tmoris Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Dajú sa ti hodinky odfotiť obyčajným foťákom (aplikáciou Camera)? Ak áno, v akom režime? Prípadne do SZ.Zvuk je daný systémovými nastaveniami. ano, v normalnim camera modu foti vpoho, rezim automatika (auto focus ON). ve fotaku mam vsechny zvuky vypnute, tzn ta apka to nastaveni musi brat odjinud, ale ja to nikde zapnute nemam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Nad farbami sme rozmýšľali, ale každý ich vníma inak. Prečo by napríklad do plusu malo byť červenou?Cervenou jsem psal jako minus, myslim, ze je docela zazite "byt v cervenych cislech" jako ze "byt v minusu"... minimalne u nas ucetnich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Cervenou jsem psal jako minus, myslim, ze je docela zazite "byt v cervenych cislech" jako ze "byt v minusu"... minimalne u nas ucetnich :-) Jasné, chcel som napísať, že prečo by do plusu malo byť zelenou, to evokuje, že to je v poriadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Moc by se mi to líbilo. Škoda, že mám Windows Phone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 (upraveno) Moc by se mi to líbilo. Škoda, že mám Windows Phone Nie si sám, ja tiež edit: trochu kecám, mám aj Android. Každopádne pre Windows to v tejto chvíli neplánujeme. Upraveno 16. července 2013 uživatelem flivver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 tak SGS 2 už ostří ale popravdě ty hodnoty mě děsí. jestli ta aplikace vůbec funguje :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 tak SGS 2 už ostří ale popravdě ty hodnoty mě děsí. jestli ta aplikace vůbec funguje :-/ Len tak mimochodom, po odfotení aj dolaďuješ sekundovku (červené tiahlo) aby sedela so stavom na ciferníku, alebo ti naozaj idú tak presne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Tak poprosim o to iste, ako Tmorisa.HTC Desire Z má v origo programu na focení jen dvě volby ostření - na střed (automatika) nebo výběr dotykem na obrazovce. Nelze vybrat si macro - pozná a přeostří. Zvuk focení mi nevadí - nic není slyšet (asi nastavením zvuků v telefonu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 HTC Desire Z má v origo programu na focení jen dvě volby ostření - na střed (automatika) nebo výběr dotykem na obrazovce. Nelze vybrat si macro - pozná a přeostří. Zvuk focení mi nevadí - nic není slyšet (asi nastavením zvuků v telefonu). Ano, zvuk je daný nastavením systémových zvukov, pridáme ale možnosť nezávisle ich vypnúť iba pre aplikáciu.Kolega ešte dnes zapracuje pár zmien a dáme update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Len tak mimochodom, po odfotení aj dolaďuješ sek..dovku (červené tiahlo) aby sedela so stavom na ciferníku, alebo ti naozaj idú tak presne?na tohle se právě ptám. já žádnou sek un do vku nedolaďuju jen jsem to fotil. takže začnu znovu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 na tohle se právě ptám. já žádnou sek un do vku nedolaďuju jen jsem to fotil. takže začnu znovu :-) fotiť nestačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Jasné, chcel som napísať, že prečo by do plusu malo byť zelenou, to evokuje, že to je v poriadku .. no parkrat to na foru uz z legrace zaznelo, ze je lepsi, kdyz se hodinky zrychluji nez kdyz zpomaluji, aspon nechodis pozde.. :-) ..tu cervenou a zelenou jsem navrhl, protoze jsou to univerzalne dobre citelne barvy proti cernemu/sedemu pozadi.. mam to asi i trochu zazite podle aplikace llama.. ale barvicky jsou asi spis pak uz jen paradicka na konec.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 .. no parkrat to na foru uz z legrace zaznelo, ze je lepsi, kdyz se hodinky zrychluji nez kdyz zpomaluji, aspon nechodis pozde.. :-) ..tu cervenou a zelenou jsem navrhl, protoze jsou to univerzalne dobre citelne barvy proti cernemu/sedemu pozadi.. mam to asi i trochu zazite podle aplikace llama.. ale barvicky jsou asi spis pak uz jen paradicka na konec.. :-)Bude to v update, dnes sme nestihli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 :-) ..zatim se mi vsechny zmerene hodinky zpozduji .. <br />az dneska jsem si vsiml, ze po vyfoceni a upraveni rucek se nahore z tech dvou casu v ten moment zaktualizuje pouze jeden (ten druhy az po ulozeni mereni), to je schvalne? <br />Jistou logiku to ma, ale nez mi to doslo, tak me to chvilku pletlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Velmi gramotně zpracovaná aplikace, jsem zvědav jak se osvědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 uz to funguje aj mne ako ma, je to skvela vecicka, dakujem moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 :-) ..zatim se mi vsechny zmerene hodinky zpozduji .. <br />az dneska jsem si vsiml, ze po vyfoceni a upraveni rucek se nahore z tech dvou casu v ten moment zaktualizuje pouze jeden (ten druhy az po ulozeni mereni), to je schvalne? <br />Jistou logiku to ma, ale nez mi to doslo, tak me to chvilku pletlo :-) Dlhodobá odchýlka sa počíta z uložených záznamov, preto je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Vďaka ešte raz za pozitívne ohlasy, tiež aj za fajn hodnotenie na markete. Čo sa týka zaostrovania na problematických zariadeniach, zatiaľ nevyriešené. Inak dnes kolega zapracoval vaše kozmetické požiadavky, treba vbehnúť do nastavení, pribudla položka rozšírené nastavenia, tam sa dajú zapnúť farbičky, vypnúť zvuky a ešte čosi. Update sa na markete objaví v priebehu pár hodín. Snáď sa mi podarilo prispieť svojou trochou do mlyna, ako revanš za tie dlhé roky, čo tu nasávam vedomosti. Poprosím vás akurát, ak ste členmi diskusných skupín na iných serveroch a máte možnosť zmieniť sa o tomto softíku, budem zaviazaný. Nemáme v pláne robiť tomu kampaň, na druhú stranu, nech si to nájde pár používateľov, keď už to existuje. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Zatím jsem nepřišel na to, jak uložit změněné parametry. Kliknu na ozubené kolečko, vytvořím nový profil, nastavím jazyk češtinu (proč je to primárně anglicky?), změním typ hodinek s malou vteřinovkou, půl hodiny listuji seznamem značek, než se dostanu na konec a zjistím, že Victorinox tam není. Pak přepnu na focení, vyfotím hodinky, malou vteřinovku to nenajde, vymyslí si to náhodně centrální vteřinovku. Přepne se znovu do angličtiny a pracně vytvořený profil je fuč. K dispozici zase jenom default. A tak pořád dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 18. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Zatím jsem nepřišel na to, jak uložit změněné parametry. Kliknu na ozubené kolečko, vytvořím nový profil, nastavím jazyk češtinu (proč je to primárně anglicky?), změním typ hodinek s malou vteřinovkou, půl hodiny listuji seznamem značek, než se dostanu na konec a zjistím, že Victorinox tam není. Pak přepnu na focení, vyfotím hodinky, malou vteřinovku to nenajde, vymyslí si to náhodně centrální vteřinovku. Přepne se znovu do angličtiny a pracně vytvořený profil je fuč. K dispozici zase jenom default. A tak pořád dokola. Zmeny sa ukladajú automaticky. Aký je to mobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se