Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

jestli myslíš místa, co jsem doporučil tak já objendával i půl roku dopředu...

Horal je obsazený permanentně, prodloužené víkendy je fakt nutné objednávat hodně dopředu. Lanterna je volnější, styl na poslední chvíli bych ale také moc nedoporučoval. Podobný Valachům je Hotel Vista v Dolní Moravě pod Králickým Sněžníkem, to ale asi do 100 km od Slovenska nebude a i kdyby, tak cesta tam bude porod. Zvážil bych ještě Miuru v Čeladné, tam je opravdu špičková kuchyně, Michal Göth je pojem.

Zermatt je určitě parádní, je ale fakt otázkou, zda se vyplatí platit dané ceny. V Rakousku či Itálii (i jinde ve Švýcarsku- Grünwalden atd.) dostanete za stejné peníze o hodně lepší hotel a služby, což mi při dovolené s rodinou přijde o dost zajímavější. Jak sám víš, Alpy jsou hezké všude a je to spíš o počasí než úhlu a tvaru stěny (Matterhorn :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Secko schopne je vybukovane, je to na ..., neskoro som sa spamatal. Esteze som si kupil diplomatico, kedze nebudem vecer soferovat tak ho pouzijem :) a budeme podnikat jednodnove vylety do blizkeho i vzdialeneho okolia, co uz. Za tipy dakujem, urcite to vyuzijem dakedy.

Odkaz ke komentáři

Jasne, ze je Zermatt snobarna, ale je to i krasne mestecko a ten vyhled na Matterhorn... Moznosti na vylety je nespocet, od malych prochazek pres vlacek na Gornergrat az po opravdove tury pro tebe.

Kdyz jsme tam byli my, vsude se stavely nove hotely, to docela kazilo dojem, vsude samy jerab a leseni. Ale pozitiva prevladaji. Je tam fakt hezky.

Jako alternativu ti doporucim Saas-Fee ve vedlejsim udoli, taky mesto bez aut, mensi a rekl bych mene komercni. Tam se urcite jeste jednou chystam, posledni navstevu jsme museli bohuzel po trech dnech ukoncit v nemocnici....ale to je jiny pribeh...

Děkuji moc za názor, už pár známých co tam byli, řekli to samé, podívám se na alternativní místa a uvidíme :-)

Odkaz ke komentáři

Vím, že se tu řešily zavazadla. Potřebuji vyměnit ta stávající - máte někdo tip na skořepiňáky s dobrým poměrem cena/výkon? Primárně potřebuji kvalitní kabinový, protože mi často stačí na kratší služebky (cestuji vždy s báglem + kufrem). U většího bych byl eventuálně benevolentnější, ale šunt samozřejmě nechci, proto se taky ptám. Budu rád za každý tip. Díky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Chtěl bych tam v létě, ale když tak na to koukám, vypadá to na snobárnu, proto bych rád osobní názor, jestli je možné se tam lidsky vůbec ubytovat. Cestovky to nabízí od devíti stovek na noc, což není úplně tak zlý pro danou lokalitu" No a vymatlance v norkových kabátech vidím každý den i v naší vesnici, jelikož tu máme nejstarší kostelík v Evropě, bo co, takže jsem si už zvuknul :cheers:

Čau Afričane,

snobárna to je v létě i v zimě, ale je tam krásně....ten výhled na ty velké kopce je k nezaplacení  :clap:

post-27804-0-45754500-1416884215_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapi, letěli jste někdo v poslední době s Aeroflotem ? Koupil jsem teď letenku do Vietnamu, tak bych rád věděl, jestli se mám fakt obrnit, nebo už to není tak hrozný ?

A sakra..... letos v lednu do Saigonu...plný letadlo prudičů a zákaz podávání alkoholu, páč pak by je už letušky neukočírovaly vůbec...

Lehce si to udělej už v Ruzyni...pak třeba usneš... já letěl přes Šeremetěvo, takže jsem toho moc nenaspal.

Odkaz ke komentáři

itinerar nevim, ale znama, co se vratila asi pred 3 tydny rikala, ze tolik rusu, co tam bylo, nevidela ani v rusku :)

Dle mého názoru, těch zajímavých míst na zeměkouli už moc není, kde by nebylo stovky ruských turistů :-) rádi cestují, stejně jako poláci' mě třeba překvapilo, co jich bylo v Nepálu, tam bych je třeba nikdy nečekal, to byli průvody... Q

Odkaz ke komentáři

Ve Vietnamu jich je nejvíc v Nha Trang.......vývěsní štíty, ukazatele a pod. v azbuce..

Já si myslím, že jsou pořád ještě dost pohodlní, a co jim nezajistí CK, tak ani nezkoušejí. Moc velcí páni na surfování po netu...

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...