Přejít na obsah

Naštval me Telecom/Telefonica!

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsem klientem od roku 1997, začínal jsem s Panasonicem g350,

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

který při 20 minutách hovoru vydržel půl dne.

Kolik jsem za celou dobu zaplatil nechci ani počítat, ale byly roky, že se mi účet pohyboval kolem 10 tisíc měsíčně.

Před FREE tarify jsem měl svůj vlastní - 600 minut do všech sítí za 1000 Kč. Nový tarif jsem si nevzal, nechce se mi upisovat na dva roky. Tak mi nabídli 300 minut za 500, což by mi mělo stačit. Jenže mi neřekli, že cena je bez daně. Dnes mi přišel účet na 208 minut a pár SMS za 680. To kdybych si vzal Bleskmobil, vyjde mě to levněji!

Takže mi celá Telefonica může vlézt na hrb a jdu hledat jiného operátora. Nevíte někdo o něčem okolo 300 minut měsíčně? Zatím se mi nejlépe jeví nabídka Startel.

Odesláno

Telefonika mne taky pěkně naštvala, při změně tarifu právě na free mi deaktivovali roaming. No možná jsem blbej já, měl jsem si to asi zkontrolovat, ale přijedu do ciziny a nejde mi telefon. Dost prekérní situace. Taky za trest uvažuji o změně operátora, ale jsem línej. Co počkat na ten ČEZ?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jak jsem psal, nejlip mi zatim vychazi Startel. Neomezeny tarif nepotrebuju, volam stabilne posledni pulrok 200-300 minut mesicne.

Odesláno

Telefonika mne taky pěkně naštvala, při změně tarifu právě na free mi deaktivovali roaming. No možná jsem blbej já, měl jsem si to asi zkontrolovat, ale přijedu do ciziny a nejde mi telefon. Dost prekérní situace. Taky za trest uvažuji o změně operátora, ale jsem línej. Co počkat na ten ČEZ?

Zažil jsem to samé v neděli..., ani ve snu mě nenapadlo, že mám deaktivovaný roaming a ejhle, projedu hranice a mrtvo :-(

Odesláno

Dnes se mi nejlip jevi vzit si kolem petikila mesicne s dph neomezeny (firemni) tarif, vice prip. v SZ - kontakt na zrizeni mam.

Je jich vic, lisi se pouze daty, nekdo dava 1GB, nejlepsi nabidku ma jedna realitni spol., za 460 s dph neomezenak s 2GB FUP. Ale tam je tezky se dostat...

Odesláno

Jo Kamile, ja uz ti neporadim, v O2 jsem skoncil davno. Ale delam od 1.8. ve Vodafone tak az pojedes do CB na sraz neco upeceme:-) Ten Blesk mobil maji netere a funguje normalne. Na stavajicich BTS-vysilacich. Ono je to stejne nejake propojene, kdyz me prijmali pred tejdnem ptal jsem se na pohovoru jak to vidi s oborem pri takove konkurenci tehle malych alternativnivh operatoru. A oni mi rekli ze v pohode, ze to jsou stejne nejak spriznene firmy vlastnikum stavajich operatoru. Ze pocitaji s nezasadnim odlivem klientu.

Jinak u T-Mobile jsem jako zivnostnik u Remaxu mel za 700kc/mesicne vse po CR zdarma. Vcetne netu. Kdyz pred nedavnem zadedli oparatori neomezene tarify za cca 700kc pro sirokou verejnost tak nam to zlevnili na soucasnych cca 350kc. Jen dali 4GB fup. A je nas ve firme cca 12 sim karet. Nerikej, ze se k nejakemu znamemu co ma firmu alespon 10 lidi nevtirnes.

Odesláno

Jo Kamile, ja uz ti neporadim, v O2 jsem skoncil davno. Ale delam od 1.8. ve Vodafone tak az pojedes do CB na sraz neco upeceme:-) Ten Blesk mobil maji netere a funguje normalne. Na stavajicich BTS-vysilacich. Ono je to stejne nejake propojene, kdyz me prijmali pred tejdnem ptal jsem se na pohovoru jak to vidi s oborem pri takove konkurenci tehle malych alternativnivh operatoru. A oni mi rekli ze v pohode, ze to jsou stejne nejak spriznene firmy vlastnikum stavajich operatoru. Ze pocitaji s nezasadnim odlivem klientu.

Jinak u T-Mobile jsem jako zivnostnik u Remaxu mel za 700kc/mesicne vse po CR zdarma. Vcetne netu. Kdyz pred nedavnem zadedli oparatori neomezene tarify za cca 700kc pro sirokou verejnost tak nam to zlevnili na soucasnych cca 350kc. Jen dali 4GB fup. A je nas ve firme cca 12 sim karet. Nerikej, ze se k nejakemu znamemu co ma firmu alespon 10 lidi nevtirnes.

Hmm němáš prosím nějaký kontakt, kde by se dal získat ten neomezený firemní tarif za tydle peníze? T-mobile nám to nabízel mnohem dráž asi za 550 s 1gb fupem...  Díky ;)

Odesláno

Bohuzel me na TM lince ani nereknou kolik a co mam, to muze jen "opravnena" osoba. Jestli znas nekoho kdo provozuje francizu Remaxu, rekni mu. Maji to tak vsichni.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nemate nekdo tarif od virtuala BONERIX? Pry policie, hasici, nektere banky, zdravotnictvi, atd. Volal jsem tam a staci, aby me doporucil nekdo, kdo u nich uz ma smlouvu/tarif.

NA JEJICH STRANKACH JSEM NASEL TOHLE:

Letní nabídka

Doporučte neomezený tarif MAXI svým blízkým a za každého doporučeného zákazníka, který s námi díky vám začne volat, si vyberte odměnu, která vás potěší.

Doporučený zákazník uvede při vstupu do programu vaše jméno, telefonní číslo v programu a požadovanou odměnu.

Co můžete získat? Záleží na tom, zda doporučený zákazník uzavře objednávku prostřednictvím internetu nebo zákaznické linky.

Odměny pro doporučitele:

Internet

• Poukaz na nákup v obchodní síti Tesco v hodnotě 500 Kč
  • Poukaz na nákup v síti čepracích stanic Benzina v hodnotě 500 Kč

Zákaznická linka

• Poukaz na nákup v obchodní síti Tesco v hodnotě 200 Kč
  • Poukaz na nákup v síti čepracích stanic Benzina v hodnotě 200 Kč

Akce platí od 1. 7. do 31. 7. 2013.

Odesláno

To Kamil:<br /><br />Mám Bonerix v rámci zaměstnanec ke ho programu. Mám dojem, ze to mohu doporučit/ dohodit pěti lidem. Jedno místo tam ještě mám pokud by jsi to chtěl...<br /><br />Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Odesláno (upraveno)

Akorat ten bonerix je vlastne spolecnost patrici pod telefonicu a vyclenena pro zamestnanecke programy.. a ten maxi je se zavazkem a bez internetu.. takze mi to tak od oka moc vyhodny neprijde.. ja mam pro manzelku ten mini..<br /><br />Ps. Nepodarilo se mi v tapatalku dat obrazek, ale koukam, ze uz to neni potreba :-) <br />

Upraveno uživatelem petr_cha
Návštěvník Kamil
Odesláno

Pro me idealni. 495 s dani neomezene, SMS mam 20 mesicne, jsem linej psat, internet v mobilu nepouzivam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...