MJ. Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 vida, uz se vymlouva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Vyřešíme to tak, že Jagman přiveze servírku to T-Ankeru a všichni budeme spokojení....dejme ten T-Anker a když to bude stát za hovno, vezmem taxíka až dva (se nějak složíme, ne?) a jedeme do sweetu (servírku mám na klíně já). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Hezky ste to naplanovali Jak vidim ty kapky, tak v te kotve se da hulit jenom venku na terase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Prší nám tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 To sem zvedav kam nakonc pudem a bobik nebud nasranej smula na obsluhu no musime si to hlidat u kaspara to taky neni zazrak a ty kysele kxichty taky nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Su na terase, uz nechcije a sou tu hezky servirky. Toz dondite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Pocasko dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Vypadáte tam jako tůristí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Přátelé, byla to moc povedená akce, díky za ni. Kdo nedorazil, o hodně přišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Jo je to fajn misto na srazy, dobre jidlo, hezke holky v obsluze, 8 piv na cepu, krasne pocasi, super parta. Fajn to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Tak co dame pristi streda - ctvrtek?Podle pocasi T-Anker nebo Kasparek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Pro me za me ctvrtek a predpoved ukazuje spis neco pod strechou Upraveno 8. července 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Za mne predbezne OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Jako u Berta, jinak jsem zapomnel prihodit jednu peknou momentku z minula Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Uvidíme, jak skončím v práci, ale zašel bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Tvl to je panecku motivacni fotka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Ja muzu a rad bych si konecne i zakouril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 (upraveno) Motivace říkáš..... Jinak čtvrtek dobrý Upraveno 9. července 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Za mě čtvrtek dobrý, T-Anker by byl super, Kašpárek/Sweet taky OK. Doufám, že se něco nesemele a konečně mi to klapne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Takze ctvrtek Tanker na Kotve 1. Bob2. Kamil3. Tikal4. Bert5. Andrew6. Ondrej807. RedAce6668. Honza Manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se