Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento nový Breitling obnovuje starý model z roku 1957 a vypadá opravdu hodně klasicky:

viz text: Breitling is reviving the Superocean model which, in 1957, marked the brand?s entrance into the world of diving. Robust and functional, it is the bracelets in particular that set this timekeeper apart. The brand is bringing the celebrated Ocean Classic and Ocean Racer back to life: the first in plaited steel, the second in rubber. Elegant and comfortable, the first forms a bold contrast with the watch?s smooth surfaces; the second, supple and soft, gives it a resolutely sporty look.

Brand: BREITLING

Model: Superocean Heritage

Movement: 46mm version: automatic, Breitling 17 calibre, COSC-certified, 25 rubies, 28,800 vib/h

38mm version: automatic, Breitling 37 calibre, COSC-certified, 27 rubies, 28,800 vib/h

Function: Hours, minutes, seconds, date

Case: Steel, 46 or 38mm

Unidirectional ratcheted rotating bezel, black, blue or bronze Double-sided, anti-reflective domed sapphire crystal, screw-down crown

Water-resistant to 200 m

Dial: Black, blue or bronze

Luminescent hands and hour-markers

Bracelet / Strap: Ocean Classic in plaited steel with folding clasp

Ocean Racer in rubber, offered in the colours of the dial and bezel (black, blue or bronze) with folding clasp

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vypadají dobře, ale chybí mi tam prostřední velikost, 38 mm je málo a 46 mm je možná až moc, mně by se líbil rozměr okolo 42 mm. Taky mají trochu moc popsaný ciferník, to je ale bohužel pro Breitling (a Rolex, částečně Omegy) standard.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Teda midlochu!

Mně se snad začnou líbit Breitlingy.smile.gif Klasický design, datumovka na 6, moc pěkný. Doufám, že budou k vidění v Baselu.

Odesláno

vypadají velice pekne, přemýšlel by jsem o nich i místo Seamastrů, ale podle lunety v tom porad vidim nejaké hodinky, ale ani za boha si nevzpomenu co mi to připomíná, snad si vzpomenu nebo budu muset hledat na netu podle fotek :-)

Odesláno

takže to jsem si zase já spletl se starýma potapěčskýma Seikama, akorát že ty Seika maj datumovku na 3, takže zatim ty Breitling vydím opravdu v dobrém svělte....

Odesláno

ja když jsem si kupoval moje Seamastery tak jsem se rozhodoval mezi nima a Breitling Aerospace, ale nakonec vyhráli Omegy... :-) ale tyhle Breitlingy jsou opravdu moc pekné, úpný nezvyk oproti Breitling for Bentley které jako repliky zaplavují celý trh...

Návštěvník Snow
Odesláno

No sláva!Konečně normální hodinky smile.gif

Přesně, konečně něco střídmého a ne ta změt grafických symbolů, stupnic k odčítání bůhvíčeho a subčíselníčků, tyhle jsi si měl koupit Midlochu, jsou parádní, těším se na foto v pořádném rozlišení smile.gif

Cena již známa ?

Odesláno

Jo, ten Prim Sport I gen mě okamžitě napadl taky. Ale i když nejsem velký znalec, tak si myslím, že jenom tohle nejsou podobné hodinky. Viděl jsem tady na foru velmi podobné Omegy....

Odesláno

vypadají velice pekne, přemýšlel by jsem o nich i místo Seamastrů, ale podle lunety v tom porad vidim nejaké hodinky, ale ani za boha si nevzpomenu co mi to připomíná, snad si vzpomenu nebo budu muset hledat na netu podle fotek :-)

luneta je vemi podobna jako u blancpain fifty fathoms - nelibi se mi moc ty nozky, ale jinak jsou to moc pekne hodinky

Odesláno

Hodinky pěkný, ale trochu nepochopitelný... Jenom 200 WR? S tím se bude Planet Ocean konkurovat težko, ty mají 600. A nějak to nechápu, protože Breitling divery umí - superocean steel fish má WR 2000... Chápu, že ono to zas tak moc neznamená, pro amatéra, kterej se potápí do max. 20 - 30 metrů je jedno, jestli je WR 200, 600 nebo 2000... Ale pochybuju, že by takhle uvažující lidi byli hlavními zákazníky Breitlingu. V momentě, kdy si někdo zaplatí za kombinaci luxus& diver, myslim, že když se porozhlídne po trhu, mu prostě těch 200 příjde dost směšných. Víc proužků - víc adidas, víc metrů - víc kvalita biggrin.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...