Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

mam takovy dotazek... jistou nahodou jsem v jedne zastavarne nasel hodinky U-Boat otázkou je jestli jsou prave ci ne... a bohužel se v tom nevyznam tak bych se rad zeptal je něco podle ceho se to konkretne u této znacky da poznat ci tak něco? moc by mi to pomohlo předem dekuji za jakekoliv podmetya rady :)

Odesláno (upraveno)

Tak tudy cesta nepovede, cena sice nižší, ale reálná, zásadní je najít stejný model na internetu (pokud vůbec existuje) a ten si nastudovat z nějakých detailnějších obrázků. Mají ty "Tvoje" nějaké příslušenství (krabici, doklady, ...)?  

Edit: a proč nám je nevyfotíš? S jistotou Ti to samozřejmě ani z fotky nepotvrdíme, ale fejků už jsme tu takhle odhalili spoustu :)

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

jdi do té zastavárny a pokud to není klasickej vychcanej zastavárník ale solidní prodejce tak tě nechá si je vyfotit. fotku sem pak dej a dozvíš se víc. obecně poznáš fejk že nejde ovládat chrono a zpracování stojí za prd ale taky to může být naopak. jsou i fejky větší kvality s funkčním chronem takže jak jsi asi věděl univerzální rada neexistuje. vlasně jedna existuje a tu ti asi dnes dá franta a bude mít jako vždycky pravdu :-)

Odesláno

Já koukal na jedny u-booty u nás v bazaru, na dýnku měly mj. nápis quartz a v průhledu by vidět nějaký čínský automat... takže to jsem ještě poznal :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...