Andrew Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 T-anker je super napad, kdyztak je vedle jeste Fashion Club, ktery patri znamemu. Moc hezke misto se super vyhledem na prazske strechy, diskretnim vchodem, super parkovanim (garaze kotvy) a pokud si pomatuju prijemnou obsluhou. Ceny nijak zasadne nevybocuji... Bobe mas bod! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Tak chlapci dalsi termin - ctvrtek 30.6.2016 Misto - T-Anker (zahradka na strese Kotvy)Cca 17-18:00 1. Bob2. Nividic3. Andrew4. Jagman (beru si kleště a náhradní přužinku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Nechtěný konkurenční projekt. Kdo se přidá? Místo: Stralsund Marina, S/Y Santa ClaraCca 17:00 1. Bert2. Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Berte, škoda té náhody, je to sice trochu z ruky, ale zase lepší než kdyby to by Stavanger Užijte si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Nechtěný konkurenční projekt. Kdo se přidá? Místo: Stralsund Marina, S/Y Santa ClaraCca 17:00 1. Bert2. Kamil To jste vyrazili s Kamilem na loď, nebo jak tomu máme rozumět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 No jasně. Mořský vlk Kamil, jakožto držitel mořského patentu lapačského podesaného královnou Ažbětou I. byl tak laskav, že mi dovolil se nalodit .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Tak chlapci dalsi termin - ctvrtek 30.6.2016 Misto - T-Anker (zahradka na strese Kotvy) Cca 17-18:00 1. Bob 2. Nividic 3. Andrew 4. Jagman (beru si kleště a náhradní přužinku ) 5. MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Stralsund mne láká, jako pionýr jsem si nedoprohlédl Marinemuseum , to bude těžká volba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Tak chlapci dalsi termin - ctvrtek 30.6.2016 Misto - T-Anker (zahradka na strese Kotvy) Cca 17-18:00 1. Bob 2. Nividic 3. Andrew 4. Jagman (beru si kleště a náhradní přužinku ) 5. MJ 6. Melly (snad to klapne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Pro mě super místo, ale bohužel se manželka jmenuje Šárka..... Tak někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Zitra hlasi bourky, risknem to na zahradce nebo dame jinou hospodu? Upraveno 29. června 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Zitra hlasi bourky, risknem to na zahradce nebo dame jinou hospodu?appka mi hlasi nejaky prehanky mezi 13:00 - 18:00 a pak nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Vesna nebo Sweet. Jsem na štíru s časem, tak by to bodlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Me je to jedno ale pokud budu muset autem je lepsi sweet jo a dnes tam bude ta lepsi hezci servirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Chmi uz dneska nic nehlásí, tak nevim. Já budu stejnak lítat po celé Praze, takže je to vlastně jedno, jen ta dostupnost nádraží bude horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jagmane, Ty padouchu, Ty chceš, abych jako tady bojoval za Sweet, i když jsem měl vlas v hamburgru a T-Anker mám z práce přes ulici??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Do centra jdeme proto ze Adamovi (Nividic) jede v 20:00 vlak, a z Prahy 10 by to mel prece jen daleko, do Sweetu nejdu, celkem me to minule nastvalo.Mame ten Tanker a pripadne kdyby bylo fakt hnusne Kolkovnu Savarin ktera je kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Oukej, kdyby neco, volam. Co beres s sebou v kufriku Bobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Takovou smesku, chces neco spec? jeste pojedu do skladu za chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Nějaký Limitada pro mě, jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se