midloch Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Tento nový Breitling obnovuje starý model z roku 1957 a vypadá opravdu hodně klasicky: viz text: Breitling is reviving the Superocean model which, in 1957, marked the brand?s entrance into the world of diving. Robust and functional, it is the bracelets in particular that set this timekeeper apart. The brand is bringing the celebrated Ocean Classic and Ocean Racer back to life: the first in plaited steel, the second in rubber. Elegant and comfortable, the first forms a bold contrast with the watch?s smooth surfaces; the second, supple and soft, gives it a resolutely sporty look. Brand: BREITLING Model: Superocean Heritage Movement: 46mm version: automatic, Breitling 17 calibre, COSC-certified, 25 rubies, 28,800 vib/h 38mm version: automatic, Breitling 37 calibre, COSC-certified, 27 rubies, 28,800 vib/h Function: Hours, minutes, seconds, date Case: Steel, 46 or 38mm Unidirectional ratcheted rotating bezel, black, blue or bronze Double-sided, anti-reflective domed sapphire crystal, screw-down crown Water-resistant to 200 m Dial: Black, blue or bronze Luminescent hands and hour-markers Bracelet / Strap: Ocean Classic in plaited steel with folding clasp Ocean Racer in rubber, offered in the colours of the dial and bezel (black, blue or bronze) with folding clasp
midloch Odesláno 11. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Kde je nějaký odkaz ...chci je vidět ve větším rozlišení ....... vypadají dost dobře sehnal jsem první info na timezone v diskuzním fóru breitlingářů viz: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=2683355&rid=0 zatím nic ostřejšího tam nemají, ale vypadá to že shání, jak tam něco bude tak to sem zkusím dát.
Viktor Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Vypadají dobře, ale chybí mi tam prostřední velikost, 38 mm je málo a 46 mm je možná až moc, mně by se líbil rozměr okolo 42 mm. Taky mají trochu moc popsaný ciferník, to je ale bohužel pro Breitling (a Rolex, částečně Omegy) standard.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Teda midlochu! Mně se snad začnou líbit Breitlingy. Klasický design, datumovka na 6, moc pěkný. Doufám, že budou k vidění v Baselu.
spiderer Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Pekny jsou, ale taky bych byl pro stredni prumer okolo 42mm ;-)
Z. Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Konečně Breitling, který nevypadá jako "Breitling." Takže by se dal i nosit...
jacob Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 vypadají velice pekne, přemýšlel by jsem o nich i místo Seamastrů, ale podle lunety v tom porad vidim nejaké hodinky, ale ani za boha si nevzpomenu co mi to připomíná, snad si vzpomenu nebo budu muset hledat na netu podle fotek :-)
jacob Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 takže to jsem si zase já spletl se starýma potapěčskýma Seikama, akorát že ty Seika maj datumovku na 3, takže zatim ty Breitling vydím opravdu v dobrém svělte....
openspace Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Že by Bond pro příště měnil značku?
Hanz21 Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Musím říci, že to jsou nejhezčí Breitling ze současnosti.
jacob Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 ja když jsem si kupoval moje Seamastery tak jsem se rozhodoval mezi nima a Breitling Aerospace, ale nakonec vyhráli Omegy... :-) ale tyhle Breitlingy jsou opravdu moc pekné, úpný nezvyk oproti Breitling for Bentley které jako repliky zaplavují celý trh...
Breese Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Že by Bond pro příště měnil značku? Tak presne todle me taky napadlo jakmile jsem je uvidel
Návštěvník Snow Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 No sláva!Konečně normální hodinky Přesně, konečně něco střídmého a ne ta změt grafických symbolů, stupnic k odčítání bůhvíčeho a subčíselníčků, tyhle jsi si měl koupit Midlochu, jsou parádní, těším se na foto v pořádném rozlišení Cena již známa ?
Honza49 Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Nikdo neřve, že je to kopie Prim sport 1?
vito Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Jo, ten Prim Sport I gen mě okamžitě napadl taky. Ale i když nejsem velký znalec, tak si myslím, že jenom tohle nejsou podobné hodinky. Viděl jsem tady na foru velmi podobné Omegy....
steel Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 vypadají velice pekne, přemýšlel by jsem o nich i místo Seamastrů, ale podle lunety v tom porad vidim nejaké hodinky, ale ani za boha si nevzpomenu co mi to připomíná, snad si vzpomenu nebo budu muset hledat na netu podle fotek :-) luneta je vemi podobna jako u blancpain fifty fathoms - nelibi se mi moc ty nozky, ale jinak jsou to moc pekne hodinky
philipmorris Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 podle me prima konkurence omega planet ocean, vc rozmeru, ty maj tusim 45mm, tak breitling sel az na 46 nicmene 36 se mi zda taky malo, 46 je akorat, chtelo by to foto nazivo...
boo-beek Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Hodinky pěkný, ale trochu nepochopitelný... Jenom 200 WR? S tím se bude Planet Ocean konkurovat težko, ty mají 600. A nějak to nechápu, protože Breitling divery umí - superocean steel fish má WR 2000... Chápu, že ono to zas tak moc neznamená, pro amatéra, kterej se potápí do max. 20 - 30 metrů je jedno, jestli je WR 200, 600 nebo 2000... Ale pochybuju, že by takhle uvažující lidi byli hlavními zákazníky Breitlingu. V momentě, kdy si někdo zaplatí za kombinaci luxus& diver, myslim, že když se porozhlídne po trhu, mu prostě těch 200 příjde dost směšných. Víc proužků - víc adidas, víc metrů - víc kvalita
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se