Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Že mě se asi stává pecivál. Normálně mě to poslední dobou nikam neláká. Jen do Beskyd. Buď jsem si své penzum už odjezdil, nebo stárnu, nebo jsem prostě línej. Jet na Tahiti, nebo na ostrov od Šmejce, na to nemám a jezdit se dívat na bordel a chudobu, to nějak mít nemusím. Lyže ve Val Gardeně mě teda ale pořád drží, ale tam není ani bordel, ani chudoba.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potrebuju poradit.

leden, dominikana, punta cana. jsem zvyklej jezdit na vlastni pest, ale co mam prcka tak mi nevadi pres cestovku. jenze co nabizej je tragedie. nemate nekdo tip na hotel, kde jsou pripraveni resp. nevadi male deti? necele 2 roky. diky

jinak Shandrani doporucuju. a pro deti (malymu bylo 15 mesicu a cestu dal uplne v pohode) a na miste se vyradil dostatecne. pro vetsi tam je taky co delat a o jidle nema ani cenu psat. super.

Odkaz ke komentáři

potrebuju poradit.

leden, dominikana, ***** cana. jsem zvyklej jezdit na vlastni pest, ale co mam prcka tak mi nevadi pres cestovku. jenze co nabizej je tragedie. nemate nekdo tip na hotel, kde jsou pripraveni resp. nevadi male deti? necele 2 roky. diky

jinak Shandrani doporucuju. a pro deti (malymu bylo 15 mesicu a cestu dal uplne v pohode) a na miste se vyradil dostatecne. pro vetsi tam je taky co delat a o jidle nema ani cenu psat. super.

My jsme byli tady... https://www.google.cz/maps/place/Dreams+La+Romana/@18.3754019,-68.8486011,893m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0:0xa196397d8dbf840b

děcek hafo, spousta animačních programů pro ně, ale jestli i tak malé nevím, do exotiky jsme vždy jeli přes plzeňskou agenturu http://www.nacesty.cz/, která prodává zájezdy  něměckých cestovek, jinak se můžeš obrátit na Martu... http://www.dominicanasun.cz/, Češku co tam s manželem žije, program jsme si zařizovali přes ně a určitě ti poradí s ubytováním.

Odkaz ke komentáři

no a kde jsi byl, že jsi tolik cestoval..tady se musíš pochlubit...a hlavně fotky.. i když na to je tu separé vlákno..

abych nebyl OT - potřebuju poradit, kde ve Vídni se ubytovat se ženou na 1 noc a druhý den na procházku po Vídni ze 7.12 na 8.12.

Ja jsem tenhle rok cestoval nejvic ve svym zivote.... Moc jsem toho zatim v zivote nevidel , tak jsem si rekl , ze je na case to dohnat.

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

No my s pritelkyni chteli videt takovy to zakladni :)  Takze tenhle rok jsme navstivili  Rim, Pariz a Londyn... Amsterdam jsme nestihli uz nestihli :(  Tak ten by jsme chteli pristi rok spolecne asi s Barcelonou a Istanbulem.... Ja vim ze to nejsou kdovijaky destinace ale my si to uzili a bylo to fajn.

Jinak ve vidni jsme byli minuly rok. Hotel Holiday Inn Vienna-South    , byl trosku bokem ale autobusem do centra v pohode. Viden byla hezka le Schonbrunn asi nestihnete.

Odkaz ke komentáři

Já na tyhle poznávačky doporučuju síť Motel One. Všude jsou v podstatě stejný, víš do čeho jdeš, dobrej standard, všechno nový, čistý, jednoduchý.. Kdyz je to jen na přespalni a nepozřebuješ wellness a další služby, tak pro mě ideální. Ceny velmi rozumné, poloha ve Vídni dobrá, je to u hlavního nádraží a na metru, na nádraží se dá i za rozumný peníz dobře zaparkovat auto v garážích. Byl jsem tam vloni a spokojenost. Jinak potom podivat se na eBay. Ted jsem koupil v Berlíně noc v Kempinski za 120 euro, pojedu cca za dva tejdny s manželkou si trochu oddychnout..uz se tesim.

Odkaz ke komentáři

nedrazdi! uz aby bol stvrtok a ja sedel v saloniku v Prahe. tam zacina moja dovolenka a na jedlo v Shandrani sa nesmierne tesim...ale predtym pojdem checknut ten slavny bar v A380 :P ...zena sa mi tu uz smeje ci mi nema na letisku v cielovej destinacii vybavovat vozik na prevoz k taxiku :D

no a po tomto roku co sa dialo v praci asi dokazem celych 8 dni vylihovat na plazi bez akehoklvek vyletu z rezortu ( a to som docela sportovo zalozeny clovek )  

Upraveno uživatelem matt81
Odkaz ke komentáři

To Tenge : Z vlastnej skúsenosti môžem doporučiť vo Viedni hotel Ekazent Hietzing pri Schönbrunne... Slušný, čistý hotel s priestrannými izbami na dohľad od záhrad Schonbrunnu. parkovanie v podzemnej garáži za 20,- ?/deň. Blízko Palmenhausu a Tiergartenu... Metro 5 min. pešo... V tvojom termíne Weinachtsmarkt na nádvorí Schönbrunnu... Na prechádzku ako stvorená pozícia...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, neměli by jste tip na ubytování ne zcela obvyklého charakteru?

Minimum 10 pokojů po dvou, hledám cokoliv jiného než klasický hotel,

třeba hrad, jeskyni, statek, farmu, rozhlednu, zoo, pivovar, botel atd. atd.,

kromě jižních Čech kdekoliv v ČR, rozumný standard (tj. aspoň vlastní soc. zařízení

u "pokoje"), ale zase nehledám pohádkový luxus.

Za rady děkuji, protože já už si nevím rady.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...