African Posted March 10 Report Share Posted March 10 Před hodinou, Potkan napsal: Zelvy jsi zkousel? https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-po-snezeni-zelviho-masa-zemrelo-v-raji-turistu-devet-lidi-40463683#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest242_shorts_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tak to je mazec... želvy jsou my sympatické, ty nežeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted March 11 Report Share Posted March 11 před 5 hodinami, African napsal: Tak to je mazec... želvy jsou my sympatické, ty nežeru A kaviarovy tousty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 11 Report Share Posted March 11 před 6 hodinami, Potkan napsal: A kaviarovy tousty? Tak ty bych si dal, ale na ně zase nemám prachy Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted March 11 Report Share Posted March 11 Chtel bych s lepsi polovickou na zacatku dubna na prodlouzenej vikend do Kodaně + Malmö. Mate nekdo nejaky tipy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmrzlinar Posted March 13 Report Share Posted March 13 V 11. 3. 2024 v 8:46, brownwld napsal: Chtel bych s lepsi polovickou na zacatku dubna na prodlouzenej vikend do Kodaně + Malmö. Mate nekdo nejaky tipy? Nakoukat před tím seriál Most. V originále s titulky samozřejmě Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenge Posted March 19 Report Share Posted March 19 Zdar pánové, mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle Máte někdo další nápad? díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted March 20 Report Share Posted March 20 před 20 hodinami, tenge napsal: Zdar pánové, mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle Máte někdo další nápad? díky Tak obecne se motor valley asi neda nedoporucit. Ja tam byl s brachem tedka v lete - byli jsme v Lambu a Pagani (muzea + i fabriky) Ale je tam prave i 2x muzeum Ferrari, Maserati + v nasem pripade jsme dali po ceste jeste prusmyky v Dolomitech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmrzlinar Posted March 25 Report Share Posted March 25 V 19. 3. 2024 v 16:13, tenge napsal: mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle Máte někdo další nápad? Pár tipů: - vlakové muzeum v Norimberku - menší, ale fajn - muzeum Audi v Ingolstadtu - taky nečekejte velikost BMW, ale mají to moc pěkné - Autostadt (nejen) VW ve Wolfsburgu - to je po těch, co jste navštívili, asi největší pecka - národní vojenské muzeum u Utrechtu (NL) - tam jsem byl včera a byla to pecka, ale na dvě noci už je to samozřejmě větší zápřah Kde jsem nebyl, ale mám v hledáčku: - Peugeot v Sochaux (FR - kousek za hranicemi s DE) - ještě jedna pěkná sbírka někde v Düsseldorfu, teď nemám čas hledat podrobněji, kdyžtak pohledej Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted March 25 Report Share Posted March 25 Borci, uvažuju o low-end dovolené na Sardinii a chci kouknout letenky, máte nějaký tip přes co hledat? Brno, Ostrava, Bratislava nebo Vídeň, jen 1. os a 7 leté dítě. Díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted March 26 Report Share Posted March 26 Jestli se ptáš přes co hledat letenky tak https://www.google.com/travel/flights Zadat destinaci a otevřít kalendář a hledat podle ceny. Bookovat vždy přes dopravce, nikdy přes portály typu kiwi a podobně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efreeti Posted March 26 Report Share Posted March 26 Poradíte pls nějakou fajn válecí dovolenou na začátek května? All-inclusive, děti 5a7, tzn bazény tobogany, moře by mělo být už ke koupání (bo jeden je atopik a potřebuje sůl). 7-8dni rozpočet do 60tis. Z rezortu se vůbec nehnem počítám. Chtěl sem Turecko antalya ale prý tam bude ještě studené moře. Zbývá asi Egypt. Za doporučení na konkrétní hotely budu vděčný - po navštěvě cestovky žena opět výběr přehodila na mě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted March 26 Report Share Posted March 26 My jsme byli poslední 2 roky po sobě s dětmi v květnu tady: https://www.blue-style.cz/egypt/hurghada/hotel-sunrise-garden-beach-resort-spa-dalsi-sezona/?airline=SMARTWINGS&arrCity=9&date=2024-05-01&depCity=2&duration=2&room1=2|PR|UAI Link to comment Share on other sites More sharing options...
efreeti Posted March 26 Report Share Posted March 26 Ok - tohle mi je povedomé - už sem tento hotel mel i v prohlížeči otevřený Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 26 Report Share Posted March 26 (edited) před 4 hodinami, efreeti napsal: Poradíte pls nějakou fajn válecí dovolenou na začátek května? All-inclusive, děti 5a7, tzn bazény tobogany, moře by mělo být už ke koupání (bo jeden je atopik a potřebuje sůl). 7-8dni rozpočet do 60tis. Z rezortu se vůbec nehnem počítám. Chtěl sem Turecko antalya ale prý tam bude ještě studené moře. Zbývá asi Egypt. Za doporučení na konkrétní hotely budu vděčný - po navštěvě cestovky žena opět výběr přehodila na mě Preferuji Marsu, ale v Hurgádě je určitě více možností tobogánů a jiného vyžití pro děcka co chcete. Tady to je kousek od letiště, super tobogány přes ulici v ceně, opičky, kousek zoo, delfinárium. S děckama jsme si to tam pěkně užili, hlavně ty tobogány mají vymazlený. https://www.cedok.cz/dovolena/egypt/hurghada/hotel-aladdin-beach-resort,HRG2ALA.html?currency=CZK&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvLDIooWShQMVzKeDBx0uIw38EAAYBCAAEgIXNvD_BwE&ofr_id=df44bead62e9154414bfa9fe6b053279b0f6de18061176be76816e68ace07547&adults=2&childs=0 Edited March 26 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted March 26 Report Share Posted March 26 před 8 hodinami, ragu napsal: Jestli se ptáš přes co hledat letenky tak https://www.google.com/travel/flights Zadat destinaci a otevřít kalendář a hledat podle ceny. Bookovat vždy přes dopravce, nikdy přes portály typu kiwi a podobně. Díky, jdu hledat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tondaa73 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Já mám dotaz z krapet opačné strany. Zbylo mi na cafeterii 15K bodů, a říkal jsem si, že bych se zajel do Egypta vykoupat. Narozdíl od ostatních hledám něco, kde bude klid, nejlépe hotel 16+. Nemáte někdo tip? PS: chci jet sám, někdy brzo...jen tak lehce pokalit, najíst se a občas si zaplavat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Můžu Ti doporučit tohle https://www.booking.com/hotel/eg/citadel-azur-resort.cs.html hezký prostředí, pěkný pokoje, klid, dobrý jídlo, nějakou fotku najdeš v mém vlákně Ploprof, když budeš mít zájem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tondaa73 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Díky za tip, už hledám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Kdybys chtěl nějakou informaci, tak napiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tondaa73 Posted April 1 Report Share Posted April 1 (edited) Tak jsem vzal tohle, aquapark je v hotelu vedle, tak tady snad bude klid. https://www.pickalbatros.com/villaggio-resort-portofino-marsa-alam?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwtqmwBhBVEiwAL-WAYQeakXGh1vhFkch0H8THdHwJOXocqZmHfQUSVR2YvU1fjnrjPbCgLBoCGWAQAvD_BwE Edited April 1 by Tondaa73 skleróza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts