Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přidám aktuální pozitivní zkušenost, 7.11 objednáno a 18.11 doručeno. Bral jsem i krabičku za 5 dolarů a naštěstí vše OK.

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Perfektní obchod. Rychlé dodání do týdne. Záruka na hodinky Seiko od nich je skutečně platná i v ČR - reklamoval jsem Seika nakoupená na Skywatches u Koscomu a bez jediného problému. I přes to, že píší, že řady prospex nedodávají do EU, tak bez problémů dodali.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím,díky tomuhle fóru jsem se po dvou letech rozhoupal a koupil své první Seika a to snzg13k1. Objednáno 15.4. a doručeno 24.4. (Free shipping),na baličku AIR MAIL.Příště bych si připlatil za krabičku.

Vše ok,můžu jen doporučit  :clap: 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, pridavam pozitivni zkusenost, 27/4 objednano, 4/5 hodinky na ruce, vse v poradku a bez prutahu. Bez krabicky, vc. manualu a vyplnene warranty card. Mozna by to mohlo byt trosku lepe zabalene, krabicka byla hodne promackla, ale vse se zda byt v poradku. Super.

• po měsíci...
Odesláno

Já ještě o něco rychleji ... 29.5. objednáno, 6.6. na ruce ... naprostá spokojenost ... a to nemluvím o tom pocitu, když si člověk nasadí konečně pořádné hodinky :)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

koupil jsem si hodinky Seiko 5 Sports Mens Automatic Watch SNZG13J1 ze skywatches.com.sg.

Objednáno 4.7. a na ruce 12.7.. Objednal jsem to v základním balení a všechno naprosto na jedničku.

Udělal jsem pár fotek z unboxingu. 

http://imgur.com/a/BLwlL

Můžu jenom doporučit :)

Upraveno uživatelem Lumca
Odesláno

Píšete tam zprávu, že chcete aby balík byl podhodnocen? Aby nedošlo k proclení? Díky

Jo a zároveň píšeme našim celníkům, aby si balíku č. XXX vůbec nevšímali

Odesláno

Není třeba nic řešit, stačí neposílat přes DHL ;).

Pokud je ta možnost, tak je to vždy lepší. Může to třeba trvat déle, ale ta šance na bezeškodní průběh tam je

Odesláno

Tvoe, to se jako normálně stává, že je něco out of stock, za pár minut to tam je a po mojem objednání je to zase out of stock? Trochu se totiž bojím, jestli to nebyla nějaká chyba a jestli bude ta objednávka ok...

A vono je tam na výběr, přes koho se to poslle...?? :)

Odesláno

Nějak nechápu některé ceny, skx007k2 - 176 usd, skx007j - 275 usd..stejné hodinky. 

Když něco nakupuji, tak je dobré vědět, co nakupuji. Googli, studuj a pak se divit nebudeš. "J" znamená "japonskou" verzi hodinek, "K" znamená že hodinky nebyly vyrobeny z japonských součástek, ani nebyly pod finální kontrolou Japonců. "J" verze je dražší, i když rozdíl třeba v kvalitě nebyl prokázán.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takze 17.7. objednano, 27.7. dorazilo. Bez zdrzeni.

Jenom porad nechapu - "K" na jubilee 176$, na oysteru 275$ a jeste jednou na oysteru za 289$...jak je tohle mozny?

No, žádná velká věda to není: jedny jsou na jubilee tahu, který je obecně lacinější než oyster tah, druhé jsou na solid oysteru a další na klasickém oyster tahu (liší se v systému vytlačování pinů).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...