Jump to content

Kam na dovolenou - tipy

Drummer

Recommended Posts

V 11. 3. 2024 v 8:46, brownwld napsal:

Chtel bych s lepsi polovickou na zacatku dubna na prodlouzenej vikend do Kodaně + Malmö.

Mate nekdo nejaky tipy? :)

Nakoukat před tím seriál Most. V originále s titulky samozřejmě 🙂

Zdar pánové,

mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle

Máte někdo další nápad?

díky

před 20 hodinami, tenge napsal:

Zdar pánové,

mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle

Máte někdo další nápad?

díky

Tak obecne se motor valley asi neda nedoporucit. Ja tam byl s brachem tedka v lete - byli jsme v Lambu a Pagani (muzea + i fabriky)

Ale je tam prave i 2x muzeum Ferrari, Maserati + v nasem pripade jsme dali po ceste jeste prusmyky v Dolomitech...

V 19. 3. 2024 v 16:13, tenge napsal:

Máte někdo další nápad?

Pár tipů:

- vlakové muzeum v Norimberku - menší, ale fajn

- muzeum Audi v Ingolstadtu - taky nečekejte velikost BMW, ale mají to moc pěkné

- Autostadt (nejen) VW ve Wolfsburgu - to je po těch, co jste navštívili, asi největší pecka

- národní vojenské muzeum u Utrechtu (NL) - tam jsem byl včera a byla to pecka, ale na dvě noci už je to samozřejmě větší zápřah

Kde jsem nebyl, ale mám v hledáčku:

- Peugeot v Sochaux (FR - kousek za hranicemi s DE)

- ještě jedna pěkná sbírka někde v Düsseldorfu, teď nemám čas hledat podrobněji, kdyžtak pohledej

Borci, uvažuju o low-end dovolené na Sardinii a chci kouknout letenky, máte nějaký tip přes co hledat? Brno, Ostrava, Bratislava nebo Vídeň, jen 1. os a 7 leté dítě. Díky za rady 

Poradíte pls nějakou fajn válecí dovolenou na začátek května? All-inclusive, děti 5a7, tzn bazény tobogany, moře by mělo být už ke koupání (bo jeden je atopik a potřebuje sůl). 7-8dni rozpočet do 60tis. Z rezortu se vůbec nehnem počítám. Chtěl sem Turecko antalya ale prý tam bude ještě studené moře. Zbývá asi Egypt. Za doporučení na konkrétní hotely budu vděčný - po navštěvě cestovky žena opět výběr přehodila na mě :)

před 4 hodinami, efreeti napsal:

Poradíte pls nějakou fajn válecí dovolenou na začátek května? All-inclusive, děti 5a7, tzn bazény tobogany, moře by mělo být už ke koupání (bo jeden je atopik a potřebuje sůl). 7-8dni rozpočet do 60tis. Z rezortu se vůbec nehnem počítám. Chtěl sem Turecko antalya ale prý tam bude ještě studené moře. Zbývá asi Egypt. Za doporučení na konkrétní hotely budu vděčný - po navštěvě cestovky žena opět výběr přehodila na mě :)

Preferuji Marsu, ale v Hurgádě je určitě více možností tobogánů a jiného vyžití pro děcka co chcete. Tady to je kousek od letiště, super tobogány přes ulici v ceně, opičky, kousek zoo, delfinárium. S děckama jsme si to tam pěkně užili, hlavně ty tobogány mají vymazlený.

https://www.cedok.cz/dovolena/egypt/hurghada/hotel-aladdin-beach-resort,HRG2ALA.html?currency=CZK&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvLDIooWShQMVzKeDBx0uIw38EAAYBCAAEgIXNvD_BwE&ofr_id=df44bead62e9154414bfa9fe6b053279b0f6de18061176be76816e68ace07547&adults=2&childs=0

10422404.jpg

Edited by African

před 8 hodinami, ragu napsal:

Jestli se ptáš přes co hledat letenky tak https://www.google.com/travel/flights

Zadat destinaci a otevřít kalendář a hledat podle ceny. Bookovat vždy přes dopravce, nikdy přes portály typu kiwi a podobně.

IMG_4270.thumb.jpeg.58c959e3dc20b2357dc6f9141efb398c.jpeg

Díky, jdu hledat. 

Já mám dotaz z krapet opačné strany.

Zbylo mi na cafeterii 15K bodů, a říkal jsem si, že bych se zajel do Egypta vykoupat.

Narozdíl od ostatních hledám něco, kde bude klid, nejlépe hotel 16+.

Nemáte někdo tip?

PS: chci jet sám, někdy brzo...jen tak lehce pokalit, najíst se a občas si zaplavat. 😄 

Tak jsem vzal tohle, aquapark je v hotelu vedle, tak tady snad bude klid. 😄 

https://www.pickalbatros.com/villaggio-resort-portofino-marsa-alam?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwtqmwBhBVEiwAL-WAYQeakXGh1vhFkch0H8THdHwJOXocqZmHfQUSVR2YvU1fjnrjPbCgLBoCGWAQAvD_BwE

Edited by Tondaa73
skleróza