, jestli by mi to vyměnili ve značkovém servise.. nebo je to proti jejich obchodní politice, čert taky ví, jestli by ten cifernicek vůbec byly schopný ještě objednat a zřejmě by se to i pěkně prodražilo Hele mně se to líbí moc, tu vterinovku bych teda nechal origo, ale ten plastickej cifr je skvělej...jen na to sebrat odvahu, už to prostě nebude originál a to by mi asi vadilo, a věř mi že naživo ani ten tistenej lacině nevypadáEdit- mala oprava- jedna se o model 2254...a když si projdes omega sekci, tak se to tu uz resilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Tenhle mod uz se tu resil, to si pamatuju, pac jsem to tema sam zakladal pred lety:) Takze tohle bych rekl je pleveleni nepatricneho vlakna, nekdo by to mohl presunout do puvodniho tematu. U AD Omega ti to neudelaji, a pokud ano, nedostanes na to nejspis zaruku. Musis koupit dily u Ofrei v US a dta to k nekomu sikovnemu, ale nic na tom neni. cilso dilu u Ofrei :OME-DIAL-1120-#6puvodni temata s timto modem:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36622-omega-smp-300-black-tuning/?hl=%2B2254+%2Bmod&do=findComment&comment=561004http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53275-omega-seamaster-professional-tuning/?hl=%2B2254+%2Bmod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolficzech Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Bezva recenze, která mi usnadní výběr. Díky za ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyB Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 výborný rozbor...jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 otázka je, jestli by mi to vyměnili ve značkovém servise.. nebo je to proti jejich obchodní politice, čert taky ví, jestli by ten cifernicek vůbec byly schopný ještě objednat a zřejmě by se to i pěkně prodražilo Mě to ve značkovém servise udělali (u Dušáka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Asi to sem uplne nepatri, ale tady je porovnani PO 42 mm a Steinu 42 mm na ruce, podotykam ze rozmer skla maji oboje 30 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se