FrantisekH Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 a mladej Koudelnik..toho jsi taky potkal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Hlavne ze sis to uzil.tak to bezpochyby ..... vykadil sem se v sopce .... byl to sice menší adrenalin než kadit na Church Square, ale dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Že mě se asi stává pecivál. Normálně mě to poslední dobou nikam neláká. Jen do Beskyd. Buď jsem si své penzum už odjezdil, nebo stárnu, nebo jsem prostě línej. Jet na Tahiti, nebo na ostrov od Šmejce, na to nemám a jezdit se dívat na bordel a chudobu, to nějak mít nemusím. Lyže ve Val Gardeně mě teda ale pořád drží, ale tam není ani bordel, ani chudoba. Upraveno 8. října 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 potrebuju poradit.leden, dominikana, punta cana. jsem zvyklej jezdit na vlastni pest, ale co mam prcka tak mi nevadi pres cestovku. jenze co nabizej je tragedie. nemate nekdo tip na hotel, kde jsou pripraveni resp. nevadi male deti? necele 2 roky. diky jinak Shandrani doporucuju. a pro deti (malymu bylo 15 mesicu a cestu dal uplne v pohode) a na miste se vyradil dostatecne. pro vetsi tam je taky co delat a o jidle nema ani cenu psat. super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 To YPO: Tak to som skutočne rád, že otcom myšlienky na Kapverdy som bol ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 potrebuju poradit.leden, dominikana, ***** cana. jsem zvyklej jezdit na vlastni pest, ale co mam prcka tak mi nevadi pres cestovku. jenze co nabizej je tragedie. nemate nekdo tip na hotel, kde jsou pripraveni resp. nevadi male deti? necele 2 roky. diky jinak Shandrani doporucuju. a pro deti (malymu bylo 15 mesicu a cestu dal uplne v pohode) a na miste se vyradil dostatecne. pro vetsi tam je taky co delat a o jidle nema ani cenu psat. super.My jsme byli tady... https://www.google.cz/maps/place/Dreams+La+Romana/@18.3754019,-68.8486011,893m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0:0xa196397d8dbf840bděcek hafo, spousta animačních programů pro ně, ale jestli i tak malé nevím, do exotiky jsme vždy jeli přes plzeňskou agenturu http://www.nacesty.cz/, která prodává zájezdy něměckých cestovek, jinak se můžeš obrátit na Martu... http://www.dominicanasun.cz/, Češku co tam s manželem žije, program jsme si zařizovali přes ně a určitě ti poradí s ubytováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Ja jsem tenhle rok cestoval nejvic ve svym zivote.... Moc jsem toho zatim v zivote nevidel , tak jsem si rekl , ze je na case to dohnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) no a kde jsi byl, že jsi tolik cestoval..tady se musíš pochlubit...a hlavně fotky.. i když na to je tu separé vlákno.. abych nebyl OT - potřebuju poradit, kde ve Vídni se ubytovat se ženou na 1 noc a druhý den na procházku po Vídni ze 7.12 na 8.12.Ja jsem tenhle rok cestoval nejvic ve svym zivote.... Moc jsem toho zatim v zivote nevidel , tak jsem si rekl , ze je na case to dohnat. Upraveno 9. října 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 No my s pritelkyni chteli videt takovy to zakladni Takze tenhle rok jsme navstivili Rim, Pariz a Londyn... Amsterdam jsme nestihli uz nestihli Tak ten by jsme chteli pristi rok spolecne asi s Barcelonou a Istanbulem.... Ja vim ze to nejsou kdovijaky destinace ale my si to uzili a bylo to fajn. Jinak ve vidni jsme byli minuly rok. Hotel Holiday Inn Vienna-South , byl trosku bokem ale autobusem do centra v pohode. Viden byla hezka le Schonbrunn asi nestihnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Já na tyhle poznávačky doporučuju síť Motel One. Všude jsou v podstatě stejný, víš do čeho jdeš, dobrej standard, všechno nový, čistý, jednoduchý.. Kdyz je to jen na přespalni a nepozřebuješ wellness a další služby, tak pro mě ideální. Ceny velmi rozumné, poloha ve Vídni dobrá, je to u hlavního nádraží a na metru, na nádraží se dá i za rozumný peníz dobře zaparkovat auto v garážích. Byl jsem tam vloni a spokojenost. Jinak potom podivat se na eBay. Ted jsem koupil v Berlíně noc v Kempinski za 120 euro, pojedu cca za dva tejdny s manželkou si trochu oddychnout..uz se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) jinak Shandrani doporucuju. a pro deti (malymu bylo 15 mesicu a cestu dal uplne v pohode) a na miste se vyradil dostatecne. pro vetsi tam je taky co delat a o jidle nema ani cenu psat. super. nedrazdi! uz aby bol stvrtok a ja sedel v saloniku v Prahe. tam zacina moja dovolenka a na jedlo v Shandrani sa nesmierne tesim...ale predtym pojdem checknut ten slavny bar v A380 ...zena sa mi tu uz smeje ci mi nema na letisku v cielovej destinacii vybavovat vozik na prevoz k taxiku no a po tomto roku co sa dialo v praci asi dokazem celych 8 dni vylihovat na plazi bez akehoklvek vyletu z rezortu ( a to som docela sportovo zalozeny clovek ) Upraveno 9. října 2014 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 To Tenge : Z vlastnej skúsenosti môžem doporučiť vo Viedni hotel Ekazent Hietzing pri Schönbrunne... Slušný, čistý hotel s priestrannými izbami na dohľad od záhrad Schonbrunnu. parkovanie v podzemnej garáži za 20,- ?/deň. Blízko Palmenhausu a Tiergartenu... Metro 5 min. pešo... V tvojom termíne Weinachtsmarkt na nádvorí Schönbrunnu... Na prechádzku ako stvorená pozícia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Pánové, neměli by jste tip na ubytování ne zcela obvyklého charakteru?Minimum 10 pokojů po dvou, hledám cokoliv jiného než klasický hotel,třeba hrad, jeskyni, statek, farmu, rozhlednu, zoo, pivovar, botel atd. atd.,kromě jižních Čech kdekoliv v ČR, rozumný standard (tj. aspoň vlastní soc. zařízeníu "pokoje"), ale zase nehledám pohádkový luxus.Za rady děkuji, protože já už si nevím rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 musí to být striktně 10 x 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ideálně, ale třeba ubytko po třech nebo čtyřech bychom snad taky zvládli, jde mi o zážitek, ten je přednější.Ovšem důležitá je kapacita, jedná se o skupinu 20 lidí a možná taky o pár lidí více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 jo, myslel jsem si to .. mne kapverdy lakaj, je to za malo penez za rovnik za rovník jo, ale jen když tam poletíš z jižní polokoule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Skvělý tip na dovolenou: Aitutaki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 za rovník jo, ale jen když tam poletíš z jižní polokoule no jo, sem blbej, mas pravdu... zil jsem v domeni, ze jsou tesne pod rovnikem, ale na mapu jsem se nepodival.. ted na to koukam, je to vlastne jen o hodinku a pul od kanarskych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 hodinka a púl letadlem je celkem štreka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 no, dyt rikam, tak jedna vodka s dzusem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se