warann Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Diky za slova chvaly. Ad trasa, ted bez mamy, jen tak z ruky na posteli po vydatne americke snidani (btw jedna z veci co me sere - motely lepsi i horsi, ceny ruzny, ale snidane vse na plastu na jedno pouziti). So prilet, pujcovna, prejezd do Joshua tree (to jsem za volantem malem zdechl, byli jsme celkove na nohou 28 hodin vc letu samozrejme, kde jsem toho ale moc nenaspal). Ne - park Joshua tree, prejezd Wiliams. Po - prejezd Grand canyon, presun do Page (2 noci). Ut - vylet do Antelope canyon, navrat na motel Str - odjzed na Monument valey, presun do Moabu (2 noci). Ct - Archies, navrat. Pa - Canyonlands, presun do Richvieldu So - dnes, odjezd do Bryce canyonu. Asi je to celkem znamy, ale v Narodnich parcich plati na vstup National park annual pass. Plati rok a bezne se prodavaji na i Bazosi a jdou sehnat i na Chronomagu . Neplati ve Statnich parcich a u Indianu (typicky Antelope canyon). Tem, co to vedi se omlouvam, ale jinym se to treba muze hodit. Pokracovani priste 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Tak Bryce canyon ani na podruhy nezklamal. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Tak dneska docasny zaver prirodni casti a presun do mesta. Cili dopoledne Zion, zatim nejvetsi masakr co se tyce lidi. Navic desny vedro. Takze jedina vec, ktera mi v Zionu dava smysl a sice the Narrows, coz je takovej ricni trail nebo jako to nazvat, se nekonala. Pak teda presun do Vegas. Tady samozrejme vedro jeste vetsi a navic me to tu zrovna moc nebavi. Ale deti jsou nadseny, takze zitrek nejak preckam a dalsi den uz nastesti vypadneme. Nicmene nas ceka jeste LA, takze se obavam, ze lepsi pulka (pro me) je uz za nami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Jo a tady me nejdriv napadlo, ze to je nejakej trail pro nasince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června krásný parky... apropos..vím, že je to narychlo - ale nemáte někdo tip na pěkné ubytko v chorvatsku na 29.6.-2.7. na severu - dobrý dojezd z ČR, nikam dolu nechceme, dva dospělý, kolem 10k by mělo stačit ne? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Chystám se koncem srpna velkým obytným autem (7m) do Toskánska. Není to blbost? Nebudu trpět na uzkých cestách a uličkách? Už jste někdo podobné dobrodružství absolvoval? Budu vděčný za každý postřeh, čemu se vyhnout, kam vůbec nejet apod. Na stellplatzy mám dvě aplikace, vyzkoušený na ose AT, SI, HR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června před 5 hodinami, warann napsal: Jo a tady me nejdriv napadlo, ze to je nejakej trail pro nasince Tak to jsem zvedavej jestli prijdes s hodinkama navic nebo uplne bez hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června před 4 hodinami, organic napsal: Chystám se koncem srpna velkým obytným autem (7m) do Toskánska. Není to blbost? Nebudu trpět na uzkých cestách a uličkách? Už jste někdo podobné dobrodružství absolvoval? Budu vděčný za každý postřeh, čemu se vyhnout, kam vůbec nejet apod. Na stellplatzy mám dvě aplikace, vyzkoušený na ose AT, SI, HR... Jo. Ne teda tady, ale krome Polska, kde to bylo v pohode, jsme byli ve Francii (Normandie, Bretan) a pak Balkan - pres Madarsko, Bosnu, Cernou Horu, Albanii do Recka. Tam jsme si silnicek a ulicek uzili dost. No obcas jedes na zrcatka, ale vzdycky to nejak kloplo. Nejlepsi bylo, kdyz jsme v Recku sjeli po uzky, strekovy, tocity ceste k mori a dole se nedalo otocit . Jinak auto bylo asi podobny. Cca 7 m, alkovna. Po pocatecnich zkusenostech jsem se spis vyhybal dalnicim. Jednak poplatky - ktery jsou ruzny, jednak pres 110km/h uz nerostla spotreba linearne, ale temer nasobne a jednak jsme si pri vyberu vhodnych silnic cestu podstatne vic uzili. Vzdycky to ale bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června před 11 hodinami, warann napsal: Jo a tady me nejdriv napadlo, ze to je nejakej trail pro nasince Pecka trail co tak čtu, každý Chrono nadšenec by si měl povinně ty 3 míle dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června před 9 hodinami, organic napsal: Chystám se koncem srpna velkým obytným autem (7m) do Toskánska. Není to blbost? Nebudu trpět na uzkých cestách a uličkách? Už jste někdo podobné dobrodružství absolvoval? Budu vděčný za každý postřeh, čemu se vyhnout, kam vůbec nejet apod. Na stellplatzy mám dvě aplikace, vyzkoušený na ose AT, SI, HR... Ja bych tedy koncem srpna do itošky nejezdil radši, bo maj taloši celostatni prázdniny pokud se nepletu a to je mazec. Září ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Tak dneska druhy a posledni den v LV. Takze fotit v podstate nebylo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 21 hodinami, tikzot napsal: Ja bych tedy koncem srpna do itošky nejezdil radši, bo maj taloši celostatni prázdniny pokud se nepletu a to je mazec. Září ideál Potvrzuju. V srpnu mají všeci taloši volno. Já to kdysi nevěděl, dorazil na Gardu a parkoval až kdesi 5 km za městem…maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Hmm, tak to jste mě nepotěšili. Termín je pevně daný, destinace se může změnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Hele kluci nemáte tip na něco zajímavýho v okolí Tirany? Budu tam s dcerou, určitě pojedeme na ziplajnu, a když už budu mít půjčenej povoz, tak bych se ještě někam rád mrknul.. Díky za případný návrhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června @warann hod sem prosim ta par foto z toho Sequoia parku co si spominal vedla:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června před 10 minutami, Harwey napsal: @warann hod sem prosim ta par foto z toho Sequoia parku co si spominal vedla:) No, jak jsem psal vedle. Dneska to bylo dobry a rozhodne min umorny nez Death valley vcera. Byt nejaky mensi pozary byly, takze na ubytko objizdka. Ale co uz. Kazdopadne tohle misto jsem videl podruhy a bude-li sance, tak klidne znova. Takze mi vrta hlavou zda zkusit nejaky jiny - vhodnejsi - obdobi, dat to jen se zenou obytnakem a udelat nejaky traily. Nebo motorka, to je pro me tady nejvic, pro zenu neprekvapive nikoli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června A jeste nas jeep. Coz mi pripomnelo vcerejsi rano, kdy prijdes k autu a z jedny strany Caroll a z druhy Kowalski . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Luxus US je prostě úplně boží záležitost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června tie stromy su unikatne, bombasticke, mega:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se