Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jankově trvání na velikosti rozumím a hlavně jeho nárokům na pohodlnost při nošení. Osobně mám zápěstí 18,5-19 cm, mohl bych si dovolit hodinky s větším průměrem, ale nemám žádný model větší než 40 mm a nosí se mi úplně super. Dnes už si ani nic většího než 42 mm na ruce ani nedokážu představit. Samozřejmě je to o pocitu každé zvlášť.

Ty Sinny jsou opravdu boží, ale určitě bych je nejdřív vyzkoušel.

Rád si pročítám toto Frantíkovo vlákno.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15203-trochu-se-mi-zmensuje-prumer/?hl=%2Btrochu+%2Bzmen%C5%A1uje

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Při posuzování vhodné velikosti nehraje roli pouze obvod zápěstí,ale i délka a tvar celého předloktí.Na kratší ruce,která se citelně rozčiřuje směrem k lokti můžeme mít daleko větší hodinky než na ruce tvar,,lovečáku" a při tom obě zápěstí mají stejný obvod.

Odesláno

To ze sa k SUBom od R priblizuje viem velmi dobre a nebudem sa vykrucat - na SUB od Rolex proste nemam prostriedky. No aj keby som mal, tak by som si ich nekupil lebo mi velkostne nevyhovovali.

Je to skoda, lebo Rolex SUB su velmi podarene hodinky. Priznam sa, ze mam velku slabinu na puzdra od Rolexu. Maju nesmierne ladne krivky :wub: Nehovoriac o ich vypuklom akrylovom sklicku. To je narez :)

Sinn bez vyskusania urcite nebudem kupovat, takze jedina moznost bude naozaj zajst do Chronoshopu. V septembri to urcite nedam, snad oktober... Inac uznavam, ze su perfektne. Paci sa mi na nich vsetko okrem velkosti. Keby mali 38mm tak je rozhodnute. Zaujimalo by ma ci neplanuju aj damsku verziu :)

Janko, co takhle si ty SINNy na webu koupit, vyzkoušet a když nebudou sedět, tak vrátit. Kubson se snad zlobit nebude (mají je skladem a tak jim nezbude žádný černý petr) a cestovat do Prahy nemusíš. Bude tě to stát jen poštu.

Odesláno

Ahoj Janko, včera jsem zkoušel ty 104 a jsou opravdu malé. Mám ruku 18,5 a byly mi hodně malé. ALe hodinky jsou to opravdu nádherné.

Co mě naživo přepkvapilo naživo byly Damaska s lunetou (zkoušel jsem ty 45) Myslím že mají průměr 40 a vypadají mnohem líp jak na fotkách.

Odesláno

ja som bol dnes cely den za metrosexuala a nosil som kockine longines conquest ktore maju rovnaku vysku aj priemer ako maju sinn 104 a mam zmiesane pocity. na jednej strane som ich zniesol celkom dobre, ale obcas mi kvalitne prekazali.. asi pockam na mensiu verziu :)

Odesláno

to je v prdeli, rolex mafia objavila moje vlakno... no tak teda nedbam. ozeliem lunetu a datum a sibir dorovna mojich 1300 eur na tie explorery :)

mozeme to tu zamknut, mame vitaza...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...