IzTaPa Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 (upraveno) ultimate tool watch. na toto musi mit clovek k**le, aby to nosil titanove pouzdro, keramicka luneta CHF 10,200 bez dane http://www.hodinkee.com/blog/introducing-the-linde-werdelin-oktopus-ii-double-date-titanium-red Upraveno 3. července 2013 uživatelem IzTaPa
kuncák7 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Pouzdro se mě líbí ( tenhle tvar mě vždy bral u sportovně laděných hodinek), ale bál bych se čitelnosti- zdá se mě to hrozně přeplácané, odečítání času se tam tak nějak ztrácí.
Daemonultimate Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Prohazovačka řemene je bezva,ale na těch obrázcích mi to pod sklíčkem přijde jak z papírovýho kartonu,no realita bude jiná,ale i tak je nemusim (ani vidět).
PepeS Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 No, než jsem si všiml té datumovky a pochopil, že to nejsou čínské znaky, tak to chvilku trvalo
palom Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 to je ine techno !!!..bohuzial si ich viem predstavit niekde v sci-fi filme. podla mna maju velmi VELMI uzke vyuzitie
villain83 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 hezčí než jejich Spido Speed,tohle má kule jako prase
tombed Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 na ruce to vypadá tak... mi se werdelinky líbí a fandím jim, jen ta cena... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se