Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Ty brdo maj tam i zmijovku .... zejtra objednavam ?PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Tak daleko jeste nejsem. Ctu si reference pod hotelama ktery se mi opticky libi na invia ?POKukni si tie referencie na konkretny hotel na tripadvisor. Zatial sa mi v praxi vzdy potvrdili , su vierohodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Kdyby nekdo chtel videt tigra a vyfotit se snim primo u nej :-D http://www.tigre.sk Muzete i s detma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Můžete mi někdo poradit k Dubaji - jak je to s výměnou peněz? Mám vzít USD, EURa nebo tu nakoupit dirham či jak se to jmenuje? Platby kartou beru jako nouzovku, banka s visou (MC) ojebávají na kurzech. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Kam, to bych věděl, chceme opět do Thajska (jako variantu máme Malajsii) ale chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s Aeroflotem. Slyšel jsem (na této trase Moskva - Bangkok) hrůzné historky o ožralých, kouřících pasažérech a podobně, ale říkám si, že se zeptám, maj teď opravdu slušné ceny. Upraveno 24. září 2014 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 A kdy chcete letět,na jak dlouho? Občas jsem teď vídával Bangkok za rozumný ceny i s "normálníma" aerolinkama:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Přelom ledna, února, resp. manželka by už cca 20.2. potřebovala být zpět v Praze. Plánujem letos max. 3 týdny. Aeroflot se momentálně pohybuje cca 3000 pod ostatníma, což při třech letenkách je rozdíl, který mi v podstatě uhradí ubytko. Nepotřebuju to ale za každou cenu, nicméně drobného škudlilakaždá úspora potěší:-). Ach jo, kde jsou ty časy, kdy jsme lítali s Emirates za 11... A další výhodou je to, že ty jejich lety trvají 13 a 15 hodin, což s děckem je taky velké plus. 18 hodin v Dubaji letos fakt nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Nojo, koukám, za 12,5 to je fakt slušná cena. Emirates za patnáct, ale je tam blbej ten dlouhej přestup.. pak koukám kombinace ČSA a Air France. S Aeroflotem by se mi sice asi nechtělo, ale úspora za tři lidi už je pěkná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 No právě, ale jak píšu, slyšel jsem strašné věci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Aeroflot je fakt tragédie. Zadarmo drahý. Já bych tedy s nimi neletěl nikam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Aeroflot je fakt tragédie. Zadarmo drahý. Já bych tedy s nimi neletěl nikam.a letěl jsi s nimi někdy? Já ano, většinou do Východní Asie a vždy na čas, bez problému a s jedničkovým servisem i v eko třídě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Tak jsi mel stesti. Ja s nimi zazil jen to spatne, ale treba jsem mel jen smulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Kam, to bych věděl, chceme opět do Thajska (jako variantu máme Malajsii) ale chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s Aeroflotem. Slyšel jsem (na této trase Moskva - Bangkok) hrůzné historky o ožralých, kouřících pasažérech a podobně, ale říkám si, že se zeptám, maj teď opravdu slušné ceny. V Thajsku jsem byl v lednu, s Aeroflotem ? cesta tam ok, na palubě klid ? ovšem zpět to byl horor, až těsně před odletem nám úplně zrušili let a museli jsme pak letět o 4hodiny později, což znamenalo, že jsme v Moskvě nestihli ve 20.00 navazující do Prahy (v Praze mi známá na letišti prozradila, že to dělají vždy, když nemají naplněnou kapacitu ? a to jen o 15 minut, kdy naše letadlo sice přistálo včas, ale nechali přestoupit pouze pasažéry business třídy. Další let nám nabídli druhý den v 10.00. Takže chaos a stížnosti nespokojených spolucestujících nakonec vyústil v asistenci policie a transpot do policií střeženého hotelu. Do Prahy jsme přiletěli o den později a při dotazu na náhradu mě v kanceláři Aeroflotu poslali tam kde se nohy setkávají se zády. K tomu při letu, v období olympiády, připočítám opilé agresivní blbce v ruských teplákovkách na palubě, kdy jeden mi vysvětloval, že letadlo je jeho a já musím mluvit na palubě jeho ruského letadla jen rusky ? angličtina je zakázána ? a stevardka mě jen suše utřela, ať ji neobtěžuju. Emirates se mi z toho co jsem nalétal po celém světě zdál rozhodně zatím nejlepší, a také je fajn Air New Zealand, kde je taková uvolněná atmosféra Jinak Thajsko je fajn, Bangkok skvělej, při demonstracích jsme si s ženou skvěle zatancovali a popili. Jinak ale všude plno lidí, až moc rusů ? Malajsie, kde jsem byl předloni lepší, ale nejvíc je stejně New Zealand a ostrovy v Polynésii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 tak jak to tak pozoruji, měl jsem asi extra štěstí. Při letu Aeroflotu do Hongkongu byly na palubě také náznaky nějakého bordelu borce v teplácích, ten byl ovšem nejdříve uklidněn letuškou (trochu), až pak přišel druhý kapitán, pohrozil mu mimořádným přistáním v Abakanu a samozřejmě vězením s následnou úhradou vícenákladů a borcovi byla zabavena rozpitá duty-free vodka a pak už dostával jen minerálku a byl klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 V Thajsku jsem byl v lednu, s Aeroflotem ? cesta tam ok, na palubě klid ? ovšem zpět to byl horor, až těsně před odletem nám úplně zrušili let a museli jsme pak letět o 4hodiny později, což znamenalo, že jsme v Moskvě nestihli ve 20.00 navazující do Prahy (v Praze mi známá na letišti prozradila, že to dělají vždy, když nemají naplněnou kapacitu ? a to jen o 15 minut, kdy naše letadlo sice přistálo včas, ale nechali přestoupit pouze pasažéry business třídy. Další let nám nabídli druhý den v 10.00. Takže chaos a stížnosti nespokojených spolucestujících nakonec vyústil v asistenci policie a transpot do policií střeženého hotelu. Do Prahy jsme přiletěli o den později a při dotazu na náhradu mě v kanceláři Aeroflotu poslali tam kde se nohy setkávají se zády. K tomu při letu, v období olympiády, připočítám opilé agresivní blbce v ruských teplákovkách na palubě, kdy jeden mi vysvětloval, že letadlo je jeho a já musím mluvit na palubě jeho ruského letadla jen rusky ? angličtina je zakázána ? a stevardka mě jen suše utřela, ať ji neobtěžuju. Emirates se mi z toho co jsem nalétal po celém světě zdál rozhodně zatím nejlepší, a také je fajn Air New Zealand, kde je taková uvolněná atmosféra Jinak Thajsko je fajn, Bangkok skvělej, při demonstracích jsme si s ženou skvěle zatancovali a popili. Jinak ale všude plno lidí, až moc rusů ? Malajsie, kde jsem byl předloni lepší, ale nejvíc je stejně New Zealand a ostrovy v Polynésii Jo, tak něco podobného jsem slyšel. Tak to asi ty prachy oželím, do Thajska letíme po osmé ale poprvé s prckem a opravdu nemám náladu na podobné komplikace. V Malajsii máme kamarády, tak ještě uvidíme, ale asi to zase vyhraje Thailand, jak nás znám. Hlavně to tam známe a víme co nás čeká, chci udělat spoň 10 ponorů takže chcem být co nejdýl na ostrově, letos to bude válečka, když jedem na kratší dobu. Ta Malaisie by se s tím dala nakombinovat ale znamenalo by to ztrátu času u moře, takže asi až příště. NZ mám v plánu, jednou to chci vidět na vlastní oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Já mam za sebou Thajsko s aeroflotem ted v červenci. Jako kvalita klesla, alkohol na palubě už nedostaneš, ochota jde.. Přes Moskvu jsme měli čekání cca 2h a pohoda. Sice nám nedorazila zavazadla, ale přivezli je druhy den odpoledne (doteď se hádám s pojišťovnou o uhrazení toho co jsem platil z důvodu nepřítomnosti věci . Silné nedoporučuji Europska cestovná pojistovňa)S Ruskými občany problem nebyl, na letišti v Moskvě je to horší s platbou eury ale jinak dobrý. S Aeroflotem jsem letěl 4 roky zpět a kvalita trochu klesla, ale je to letecká doprava, dopraví tě z mista A do mista B. Pravda, ze nejlepší služby mělo Gulf Air, následované Emirates a Thai airways. Na chvostu je tuzemský travel service, který co do kvality a obsluhy je suverénně nejhorší .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Jo Gulf air, to bylo nejlepší žrádlo a zlaté hajzly na letišti v Bahrajnu:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Přesně, ty asi málo co předčí .. Koberce v letištní hale..a já tam byl když se jela první Bahrajnska F1 a to byla super atmosféra i na letišti ..A krásný letušky.. Pomalu každá 5 a více jazyky mluvila.. Upraveno 24. září 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 A před hajzlem monopost F1 a zlatý mercedes jako výhra v nějaké loterii. Na ten hajzlík jsem vlezl a zase jsem hned vyšel, protože jsem si myslel, že jsem si spletl dveře:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Jej toho si pamatuju a pak kus dal byl v loterii bentleye.. Dokonce jsem k nákupu dostal i los do losování .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se