warann Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Já našel toto za 14.700,- CZK To mi přijde jako slušná cena.To určitě, nás tenkrát letenky vyšly asi na 17 (takže komplet náklad/osoba byl cca 30tis.), ale jsou to 3 roky zpět. Tohle je fakt pěkná cena. Kdybys chtěl nějaké bližší info, klidně napiš SZ. Nebo jestli jezdíš někdy do Pce, můžeme dát kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 To určitě, nás tenkrát letenky vyšly asi na 17 (takže komplet náklad/osoba byl cca 30tis.), ale jsou to 3 roky zpět. Tohle je fakt pěkná cena. Kdybys chtěl nějaké bližší info, klidně napiš SZ. Nebo jestli jezdíš někdy do Pce, můžeme dát kafe. No, zrovna o víkendu plánuju do Pardubic zajet ( kino, vyřízení jedné reklamace, zajít někam na dobrý jídlo...) tak bych se ozval. Budu vděčný za každou radu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Já bych teda poprosil o tip. Chceme něco přes vánoce, klidně tři týdny. Byli jsme minulý rok na podzim na Bali, komplet jsme to projeli na motorce - super! Přemýšlím Thajsko, Filipíny, Vietnam.? Máme rádi turistiku, hory, ale úplní batůžkáři nejsme, takže spíš se vždycky někam přemístit a odtamtud výlety na den dva.. Ideálně třeba týden někde na ostrově, týden turistika a týden zas na ostrově. Díky za tipy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 No, zrovna o víkendu plánuju do Pardubic zajet ( kino, vyřízení jedné reklamace, zajít někam na dobrý jídlo...) tak bych se ozval. Budu vděčný za každou radu :-)Sorry, musím to upřesnit. Já tady pracuju, čili jde o po - pá. Nebydlíme zas tak daleko, takže v sobotu bych se sem mohl otočit, ale zrovna tento víkend máme oslavu, takže to nedám. Zkusím dát dokupy alespoň základní info a pošlu Ti to přes SZ a sejít se můžeme jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 (upraveno) To jsem taky dali. Přílet Hanoi, odlet Saigon, mezitím taxíky, vlaky, busy. A k tomu ještě odskok na Phu Quoc, tam to bylo super. Doporučuju.Já dal letos v lednu Saigon a Phu Quoc. Saigon vidím jako propadák, nerad jsem za chodící bankomat, ale ostrov byl perfektní s milými lidmi. Škoda, že tak do 5 let se stane jedním velkým ruským resortem. Za návštěvu prý stojí ostrov Cun Dao jižně od Saigonu, nedotčený turismem,a tím i všemožnými zloději, vydávajícím se za obchodníky s čímkoliv. Neboj se nákupu víza přes net, ušetříš spoustu času a nervů. Doporučuji vícevstupové vízum, za pár kaček se můžeš podívat třeba do Kambodže. Cestování zdar, a užij si Asii. :-) Upraveno 2. července 2014 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 (upraveno) Já dal letos v lednu Saigon a Phu Quoc. Saigon vidím jako propadák, nerad jsem za chodící bankomat, ale ostrov byl perfektní s milými lidmi. Škoda, že tak do 5 let se stane jedním velkým ruským resortem. Za návštěvu prý stojí ostrov Cun Dao jižně od Saigonu, nedotčený turismem,a tím i všemožnými zloději, vydávajícím se za obchodníky s čímkoliv. Saigon je humus, to potvrzuju, názor na Phu Quoc taky sdílím s tím, že dle pamětníků je to tam teď jako v Thaisku před 20-30 lety. Cun Dao neznám, tak snad příště, ale letos máme Izrael. Upraveno 2. července 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Věděl by někdo, kam nejlíp do Řecka? Chceme:- žádnej resort, spíš tradiční městečko - klidnější místo, ne moc lidí- klasický zajištěný zájezd - odlet z PHA, hotel, polopenze (tj. ne na vlastní pěst)- půlku času přežijeme na pláži a u bazénu- vhodný místo pro autoturistiku i pro nějaký chození- nějaká památka se taky šikne- spíš něco zalesněnýho než suchopár- cena tak okolo 15kkč/os. při polopenzi Byli jsme na Thasosu a Samosu, obojí spokojenost - Samos asi lepší.Tj. něco v daném stylu. Tj. můžete radit ostrov, CK i přímo konkrétní hotel, víte-li. Ještě pokukuju po Turecku, pokud má někdo tipy, tak sem s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 No, moc se mi líbilo na Zante (Zakynthos), městečko Alykes, hotel Montreal......Byl jsem tam 2x, a je tam vše o čem jsi psal.Jen ten hotel je pro nenáročné, mě vyhovoval, ale chápu, že každému nemusí...městečko je fajn, a ostrov se dá pěkně projet autem. Jezdíval tam Jihospol, ale netuším, jestli jezdí pořád. No, a pak na výlety a koupačku Kréta, doporučuji ti její severozápadní část. Platanias, Agia Marina...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Prosím nějaký tip na wellness/lázeňský/termální hotel v Alpách? Zell am See, Bad Gastein, je mi to docela fuk. Upraveno 31. července 2014 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Tak vybírám pobytovou dovolenou na září (klasika válečka na pláži) a mimo koupě zájezdu s all incl. někam v EU (cca 15-20k/osoba) jsem jako další přemýšlel autem do HR (nebyl jsem tam asi 15 let), ale včera a předevčírem se mi nezávisle vrátili dvoje známí , tak jsem vyzvídal, jedni dali za cestu (tam a zpět, palivo a poplatky) 11k a druzí 13k (Brela a Makarska), oba páry si vařili vlastní jídlo v apartmánech za cca 1000Kč/noc + párkrát reštyka, bar.... tak jsem to nějak nepochopil, protože je to oboje vyšlo na 40k, za což jsou za dvě hodiny letadlem kdekoliv s all incl. Co tedy ty statisíce čechů do toho HR tak táhne kromě krásného moře, může mi to někdo vysvětlit? Je to zakořeněná nostalgie k yugo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Jezdím do HR pravidelně a rád, co mě tam táhne, asi cikády, vůně borovic, to moře, který zmiňovals, příroda a svoboda. To nikde jinde není. Mám tam svý auto, když mne neco nasere, jedu domů a nejsem závislý na letadle. Což se ještě nestalo.Tak vybírám pobytovou dovolenou na září (klasika válečka na pláži) a mimo koupě zájezdu s all incl. někam v EU (cca 15-20k/osoba) jsem jako další přemýšlel autem do HR (nebyl jsem tam asi 15 let), ale včera a předevčírem se mi nezávisle vrátili dvoje známí , tak jsem vyzvídal, jedni dali za cestu (tam a zpět, palivo a poplatky) 11k a druzí 13k (Brela a Makarska), oba páry si vařili vlastní jídlo v apartmánech za cca 1000Kč/noc + párkrát reštyka, bar.... tak jsem to nějak nepochopil, protože je to oboje vyšlo na 40k, za což jsou za dvě hodiny letadlem kdekoliv s all incl. Co tedy ty statisíce čechů do toho HR tak táhne kromě krásného moře, může mi to někdo vysvětlit? Je to zakořeněná nostalgie k yugo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Jezdím do HR pravidelně a rád, co mě tam táhne, asi cikády, vůně borovic, to moře, který zmiňovals, příroda a svoboda. To nikde jinde není. Mám tam svý auto, když mne neco nasere, jedu domů a nejsem závislý na letadle. Což se ještě nestalo.Zajímavý názor. Kvůli tomu samému jezdím každý rok do Řecka.....Jen to auto nebo motorku si půjčuji, a dříve domů z dovolené se mi nikdy nechtělo.Ale hlavní důvod, proč NEVER HR je, že ty samolibý, arogantní a povýšený jogurty nemohu ani cítit.Toť za mne vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Palava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 fotky skvele, s velkym citem pro scenu, jako obvykle... ale koukam, ze mas stejny problem, jako ja. necistoty na cocce ajphonu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Pokud bude někdo v okolí Hurghady a má chuť na nevšední zážitek na neděli (za cenu několika řemenů ), tak jednoznačně doporučím tohle (a hodinky tam taky jsou i když jen z dálky a nebo v čase 1:59 ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Koukajíce na to jsem si původně myslel, že doporučuješ tu pěknou blondýnu........... , ale později jsem pochopil, že je to o něčem jiném Hezké (také jsem do Egypta jezdil, 1x Hurghada, 5x Sheikh). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Koukajíce na to jsem si původně myslel, že doporučuješ tu pěknou blondýnu........... , ale později jsem pochopil, že je to o něčem jiném Hezké (také jsem do Egypta jezdil, 1x Hurghada, 5x Sheikh).tak nějak to video začít musí, když jsem s sebou vezl deset kilo fototechniky každopádně tentokrát šlo hlavně o delfíny, je to mazec, být s nimi na širém moři. Zastávky u korálů taky fajn, ale to je skoro u každého hotelu. Aktuálně se mi líbí oblast Sahl Hashees, sympatické jméno a především čistota na úrovni evropského normálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 My jsme si nakonec oblíbili Dreams Beach v Sheikhu, už jsme jinam nejezdili (3x). Ale v současnosti se mi do Egypta nechce....(nejen z bezpečnostních důvodů - vím prý je tam bezpečně...., ale za nás tam ještě žraloci nežrali turisty...)Koneckonců, že video nějak začít musí máš pravdu, ale v tomto případě by byla i chyba to tam nedat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 fotky skvele, s velkym citem pro scenu, jako obvykle... ale koukam, ze mas stejny problem, jako ja. necistoty na cocce ajphonu.. Díky..jj je to tak a strašně mě to štve,ale nechci to dát na reklamaci a bejt několik tejdnů bez telefonu.Takže to mám vymyšlený tak,že až si koupím v září novej,tak ho pak vyreklamaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Zajímavý názor. Kvůli tomu samému jezdím každý rok do Řecka.....Jen to auto nebo motorku si půjčuji, a dříve domů z dovolené se mi nikdy nechtělo.Ale hlavní důvod, proč NEVER HR je, že ty samolibý, arogantní a povýšený jogurty nemohu ani cítit.Toť za mne vše. Nejses jediny s timto nazorem, posledni dobou to slysim z vicero stran, ale ja jsem zatim nikdy problem nemel. Recko taktez vyborne. Nejvice a suverenne Lefkada, pokud jsi tam nebyl, doporucuji navstivit. Ted samo pisu z HR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se