Bert Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Jsme s Pepou v Zubří. Astronomická párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Já můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Tak to zkusme, kamil by pry taky dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Bych se asi ukazal, mame nejakou alternativu pro pripad spatneho pocasi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Etrafika pristi stredu 16.11. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Případně i to úterý? Já můžu každej den asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Pripadne i utery 15.11. Jak se vam to hodi panove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Tak RedAce by mohl spíš úterý, takže já se taky přikláním k úterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Pristi ctvrtek 15.12. Vanocni besidka u Berta v kanclu 1. Bert 2. Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Je to na fcb skupině Doutníky CZ/SK, ale protože je to skupina soukromá, dávám to i sem: Přátelé, v úterý 24.1.2023 od 15:00 do 21:30 se koná první setkání přátel vonného kouře (a nejen jich) v Klubu Garáž. K dispozici: tekuté občerstvení, doutníky, poker, ruleta, šipky, pro zkušené hráče i závodní pool. Během měsíce pak i karambol, 450 cm projekce a pool i pro lamy. Zatím bez vstupného. Přijďte a uvidíte. Hlavně si rád se svými kolegy vyslechnu Vaše připomínky, co by bylo ještě fajn udělat. Adresa je Praha, Limuzská 14. Zaparkujte, prosím, někde mimo areál, a až dorazíte k červenému bodu, zvoňte na zvonek ABC J Mám jednu organizační prosbu. Protože prostory jsou dnes pro 13-15 lidí, pište do komentářů, kdo a kdy chcete dorazit. V březnu již pro 30 a centrální rezervační systém. Díky, roBERT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Pratele mame novy klub na Bohdalci (Praha 4) ve ctvrtky tam pravidelne byvame, kdyby chtel nekdo dorazit na doutnik ci dymku, jste vitani. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se