MarcelG Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Christopher Ward C60 Trident Pepsi bezel
ggrand Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Přijde jenom mně ta pepsi luneta na těch ChW uměle naroubovaná?
CEGY Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Což luneta, ale ta hodinovka ve tvaru kopule ruského chrámu je minimálně divná.
ggrand Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Tak ručky jsou jejich typický rys.
PNS Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 mně osobně ta luneta přijde v pohodě, přemýšlel jsem o pepsinách a na tyhle jsem zapomněl jen nevím jestli to není v rozporu se zadáním- nic ala rolex
CEGY Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 V 24. 7. 2013 v 19:41, ggrand napsal: Tak ručky jsou jejich typický rys.To asi jo, ale divné jsou stejně.
hejdik Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2013 (upraveno) Vážení,všem děkuji za kativní účast,které si vážím,ale obávám se že se potvrdila moje doměnka,že tahle cesta nebude vzhledem k dosti omezené struktuře nabídky "pepsi" designu.Nicméně neztrácím hlavu a hledám jinou -schůdnější cestu.Takže jsem to trochu přehodnotil a moje kroky nyní směřují tímto směrem - viz odkazy níže.Už jsem vznesl dotaz na Kubsona a zřejmě to budeme ještě probírat osobně ku příležitosti nějakého srazu,nicméně,když už to mám rozepsané,tak se zeptám i pléna velectěného fóra.Které by jste si vybrali z této nabídky,přípaadně hoďte i další návrhy. 1) Squale 50 Atmos Black+ : design pouzdra,lehký retro styl,cena,WR kterou rozhodně nevyužiju ale každej metr navíc se hodi - : absence kovového tahu (řešení by se snad našlo nějakou náhradou ) 2) Sinn 104 St Sa+ :celkový design,průhled na stroj,- : celková cena ,ale hlavně cena kovového tahu 3) Glycine Combat SUB automatic 3863.196 N+ :cena,univerzální design- : již lehce připomíná Rolex,ale zase ne tolik 4) Autran & Viala Nordsee White+ : celkový design,bílý cifr,celobroušené pouzdro,universální vzhled- : asi nejmenší z mého výběru Zatím,ani nevím proč,mě to nejvíc táhne ke Glycinům a pak Squale(opravdu pěkný retro) Upraveno 26. července 2013 uživatelem hejdik
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Ja se opakuju,ale prubnul bych ty Squale,na foru je snad nikdo nema a na leto to budou fesny divery,osobne bych sahnul po barevny variante...
hejdik Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2013 (upraveno) V 26. 7. 2013 v 5:52, villain83 napsal: Ja se opakuju,ale prubnul bych ty Squale,na foru je snad nikdo nema a na leto to budou fesny divery,osobne bych sahnul po barevny variante... Taky se mi líbí,ale nákup bude až na podzim.Raději bych když už by na ně přišla řada asi černé,ale zase ty "pepsiny" mají konvexní sklíčko,což černé nemají,takže bod pro Squale "Pepsi" Upraveno 26. července 2013 uživatelem hejdik
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 V 26. 7. 2013 v 6:08, hejdik napsal: Taky se mi líbí,ale nákup bude až na podzim.Raději bych když už by na ně přišla řada asi černé,ale zase ty "pepsiny" mají konvexní sklíčko,což černé nemají,takže bod pro Squale "Pepsi" no nerikej mi,ze v tom videu na meshi nevypadaj dobre,historie vic nez slusna,mezi diverama nejde o novacka.Konvexni sklo je super vec,osobne se mi to moc libi,Sinn jsou taky krasny,ale pokud bych hledal vylozene divery,mel bych z tebou postovanych kusu jasno.
hejdik Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2013 V 26. 7. 2013 v 6:21, villain83 napsal: no nerikej mi,ze v tom videu na meshi nevypadaj dobre,historie vic nez slusna,mezi diverama nejde o novacka.Konvexni sklo je super vec,osobne se mi to moc libi,Sinn jsou taky krasny,ale pokud bych hledal vylozene divery,mel bych z tebou postovanych kusu jasno. No jnomže se mi do toho furt plete ten Glycin....to prostě bude chtít uzrát
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Vzdyt jo,nekupujes rohliky,ale hodinky,nikam nespechej:-)Squale,Squale:-)
Toblin Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Volil bych Squale ve variante Black. Predstavuji pro me klasicke potapky. Neokazale, originalni, univerzalni a krasne. Za usetrene penize jim koupis watchadoo a mesh. Oboji jim bude sluset :-)
Tronk Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 najprv som chcel povedat Glycine, ale pri porovnani, su tie Squale viac potapkove a suhlasim s Toblinom: V 26. 7. 2013 v 10:24, Toblin napsal: Volil bych Squale ve variante Black. Predstavuji pro me klasicke potapky. Neokazale, originalni, univerzalni a krasne. Za usetrene penize jim koupis watchadoo a mesh. Oboji jim bude sluset :-)
financ Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Lehce přes limit a musí se na ně dlouho čekat. Ale když pepsi, tak za mě tyhle
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 To je tak kapku homage Rolad,ne?To Hejdas nechtel...
kloubik Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Pises ze chces trochu zakotvit, ted koukam ze i z pepsi lunety jsi slevil. V prodejnim vlakne Sibir prodava Sinn 857 UTC za 24k, tah + sinn guma, vicemen komplet baleni. To mi prijde jako hodne solidni nabidka a o par levelu jinde nez Squale. A jeste koukam ze je v inzerci Sinn U1, potapky jak vino, osobity design a pritom docela univerzalni vzhled, trochu nad limit, ale treba by se s prodavajicim dalo dohodnout.
kloubik Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Jeste jsem si vzpomnel na Bernhardt Globemaster, ale bylo jich jen 500 a daji se velmi spatne sehnat
mr.neznamy Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 (upraveno) Ahoj taky plánuju si pořídít "PEPSI" a mám skoro stejné požadavky, proto to napíšu sem. Moje požadavky jsou prakticky stejné, jen s drobnými obměnami.Tady jsou:- cena max. 20.000Kč- velikost kolem 40mm- safír s AR- WR min. 100 m- kovový tah- automat- luneta otočná v obou směrech- luneta by měla mít barvy rozdělené 50:50- vintage vzhled - nevadí mi podobnost s Rolex(jen ať to není uplná kopie)- hodinky musí být nové Díky za případné návrhy. Upraveno 28. července 2013 uživatelem mr.neznamy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se