M109 Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 před 14 hodinami, African napsal: Stále tady projíždím možnosti kam o jarňákách v únoru celá rodina do tepla. Zanzibar máme s Čedokem ošéfovaný a bude se čekat na last minute slevu, protože plná cena je nesmysl. Občas zůstanou nějáká místečka za 50% slevy, to by šlo a navíc přímý let jest perfektní. Ale říkám si co když nezavolají Teď tady na mě vykoukl Mauricius, pro mě velká neznámá...trávil jste tam již někdo dovolenou s malými dětmi? Počasí v únoru zní dobře, cenově je to lepší o kus jak Zanzibar a na letový plán čekám. Samozřejmě děti dva dny po letištích vláčet nehodlám. Definuj malé deti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 To je nahodicka uz 2 hodiny se divam na ten Zanzibar na listopad. Popravde s cestovkou jsem nikdy nebyl a to jsem uz neco procestoval, na Cedoku me laka ten charter ( dreamliner ).Po vlastni ose by se dalo neco usetrit a clovek si vybere ubytko podle svyho, ale zas jsou tam ty prestupy.Asi pockam kam az Cedok cukne s cenou a pro sichr hodim oko na nemecky cestovky.Hakuna Matata Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 To African: Zimní dovolenou řeším spíše tak, že vybírám dle nabídek letenek a nejlepší zimní dovolená byla Florida. Cestováno ve čtyřech, 5 dní Sarasota a 5 dní Miami. Letenka, ubytování v pronajatých vilkách přes Airbnb, půjčené SUV - cena 16500 osoba. Let je s přestupem ale myslím že do 12 hodin se to vešlo. Florida je super destinace na zimní dovolenou kde si užije jak plážový povaleč tak výletář a zima už je mimo hurikánovou sezonu viz. pár dní zpět (Sarasota je celkem zdevastována). S cestovkou jsem byl jednou a vím že pro mně ta organizovanost není ale každý to má jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 před 20 minutami, ZdenálGT napsal: To African: Zimní dovolenou řeším spíše tak, že vybírám dle nabídek letenek a nejlepší zimní dovolená byla Florida. Cestováno ve čtyřech, 5 dní Sarasota a 5 dní Miami. Letenka, ubytování v pronajatých vilkách přes Airbnb, půjčené SUV - cena 16500 osoba. Let je s přestupem ale myslím že do 12 hodin se to vešlo. Florida je super destinace na zimní dovolenou kde si užije jak plážový povaleč tak výletář a zima už je mimo hurikánovou sezonu viz. pár dní zpět (Sarasota je celkem zdevastována). S cestovkou jsem byl jednou a vím že pro mně ta organizovanost není ale každý to má jinak. USA je v našem plánu, každopádně to už opravdu chci aby děcka byli větší a spojit to s tím cestováním. Florida musí být pohodová, hlavně lidi jsou úžasný co jsem slyšel. Ale nebude tam v únoru chladno? Je to samozřejmě dané lokalitou, ale i tak žádná hitparáda ty průměrné teploty co tak koukám... chceme se po zimě dát řádně dohromady a máme rádi teplo, takže třicítky a výš jsou tak trochu podmínkou To markwagner: Zanzibar je pecka, já si ho úplně zamiloval. Čedok když už cukne na něco slušného, tak to bude pár dní před odletem, s tím počítej. Moc tomu ale nedávám letos, protože lidi cestují z důvodu dvouleté absence jak o život. Dej prosím vědět zda-li objevíš něco zajímavého v zahraničí, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 To African.: V únoru 30C a výš na Floridě nečekej. Spíše pár stupňů pod. V noci nad 20 přes den 25C. Na poznávání ideál. Celkově USA je úžasná cestovní destinace na dovolenou i když trošku dražší. Cestoval jsem tam již devětkrát a stále nestačí. Západní parky zná každý z TV ale vidět na vlastní oči je zážitek který se neomrzí. Lidé jak píšeš jsou všude úžasný a kdykoli ochotní pomoci či poradit. Rozhodně doporučuji navštívit a ne jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 před 1 hodinou, ZdenálGT napsal: To African.: V únoru 30C a výš na Floridě nečekej. Spíše pár stupňů pod. V noci nad 20 přes den 25C. Na poznávání ideál. Celkově USA je úžasná cestovní destinace na dovolenou i když trošku dražší. Cestoval jsem tam již devětkrát a stále nestačí. Západní parky zná každý z TV ale vidět na vlastní oči je zážitek který se neomrzí. Lidé jak píšeš jsou všude úžasný a kdykoli ochotní pomoci či poradit. Rozhodně doporučuji navštívit a ne jednou. Super Devětkrát je skvělý výkon a věřím že US je pecka, takže jednou až bude na programu dne tě rád oslovíme pro nějaké užitečné rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 Florida nemá chybu, přes 10 let jezdíme před Vánocemi na Sanibel, pro mě nejkrásnější místo na Floridě, vždy jsem měli pěkné počasí, teploty do 30 st., koupat se moři v pohodě dá, v zimě to chce to někam jih k Mexickému zálivu. Na jaře je na Floridě hlavní sezóna a moc lidí, v létě zase prádelna. Akorát letos nevím, Sanibel to schytal od hurikánu naplno, most na ostrov je zničený a celkově to tam dostalo pěkně na prdel https://www.fox13news.com/weather/hurricane-ian-storm-surge-damage-fort-myers-naples-southwest-florida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 před 2 hodinami, neuromancer napsal: Florida nemá chybu, přes 10 let jezdíme před Vánocemi na Sanibel, pro mě nejkrásnější místo na Floridě, vždy jsem měli pěkné počasí, teploty do 30 st., koupat se moři v pohodě dá, v zimě to chce to někam jih k Mexickému zálivu. Na jaře je na Floridě hlavní sezóna a moc lidí, v létě zase prádelna. Akorát letos nevím, Sanibel to schytal od hurikánu naplno, most na ostrov je zničený a celkově to tam dostalo pěkně na prdel https://www.fox13news.com/weather/hurricane-ian-storm-surge-damage-fort-myers-naples-southwest-florida Neboj, sleduji tě a máš to vždycky parádní Ten hurikán byl hrůzostrašný, chudáci lidi... každý den to sleduji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 před 5 hodinami, African napsal: Super Devětkrát je skvělý výkon a věřím že US je pecka, takže jednou až bude na programu dne tě rád oslovíme pro nějaké užitečné rady Není problém, rád poradím pokud bude s čím. Usa je obrovská země, každý stát trochu jiný. Vybere si každý jen záleží co od dovolené očekává. Pro nás je to TOP destinace co se týče přírody a vyžití na dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Tak mě přišli ceníky od cestovek na Egypt 2023, no ty vole Stejný resort ve stejný termín Marsa, kde jsme platili letos za deset dní 44, příští rok vychází na 68, au, no a další stejný resort Hurghada kde jsme letos platili 56, vychází na rovných 84 A to nám cestovka doporučila koupit co nejdříve, že ceny půjdou nahoru...tak tedy pevně doufám, že je takové to když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, jinak to vidím na stan za barákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Jo, teď řešíme lyžování.. Vloni Itálie za 25 na tejden se skipasama (2 dospělí, 2 malý děti), teď úplně to samý 42. A lepší to nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Tak mě přišli ceníky od cestovek na Egypt 2023, no ty vole Stejný resort ve stejný termín Marsa, kde jsme platili letos za deset dní 44, příští rok vychází na 68, au, no a další stejný resort Hurghada kde jsme letos platili 56, vychází na rovných 84 A to nám cestovka doporučila koupit co nejdříve, že ceny půjdou nahoru...tak tedy pevně doufám, že je takové to když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, jinak to vidím na stan za barákem Muzu potvrdit ta Hurghada se jeste tolik nelisi ale treba Sharm tam to slo i o 50% a jako vzdy jak kde a jak kdy. Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Ještě k tomu lyžování, vždy jsme s partou jezdili přes Nev Damu, byly tam prima ceny se skipasama na tu Itálii. Pokud bych chtěl zkusit něco sám, kde hledáte pronájem celejch větších chat? I s dětma je nás 30, druhá polovina března, na tejden.. Booking umim, ale todle už je kapku větší akce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Jak bude čas, mrknu na zahraniční cestovky, moc se mi nechce věřit že by to tam taky takhle vypálilo nahoru...na to jsme experti hlavně my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 před 9 hodinami, Micey napsal: Ještě k tomu lyžování, vždy jsme s partou jezdili přes Nev Damu, byly tam prima ceny se skipasama na tu Itálii. Pokud bych chtěl zkusit něco sám, kde hledáte pronájem celejch větších chat? I s dětma je nás 30, druhá polovina března, na tejden.. Booking umim, ale todle už je kapku větší akce:) Pokud Rakousko, tak jsem pred 2 roky hledal pres https://www.austria-chalets.at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Pro jedince bez závazků parádní Zanzibar Přesně tohle by se mi šiklo v únoru, budu držet palečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Nebejt odlet hned zejtra, tak si to snad zařídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 před 2 hodinami, warann napsal: Nebejt odlet hned zejtra, tak si to snad zařídím. O týden později myslím 25 což taky není zase tak špatný za 9 dní polopenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Sakra uz bych nekam vyrazilOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 před 10 minutami, Prochy68 napsal: Sakra uz bych nekam vyrazil Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Já taky, i přes to že letošní rok byl tedy velmi pestrý Každopádně příští rok budu řešit velké věci pouze last momenty, protože ty ceny jsou prozatím opravdu přes čáru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se