Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Micey Asi uz pozde, ale kdyz jsem tak videl tu Kostariku, co vedlejsi Panama? My jsme byly na konci roku a naprosto bozi. Zaroven pritelkyne byla rok zpatky i prave v Kostarice, takze prime srovnani a rikala, ze Panama prakticky ve vsem lepsi, ze se i v Paname obecne citila mnohem lepe / bezpecneji a to jsme omylem i zabrouzdali do nejakeho slumu, kde jsme si paradoxne daly jedno z nej jidel 😁

Tak jen takovy tip, protoze o Paname se moc nemluvi, vsichni spis tu Kostariku a pritom je uplne skvela.

• po 2 týdnech...
Odesláno
před 58 minutami, African napsal:

Příští týden máme letět Dubaj, Abu Dhabi a už se mě to přestává upřímně líbit 😬 Storno pojištěné je, tak to budu sledovat...

https://mzv.gov.cz/jnp/cz/cestujeme/aktualni_doporuceni_a_varovani/spojene_arabske_emiraty_aktualni.mobi

Vlasto, kazdej mame stupen rizika do kteryho bychom sli nastavenej urcite jinak, ale ja osobne bych na blizkej vychod ted a v horizontu tydnu/mesicu nejel. Nerikam, ze ti musi pristat raketa na nose, ale ocekaval bych ruzny cestovni restrikce a voser a celkove nervozitu a to by mi radost z cestovani asi dost kazilo..

• Like 2
Odesláno
58 minutes ago, Murphy97 said:

Vlasto, kazdej mame stupen rizika do kteryho bychom sli nastavenej urcite jinak, ale ja osobne bych na blizkej vychod ted a v horizontu tydnu/mesicu nejel. Nerikam, ze ti musi pristat raketa na nose, ale ocekaval bych ruzny cestovni restrikce a voser a celkove nervozitu a to by mi radost z cestovani asi dost kazilo..

Vidím to úplně stejně jako ty, navíc se tam už nelétá 🙈 Hledáme alternativu....

Odesláno (upraveno)

Jsem zvědavý co na to Smartwings, zatim nic nepřišlo. Ubytování máme ještě pondělí přes Booking možnost zrušení zdarma.... kurňa děti jsou z toho smutný, ale už si přestávám dělat naději 🥴

Upraveno uživatelem African
Odesláno
před 3 hodinami, African napsal:

Vidím to úplně stejně jako ty, navíc se tam už nelétá 🙈 Hledáme alternativu....

A380 Emirates nam dnes prosvistela nad hlavou se ctyrhodinovym zpozdenim. Ale priletela. Asi se jim vsude zpozdujou letadla

Odesláno (upraveno)
před 54 minutami, Murphy97 napsal:

A380 Emirates nam dnes prosvistela nad hlavou se ctyrhodinovym zpozdenim. Ale priletela. Asi se jim vsude zpozdujou letadla

Měla přistání v ATH, čekala tam, mezitím v PRG přistála A380 linky EK 212 z IAH do DXB (otáčel to až  za Řeckem, a vracela se po trase do PRG).

Upraveno uživatelem vaba
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 6 hodinami, African napsal:

Příští týden máme letět Dubaj, Abu Dhabi a už se mě to přestává upřímně líbit 

My sme tam boli 3 týždne dozadu. Uz vtedy dával tripadvisor warningy na ten region, ale na mieste úplná pohoda, vôbec nic nikto neriešil , nic sa nedialo. A teraz toto. Som celkom rad ze sme zvolili skorší termín  :)

Odesláno

Dle mého tento konflikt ze dne na den neskončí 😧 Mám pojištění na storno letenek, ale válka se na něj nevztahuje, to se řeší s aerolinkami. Má někdo zkušenost, jestli vrací prašule nebo dávají náhradní termíny? Teď je za super peníze last momenty třeba Thajsko i Zanzibar, tak kdybych věděl že dostanu za letenky prašule zpátky, tak na to kliknu. V Dubaji taky mazec co koukám, ty zmrdi už jim tam taky něco málo poslali 😖

Odesláno

Koukám na zprávy a ta situace se nějak nelepší, což jsem ani upřímně nečekal... něco spadlo údajně i na letiště v Dubaji 🙈 Mám tady nabídky na Thajsko last momenty s Čedokem, sám už nemám čas něco zařizovat na vlastní triko. A ceny super. Jak je v Krabi lokalitě v březnu? Na netu píšou že fajnové počasí. Když to neklapne, tak zpátky do hor na lyže, ale to mě budou děti už nesnášet 😂

Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, African napsal:

Koukám na zprávy a ta situace se nějak nelepší, což jsem ani upřímně nečekal... něco spadlo údajně i na letiště v Dubaji 🙈 Mám tady nabídky na Thajsko last momenty s Čedokem, sám už nemám čas něco zařizovat na vlastní triko. A ceny super. Jak je v Krabi lokalitě v březnu? Na netu píšou že fajnové počasí. Když to neklapne, tak zpátky do hor na lyže, ale to mě budou děti už nesnášet 😂

A kudy to do Thajska letí ? Jinak počasí v březnu je v pohodě :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno
19 minutes ago, Jarett said:

A kudy to do Thajska letí ? Jinak počasí v březnu je v pohodě :)

Napřímo s Čedokem, kudy nemám ponětí 😅 Délka letu 11:30 píšou bez mezipřistání.

Odesláno
před 4 minutami, African napsal:

Napřímo s Čedokem, kudy nemám ponětí 😅 Délka letu 11:30 píšou bez mezipřistání.

Mrkni se tedy na číslo letu ... jestli letí přes uzavřenou oblast, tak tam bude změna trasy a délky letu ... určitě bych se informoval.

Odesláno (upraveno)
7 minutes ago, Jarett said:

Mrkni se tedy na číslo letu ... jestli letí přes uzavřenou oblast, tak tam bude změna trasy a délky letu ... určitě bych se informoval.

Děkuji a ověřím. Dnes bude rodinná schůze a zítra na tom v případě odsouhlasení zamakám. Číslo letu je nějaký Neos Air No536.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Viděl jsem pár videí a hned Dubaj zrušil, šajze 😢 Teď uvidíme jak se k tomu postaví Smartwings, kámoši mají letět už v úterý, žádné informace nemají, na Smartwings se nedovolají....

Odesláno
před 1 hodinou, African napsal:

Děkuji a ověřím. Dnes bude rodinná schůze a zítra na tom v případě odsouhlasení zamakám. Číslo letu je nějaký Neos Air No536.

No ... moc prostoru tam není, přes Teherán to určitě nepoletí a k Rusku moc koridorů nezbývá ... asi bych letěl někam na druhou stranu. Kanáry a Kapverdy začnou být v kurzu ...

Odesláno

Ak som dobre vcera videl, tak nie len Dubai, vyzera ze cely blizky vychod je tak nejak oblietavany. Takze velmi spodkom, to urobi par hodin naviac.

Zanzibar to isti.

Odesláno
30 minutes ago, Jarett said:

@African ... asi bych se na to vysr*l a zůstal v Česku, protože teď bude nějakou dobu totální chaos ... https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/letiste-provoz-iran.A260301_084513_eko-doprava_ven

Tady je právě výhoda že cestovka má své letadlo a letí napřímo.... zjišťují mě volná místa protože nás je osm.

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, African napsal:

Tady je právě výhoda že cestovka má své letadlo a letí napřímo.... zjišťují mě volná místa protože nás je osm.

Hele Afri,  mam ten zájezd koupený uz déle, letíme se potápět na KoLantu,  tak nedělej Zagorku,  a poleť. Letadlo je B787, novější,  ale recenze služeb na palubě dost rozdílné. Pokud se nebudou více kočkovat Pakistanci s Talibanem v Kábulu,  tak i proletime a i výhled na Himalaj užiješ. 

Upraveno uživatelem vaba

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...