Lucas Star Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Dobrý den,mam takovy dotazek... jistou nahodou jsem v jedne zastavarne nasel hodinky U-Boat otázkou je jestli jsou prave ci ne... a bohužel se v tom nevyznam tak bych se rad zeptal je něco podle ceho se to konkretne u této znacky da poznat ci tak něco? moc by mi to pomohlo předem dekuji za jakekoliv podmetya rady
mrakodrap Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Mám obavu, že ti tady nikdo nebude schopen seriózně poradit pouze na základě tvého dotazu.
Andrew Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 (upraveno) Cena může být a asi i bude vodítkem, kolik za ně chtějí? Upraveno 18. července 2013 uživatelem Andrew
Lucas Star Odesláno 18. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2013 cena pokud si spravne pamatuji tak cirka kolem 20 000 ale pochybuji ze ten co tam dela v te zastavarne o hodinkách něco vi a ja bohužel o U-Boat tez moc ne
Andrew Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 (upraveno) Tak tudy cesta nepovede, cena sice nižší, ale reálná, zásadní je najít stejný model na internetu (pokud vůbec existuje) a ten si nastudovat z nějakých detailnějších obrázků. Mají ty "Tvoje" nějaké příslušenství (krabici, doklady, ...)? Edit: a proč nám je nevyfotíš? S jistotou Ti to samozřejmě ani z fotky nepotvrdíme, ale fejků už jsme tu takhle odhalili spoustu Upraveno 18. července 2013 uživatelem Andrew
SCIFI Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 jdi do té zastavárny a pokud to není klasickej vychcanej zastavárník ale solidní prodejce tak tě nechá si je vyfotit. fotku sem pak dej a dozvíš se víc. obecně poznáš fejk že nejde ovládat chrono a zpracování stojí za prd ale taky to může být naopak. jsou i fejky větší kvality s funkčním chronem takže jak jsi asi věděl univerzální rada neexistuje. vlasně jedna existuje a tu ti asi dnes dá franta a bude mít jako vždycky pravdu :-)
Lucas Star Odesláno 18. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2013 to uz me tez napadlo zajdu tam nejak v tydnu a udelam foto:)
Lucas Star Odesláno 18. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2013 teda doufam ze me je necha nafotit...
Daemonultimate Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 Kolega má fejky a nepoznám to ani náhodou.Jedině hodinář podle stroje.
Mechac Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 dobry fejky ruznych znacek maji v sobe klidne ETU, takze nevim jak bude hodinar schopny rozeznat fake od originalu...nechal bych to spis na posouzeni AD
odjinud Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Já koukal na jedny u-booty u nás v bazaru, na dýnku měly mj. nápis quartz a v průhledu by vidět nějaký čínský automat... takže to jsem ještě poznal :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se