Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Ja byl ted v breznu 3 tydny v jiznim Vietnamu + Phu Quoc. Me se libilo vlastne vse, ale cestovali jsme nekde dost specificky (dost jsme toho najeli na skutru, nekde lokalnimi busy). Diky kamosovi a jeho drahe jsme taky vetsinu cesty nebyli turisti, ale vlastne mistni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja byl ted v breznu 3 tydny v jiznim Vietnamu + Phu Quoc. Me se libilo vlastne vse, ale cestovali jsme nekde dost specificky (dost jsme toho najeli na skutru, nekde lokalnimi busy). Diky kamosovi a jeho drahe jsme taky vetsinu cesty nebyli turisti, ale vlastne mistni :)

Phu Quoc líbil? My byli vážně nadšený. Tam jsme letěli asi za litr takovou herkou ze Saigonu a zpět jeli rychlolodí (reálně taky spíš herkou) do Delty Mekongu. Na ostrově jsme bydleli v bungalovech přímo u pláže, bylo to do 5km od letiště, cena tenkrát byla ani ne 400Kč za noc/bungalov, skůtr stále asi 100Kč den, ale pravde je, že dolar byl někde jinde.

Já se teďka vrátil ze Syltu, bomba?A v létě to musí být ještě lepší?Doporučuju pokud nechcete do provařených destinací.

To jsem neznal, ale vypadá to zajímavě. Přihoď nějaký info  - byls tam na dovče nebo jen na výletě ...?

Odkaz ke komentáři

Fakt? To já byl spokojenej :). Každopádně ten Phu Quoc je i proti Vietnamu relativně specifickej.

Přesně....s tím souhlasím do puntíku....Saigon je plný vyžírků, pro které je běloch jen chodící bankomat, ale Phu Quoc je balzám na duši.

A restaurace v Duong Dongu u přístavu balzámem na žaludek....  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Phu Quoc líbil? My byli vážně nadšený. Tam jsme letěli asi za litr takovou herkou ze Saigonu a zpět jeli rychlolodí (reálně taky spíš herkou) do Delty Mekongu. Na ostrově jsme bydleli v bungalovech přímo u pláže, bylo to do 5km od letiště, cena tenkrát byla ani ne 400Kč za noc/bungalov, skůtr stále asi 100Kč den, ale pravde je, že dolar byl někde jinde.

To jsem neznal, ale vypadá to zajímavě. Přihoď nějaký info - byls tam na dovče nebo jen na výletě ...?

Byli jsme tam týden, bydleli jsme v dražším hotelu co se jmenuje Arosa, ale vyplatí se to... Je tam od písečných dun, ústřic na pláži až po krásnou přírodu. Kdyžtak mi pošli SZ :-).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že na Phu Qoucu byl kde kdo. Tak to bysme tam mohli uspořádat nějakej letní sraz spojenej s grilováním :lol2:

Ještě je prý výborný ostrůvek Cun Dao (snad jsem to napsal správně) na jihu....prý jako Phu Quoc před lety... :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

V Lisabonu jsem byl v roce 2011, krasne mesto, neuveritelne charisma. Byl jsem tam 4 dny, pak jsem se presouval na Madeiru. Taky pecka. Jestli mas na Lisabon tyden, neni moc co psat, na vsechno budes mit cas a sam zjistis. Nejlepsi jsou prochazky na slepo nez jit za necim specialnim. Prohrabu zapisky a kdyztak ti jeste neco napisu, meli jsme tam kamaradku, co tam rok zila, takze nas provedla trosku jinak...

Odkaz ke komentáři

Pokud nekdo jezdite nebo se chystate do Karibiku, tak doporucuju nevynechat Portoriko a bio-luminescence zatoku. Specialni plankton ve vode zacne svitit, kdyz rozcerite vodu. 

Vyfotit to neslo, ale nasel jsem 2 videa ktera to trochu zachycuji - nazivo je to uplne magicky, jak z nejakyho sci-fi filmu. 

https://www.youtube.com/watch?v=7GzyeH8djIk

https://www.youtube.com/watch?v=4Dk-sNnMsCY

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Pokud nekdo jezdite nebo se chystate do Karibiku, tak doporucuju nevynechat Portoriko a bio-luminescence zatoku. Specialni plankton ve vode zacne svitit, kdyz rozcerite vodu. 

Pokud nekdo jezdite nebo se chystate do Karibiku, tak doporucuju nechat doma manželku :P . Jinak  super, moc pěkný video :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...