Honza.manta Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Tak tady to máš náčelníku v automatické barvě. Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRybízBongiJDenverMJHonza.manta 50/50
prischera Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Zase s tím začal prischera, nepíše s automatickou barvou písma, ostatní to zkopírují a já vidím kulový. Já už nevím náčelníku, písmo neměním, svítí mi tam automaticky... Teď jsem to teda změnil z automaticky na automaticky, ta uvidím. Nevím co mi to dělá...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Nechci se nikoho dotknout,ale špinavé prádlo se pere doma a jsou z toho zbytečné třenice a nevraživost.Jestli se mi něco nelíbí,řeknu to dotyčnému SZ a nebudu to hnát do extrému.Tož asi tak.Je dobře,že modi fungujou a občas zchladí hlavy smazáním či uzamknutím tématu.ber to tak, ze sme s Bobem sa snazili zabezpecit kazdemu relativne to najlepsie a ked vidim niekolko ludi, ako sa tu stazuje a nevyhovuje im to miesto, tak je to dost logicke,ze sa snazim to riesit - ziadna nevrazivost - ved je jasne, ze nie vsetci sme rovnako naladeny.... zial preto sa perie pradlo na verejnosti - ale tu sme priatelia medzi svojimi a snad zvladneme si povedat zopar aj kritickych slov bez hnevu a trenic.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Fšem to budu barvit nabílo, já uvidím dobře a vy uvidíte leda tak šajse!
Fester Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Já osobně nemám s One Cafe žádný problém.
JDenver Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 prave to som chcel sa spytat - bude v Prahe aj majitel kavarny ONE Cafe Gabriel a chcel vediet, ci sa moze k nam na chvilu pripojit. a este - vsimol som si, ze viacery clenovia maju nejake problemy a vyhrady voci ONE Cafe ( kludne mozete konkretnejsie )mozno to vidim nejako hlupo ci naivne - mne ale vzdy bolo tam fajn, kde sme sa zisli dobra parta ludi a ani sme si nevsimali nejake malicherne problemy.Casto pocujem aj medzi modelkami, ze ten alebo ten Club bol fajn ale tamten urcite nie - tam som sa nudila... Moj nazor - je to predsa v ludoch a zabave, mozem mat uzasne zazitky aj pri ceskom rybniku a niekto sa nezabavi ani na Coppacabane....Ja som bol zatial iba tri razy medzi vami a celkom dobre som sa pobavil a vcelku mi bolo dost jedno, ze kde to bolo ( ale viem urcite, ze to neboli nejake extra super zariadenia, ale vsetko bolo fajn, normal) Ale ok, ked zopar clenov vyjadrilo negativny postoj, tak ja radsej s tym koncim - uz nechcem mat blby pocit, ze niekomu nutim nieco, co nesplna jeho standard. Tak si to tam este naposledy uzime a skuste sa nejako povzniest nad problemom.Samozrejme aj teraz plati, ze kazdy clen Fora je moj host na kavu!!! Gabo přestaň s tím ublíženým tónem. To není Tvůj styl a všichni to víme. Nemáš nejmenší důvod to brát nějak osobně. Prischera to vysvětlil celkem výstižně a můj názor znáš už od první návštěvy. Jiným to tam vyhovuje. Prostě sto lidí, sto chutí. To, že mě to prostředí připadá sterilní ještě neznamená, že se tam ostatní nemohou cítit dobře. A blbé pocity mít rozhodně nemusíš. Tady si nikdo nic nutit nenechá.
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Je to strašně jednoduchý - mně se tam taky nelíbí a vadí mi divné pivo a dost brzká zavíračka, ale stejně tam půjdu, protože vás chci vidět. Nikomu to nenutím a taky si nijak nestěžuji, jen konstatuji. Jo a těším se na vás, snad to stihnu.
Bullet Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Kdyz uz jste u toho....tak ja to mam do Prahy na sraz cca 50-60km jedna cesta a nemuzu ani pit (hrozna kombinace).....ale stejne prijedu kdyz vas chci videt, zkratka toneni o miste, nebo konkretnim podniku....hlavne ze se sejdeme a dobre pokecame....jinak za me nejlepsi Gate a pres leto ta hospoda co se sedi venkuv te zatacce na Karline myslim.....(nejaka pivnice nebo co) Kamil bydli blizko myslim.....nazdar
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 no jo, mam vas na salame, cocoti!!!!
Andrew Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Musím ten den na nějaké jednání do Jihlavy, v kolik má smysl ještě dorazit, aby se se mnou někdo bavil a já mu rozuměl?
Bob Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Nevim za co nas mas, s nama se da normalne mluvit i ve 2 rano :-)Ale idealka by byla tak 8-9 ...
Majk1 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Tak po domluvě s Bobem (díky za pozvání) ohledně nějakých vzorků pro začátečníka bych se alespoň na chvíli taky rád ukázal - pokud se mi nebudete smát, že to držím jak prase kost :-)Mám to naproti práci, tak dorazím hned nějak na začátek. Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRybízBongiJDenverMJHonza.manta 50/50Majk1
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Majkto aj ja som sa bal, ale su to dobry chlapci, len su ufrflany ako stare vdovy!
Majk1 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Tak to si jdu asi vyjednat propustku na dýl, je to i můj případ... ;-)
zrno Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Tak ja se na vás příjdu taky kouknout :-)
Tikal Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) No super Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRybízBongiJDenverMJHonza.manta 50/50Majk1Zrno Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Tikal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se