Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdo mi poradí kam na velký servis s Tag Heuer Carrera rok 2006.

Bohužel se hodně předchází a dle infa od Hanáka minimálně servis za 5 anebo dokonce přes 10k, záleží na mistrovi co objeví.

Každopádně z recenzí si nejsem vůbec jist zda to tam vůbec dávat.

Alternativa v ČR ? Či Rakousko?

Díky všem za rady a doporučení!

Odesláno

Sedliku, František má pravdu - přece nečekáš, že když koupíš auto za stejnou cenu, bude do smrti jezdit bez servisu :-) nebo že ten servis bude zadara?

Odesláno

Asi jsem se špatně vyjádřil nejde o 5 či 10, to je jasné, že to něco stojí, jde o to, zda Hanák je ok či je jiné doporučení.

Poté co jsem četl vše o Mrs. Hanák a jejího dreamteamu tak nevím, předtím by mne nenapadlo hledat něco jiného, ale po těch komentářích si nechám poradit alternativu či ujistit že ok.

Odesláno

Asi před dvěma měsíci jsem reklamoval TH u Hanáka a musím říct, že jejich přístup i rychlost opravy byla OK. Mám lehce kleplou lunetu, nic vážného, ale pochopitelně si toho všimli a přesto nebyl problém to udělat jako záruku. Oprava rychlá, asi za týden jsem je měl zpátky.

Odesláno

No pokud nebudeš bazírovat na autorizovaných měničích součástek, které není třeba měnit, na servis stroje bys našel pár Mistrů i tady, co by to sfoukli za rozumnou cenu, a myslím, že pokud se předcházejí, tak tam ani nebude třeba ve stroji nic měnit. Jiná věc je vodotěsnost, nevím jakou Carerry mají, pokud bys chtěl měnit tlačítka a korunku tak by byl asi problém, možná ne,  poptej se tu. Podle toho, co se tady o Hanákovi traduje, tak bych se mu já osobně obloukem vyhnul, pokud bych nechtěl poškodit hodinky, a  když bych trval na autorizovaném, tak bych to raději zkusil v Praze.

Odesláno

Ono v celku nejde o to zda Hanák nebo někdo jiný. Já ti taky klidně udělám servis. Ale nezajistím vodotěsnost protože se nedostanu k součástkám.korunku, tlačítka,těsnění a podobně. A pokud se jedná o nějaké 100 nebo 200 a používají se do vody. Pokud chce někdo vodotěsnost tak jedině originál součástky. A Hanák součástky nepošle.

Odesláno

Kdysi mi nějaký hodinář říkal, že vodotěsnost řeší tak, že mění jen gumičky na tlačítkách a korunce, které se nechají sehnat z jiného zdroje. Jinak jsou ty díly nerez, tudíž věčné.  A těsnění pod dýnko prý není problem sehnat. A jestli je to vodotěsné, jak má být, prokáže test. Ale šlo o jiné hodinky, tuším Certiny chrona to byly.

Odesláno

Pokud bys chtěl servis řešit v rámci ČR a nechtěl využít servisních služeb u Hanáka, tak další autorizovaný servis TAG Heuer má Altman, jaká je s nimi ale zkušenost nevím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...