Prochy68 Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Já taky, i přes to že letošní rok byl tedy velmi pestrý Každopádně příští rok budu řešit velké věci pouze last momenty, protože ty ceny jsou prozatím opravdu přes čáru... Ja jeste nekoukal abych se nerozciloval Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 (upraveno) V 17. 10. 2022 v 11:19, African napsal: Pro jedince bez závazků parádní Zanzibar Přesně tohle by se mi šiklo v únoru, budu držet palečky ono je to relativní. německá cestovka má u tohoto hotelu jen 3 a půl *, a u odletu 11.12. cenu 31k ale už s all inklusive. nevím teda, jak je drahý pití na zanzibaru Upraveno 18. října 2022 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Před hodinou, montemar napsal: ono je to relativní. německá cestovka má u tohoto hotelu jen 3 a půl *, a u odletu 11.12. cenu 31k ale už s all inklusive. nevím teda, jak je drahý pití na zanzibaru Máš prosím tě odkaz na nějáké soldiní Němce? Protože já když hledám třeba přes Airstop který zahrnuje i německé cestovky, tak mě vždycky na prvních pozicích vyjíždí právě Čedok. Ten hotel podle recenzí není úplně špatný, dal jsem ho ale jen jako příklad, včera tam svítili za stejné peníze ještě další tři možnosti. Obrovská výhoda toho Čedoku co už jsem parkrát zmiňoval, že asi jako jediný létá napřímo, a s dětmi to ani jinak nepůjde. Jop, a ohledně All Inclusive, za mě úplně zbytečný. Já tam byl týden úplně bez jídla, a cenově všude úplně na pohodu. Chodili jsme hodně po lokálních plážových hospůdkách a restauracích a cenově super, navíc hodně výletů jako želvy, delfíni, ostrovy, prales, koření a další jsou celodenní záležitosti, takže mě upřímně přijde All Inclusive zbytečný, ale samozřejmě to už je na nastavení každého jedince.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 ai je ai., všude je příjemný, o nic se nestarat .. jinak mně se šikuje restplatzboerse.at nebo billigweg.at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 22 minutami, montemar napsal: ai je ai., všude je příjemný, o nic se nestarat .. jinak mně se šikuje restplatzboerse.at nebo billigweg.at Dík za tip, mrknu na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Tak jsem to trochu projel, ale nic extra jsem tam tedy nevymyslel, last moment nejlevnější rodina 4200, únor co bych chtěl 6600 éček za sedm dní polopenze nejlevněji Navíc bych z té nabídky letěl tak maximálně z Vídně a ten let je pro nás nesmysl, nějakých dvanáct hodin s extra 3 hodinovou čekačkou na mezipřistání....anebo v tom neumím hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 máš pravdu, přímejch tam asi moc neni. z vídně 3 hodiny v addis abebě, z mnichova 2 hod v muscatu.. von ten čedok možná nebude tak blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Tohle jsou ceny u cedoku 2-4 dny max pred odjezdemPlus minus to vzdy pada na tyhle ceny.. kazdopadne unor - brazen je na zanziku top sezona.Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 zná někdo fujairah? je to tam ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 před 19 hodinami, montemar napsal: zná někdo fujairah? je to tam ok? Fudžajra je úplně jinej svět než zbytek emiratu, za mě nejkrásnější ze všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 V 22. 10. 2022 v 13:23, vwtyp11 napsal: Fudžajra je úplně jinej svět než zbytek emiratu, za mě nejkrásnější ze všech. díky za reakci. je to tam teď strašně levný, pod 10k na týden za pětihvězdu s ai. s nějakým přestupem v turecku, teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 11 hodinami, montemar napsal: díky za reakci. je to tam teď strašně levný, pod 10k na týden za pětihvězdu s ai. s nějakým přestupem v turecku, teda.. já tam vždy byl s nemcema. S kym jedes ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 před 19 hodinami, vwtyp11 napsal: já tam vždy byl s nemcema. S kym jedes ty? furt se nemůžu rozhoupat, tak asi s nikym ale kdyby, tak určitě z D nebo A .. s českou cestovkou jsem byl naposledy před 20 lety. né, že by byli špatní, resp. těch 20 let nemám žádnou osobní zkušenost, ale tak nějak ze setrvačnosti.. a taky cenovka bývá většinou malinko příjemnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Nějak nevím, co ženě pod stromeček a napadl mě výlet někdy na jaře do Budapešti, kde jsme ještě nebyli. Jeli bychom dva dospělí, 12ti letá dcera a psisko. Ubytko asi přes Booking (asi na 4 dny). Co v Budapešti navštívit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Nějak nevím, co ženě pod stromeček a napadl mě výlet někdy na jaře do Budapešti, kde jsme ještě nebyli. Jeli bychom dva dospělí, 12ti letá dcera a psisko. Ubytko asi přes Booking (asi na 4 dny). Co v Budapešti navštívit? Zkus pohledat tady v historii, resilo se to tu a nebude to tak dlouho, kdyz si to jeste pamatuju Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Historii jsem prošel, ale nic moc konkrétního nenašel, proto ten dotaz Jde mi o osobní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-800 Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 V Budapešti je toho k doporučení opravdu dost - záleží na tom, co kdo preferuje.Byli jsme několikrát a vždy našli další zajímavé místo.Asi bych spíše doporučil kouknout na souhrn tipů jako např https://smilingway.cz/budapest-tipy/a vybrat dle preferencí. A k tomu dokoupit lístky na HopOn HopOff autobusy (jak říká název, nastup/vystup kde chceš) - lístky platí tuším 48 hodin a jezdí to jako okružní jízdy po městě. Tyhle patrové busy bez střechy dávají letní návštěvě další rozměr. A cesta výletní lodí ukáže město z jiné perspektivy (ale nedá možnost vystoupit tam, kde by člověk chtěl strávit více času). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Budapest to jsou predevsim termalni lazne je jich tam nekolik a i mistni gurmanske speciality stoji za zkousku. Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 1. 10. 2022 v 12:52, neuromancer napsal: Florida nemá chybu, přes 10 let jezdíme před Vánocemi na Sanibel, pro mě nejkrásnější místo na Floridě, vždy jsem měli pěkné počasí, teploty do 30 st., koupat se moři v pohodě dá, v zimě to chce to někam jih k Mexickému zálivu. Na jaře je na Floridě hlavní sezóna a moc lidí, v létě zase prádelna. Akorát letos nevím, Sanibel to schytal od hurikánu naplno, most na ostrov je zničený a celkově to tam dostalo pěkně na prdel https://www.fox13news.com/weather/hurricane-ian-storm-surge-damage-fort-myers-naples-southwest-florida Tož, jak JAR se rýsuje kamaráde? Představ si, že nám se z manželkou zastejsklo, tak jsme zhlédli videjko z naší poslední společné cesty před dvanácti lety...odpo jsme šli na pifko a nabízel se speciál z Jihoafrického chmele, hmm 7%, dobré...hodinku na to se objevil kamarád s manželkou, kterého jsem rok neviděl a že prý děti už máme dost velké na to aby dali 14 dní s babkou, jestli nedáme Afriku. Říkám si, zajímavá shoda náhod.....přijdeme dom a na Whatsup mi volá po dvou letech kdy jsme spolu naposledy mluvili kamarád z Krůger parku kde maká, kdy se konečně ukážeme Strašná masáž okolo JAR během 24 hodin, tak jsem si řekl proč ne a na rok 24 to začínám rýsovat na papír. A zrovna u toho všeho jsem si vzpomněl na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Zdravím, prosím vás máte někdo tip na nějaký fakt pěkný welness / termál hotel v Polsku spíš nad Libercem nebo nad Trutnovem aby to byla z Prahy krátká cesta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se