Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážené osazenstvo,

vzhledem k tomu že šetřím na svoje druhé definitivní hodinky, ale potřebuji si z mě nejasného důvodu zanakupovat, žádám o radu/doporučení něčeho zajímavého a hlavně neobvyklého.

Mělo by splňovat snad jen průměr a cca cenu.

průměr 44

spíš mechanika ale není podmínkou

napadalo mě LACO s magnetickou kuličkou (jsou ale malé a quarz)

nebo myslím, že to byly Schaumburg s ciferníkem z "meteoritu" ale to bylo mimo cenově.

cena by neměla překročit 30tis.

Poradíte kde hledat?

Vše co jsem našel bylo buď moc šitozní, nebo výrazně přes limit.

děkuji

Odesláno

schaumburgy jsou hezky. kubson mel v nabidce ty mesicni, ale ty jsou pryc. ja bych na tvem miste sel do tech ice crystalu

http://www.chronoshop.cz/schaumburg/schaumburg-unikatorium-ice-crystal

rozhodne bych nekupoval nic baterkovyho, to je o nicem. kdyby ses rozhodl jit do neceho mene extravagantniho, zkus se kouknout na NOMOS - maji vlastni strojky a design taky neni k zahozeni...

Odesláno

Ty Ice Crystaly jsou drahý a upřímně řečeno, naživo vypadaj hodně slabě.. Jinak nějak nevim. Za třicet tady šly Bally Hydrocarbon TMT, ty jsou tim mechanickym teploměrem správně švihlý, ale Zmizík je bohužel nedá:)

Odesláno

ty crystaly jsou už moc přes, a proti těm měsíčním se mi moc nelíbí.

líbí se mi např černý cifr kde je jen silná lumi na indexech a masivní ručky nic víc

u těch ball to mám tak že dobrý ale ...

nevím jestli popisuju správně a asi je to hodně o vkusu, ale opravdu mě nenapadá jak jinak to co hledám upřesnit ...

Odesláno (upraveno)

Nejaké úžasné (bi)turbo z Činy, alebo pseudohodinky od Invicty - niekde v zľave na ebay-i, zo 100tisíc na 30 :-) lebo to je v "stratégii" tejto značky bežné...

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odesláno

Na to jsem zapoměl hledat ve vodách hamiltonu. Ty pulsonic jsou zajímavé... zkusím najít o nich víc. Ty MIB se mi mo nelíbí. Ty jsem si zkoušel už před časem a nějak mě naživo neoslovily ....

Jinak gizmodo bych uvažoval pokud by byly v automatu. za baterku mi to přijde dost i když vypadají velmi zajímavě.

Eposy jsou nádherný ale ne to co hledám kromě toho přes limit.

Cabestan je to co hledám i když je fakt že jsou trochu přes limit. (jen o jednu nulu když si budu myslet že cena kterou jsem našel byla v korunách ...:-)

Odesláno

Škoda, že se musíš vejít do 30k. Podle mého názoru naprostého maxima v extravaganci a úchylnosti dosahuje Urwerk (http://www.urwerk.com/en/collections.php). 

Jinak mě napadá Xemes Kompass, něco od Momo Design, nebo s velkou opatrností nějaký Trias (Made in Germany really made in Asia, ale v některých jsou strojky ETA či Unitas)...

post-1353-0-42470000-1374577705_thumb.jpg

post-1353-0-86124300-1374577823_thumb.jpg

Odesláno

tak lumtec jsem uvažoval o wolframu ale to mi přijdou žádné zrůdičky, prostě fajn hodinky....

Xemes mrknu, slyším poprvé.

Asi úplně top zatím je uhrwerk a pravda je že na tohle bych i přitlačil třeba 50k i 55k :lol2:

Saven Friday za 1000 EUR bez safíru s miyotou no nevím ... ale zajímavé jsou

Pánové super inspirace jdu proklikávat  a zeptat se strýce googla

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...