Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

- zaucit polovicku do problematiky aby mala predstavu preco je to take drahe

- oboznamit ju s ovela drahsimi, aby vedela ze moze byt aj horsie

- v case nakupu/oznamenia nakupu musi byt doma pozitivna nalada

- den D

- po dni D je bud dobre, prinajhorsom par dni ticha, zloby... a potom uz pohodka

Odesláno

Ta moje nechává domácí rozpočet na mě, a protože jsem zatím koupil i opravil dům a mají všichni v rodině co jíst a co na sebe, tak jsem v tomhle zatím nepozbyl důvěry. 

S cenou nemlžím, zkusil jsem to jednou (poprvé Longines za sto, a to byl přecijen velký skok od těch před tím) a pak jsem se šel stejně udat, bo jsem měl výčitky svědomí.

Taky jí vždy vysvětlím, co na tom vidím, v čem jsou úžasné, mimořádné a jánevímcoještě. Ona pak vidí, jak mi svítí oči a že už jsem se stejně rozhodl, tak mě vyslechne, dělá že mi rozumí nebo se mi možná snaží porozumět, a je to.  :P

Odesláno

Já musím říct že má je taky báječna. Já osobně nemam zatím opravdu drahé hodinky ale když jsem o nich básníl tak mi jen s úsměvem přikivovala. Když jsem si nějak pak koupil mela radost ze mam Já radost a z toho jsem mel Já radost. Zkrátka takový cyklicky odkaz.

A to si myslím že je ono. Já dělám radost ji a je mi jedno jak moc nerozumim proc určitou věc, kytku apodobne chce ale chci vidět že je šťastna. Pravděpodobně to má podobne. :-)

Odesláno

Asi dělám chybu v tom, že sem moc upřímnej hehe, jsem zvyklý se dělit o své názory :) vždycky vyklopim cenu a je to v ..... Takže metoda hustit hustit, jak píše Zdeneli je takovou metodou osvědčenou. 

Jinak penízky jsou a snad i budou, nikdy si nekupuji nic na úkor rodiny, či kdybych věděl, že by to nějak ohrozilo rodinný rozpočet. Prostě spočítám si svých pět švestek....

Já bych přece jen rád někdy dospěl do stádia, kdy to bude "bez keců" :). Má žena je taky zlatá a to v tom, že i přes tento můj nákupčí mamon mě má stále ráda  a já ji za to miluji :) Je to o to složitější, že je velmi skromná. U nás jsem já ten kdo kupuje, ať už jí, dětem, či sobě. 

Odesláno

Wow, díky za odpovědi, než jsem dopsal druhou zprávu, byly tu další. V některých odpovědích se skýtá spousta životního moudra a porozumnění.... Je pěkný, že někdy člověka nenapadnou naprosto elementární věci a názorová diversita přispěvatelů k mému dotazu budí v dobrém slova smyslu úsměv na mé tváři.   Díky pánové...

Odesláno

Neřeknu nic. Když na to přijde, tak mlžím ( koupil jsem je za jiné prodané, ty už jsi viděla, mám je dlouho ). Tento koníček přítelkyně rozhodně nechápe a kupovat hodinky by se mnou nikdy nešla.

Odesláno

Podobný vlákno tady uz je. Obecně se to dělí na podpantoflaky, kteří se musí ptat, polopodpantoflaky, kteří mlží s cenou, ale mohou si něco koupit a svobodne, kterym manželky nebo přítelkyně do koníčku nekecaj :-)

Jednoduche a výstižne :-D Ale jasné, že faktorov je tam viacej. :-)

Odesláno

Jak psal frantik, tady už se toto téma taky řešilo. Jak si ty dvě vlákna pročítám, tak je to ve většině případů všude velice podobné. Nedávno se mi manželku podařilo nákupem TH k narozkám taky trošku nakazit (už teď se občas kouká po nějakých světlých), ale zdejší členkou se asi ani tak nestane  :D ... člověk si přeci občas musí udělat nějakou tu radost a myslím, že každá tolerantní ženská to pochopí- a když si vezmu kolik těch zálib a radostí mám ja, tak je moje žena skoro svatá  :angel:

Odesláno

ma draha polovicka ma ode me DIC, Rolex, Doxy a nosi moje BfB a explorery, cimz je hodinkove saturovana a vic toho neprotoci ni bohovi, i tak ji musim nutit, at to strida, no a protoze ja stridat jeste stiham, tak to nejak neresi. nicmene je fakt, ze jsem zestihlil svou kolekci z 15 na 8 nebo 9 rolexek..

Odesláno (upraveno)

Mě moje drahá polovička dokonce nutila abych si Moonwatche koupil, i když jsem jí říkal, že to je spousta peněz co se dá využít na užitečnější věci, tak se nedala oblomit. :D Prostě jsem je jednou chtěl a měl na ně, tak ať si je koupím.

Upraveno uživatelem ensi
Odesláno

Mě moje drahá polovička dokonce nutila abych si Moonwatche koupil, i když jsem jí říkal, že to je spousta peněz co se dá využít na užitečnější věci, tak se nedala oblomit. :D Prostě jsem je jednou chtěl a měl na ně, tak ať si je koupím.

to je skoro jak story z inception (zrovna jsem se na ten film vcera dival) -- how did you plant the idea into her head? :)

Odesláno

nie je nad spokojnu zenu - pokial ma to, po com jej srdce tuzi a pokial clovek neda argumet typu "napojdeme na dovolenku, lebo som si kupil hodinky" tak musi byt vsetko v pohode - aspon u mna :)<br /><br />okrem toho mam tiez jednu z tych uzasnych, ktora sa tesi spolu so mnou z mojich hodiniek - chlap predsa musi tiez reprezentovat a hodinky su jednou z tych moznosti, ktore na to name :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...