dan010 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Přesně tak, máme pokoj v te levé části, jak jsou mezi vystouplými dřevěnými balkony 4 betonové, tak jsme ve 4. patře nalevo u toho dřevěného balkonu. :-) Výhled nádherný, vidíme krásně i na Tenerife a Pico del Teide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 (upraveno) na tuhle plaz vzdy zajedem, ale deti se tam nudi.. nejsou tam vlny.. .. narozdil od playa del ingles Upraveno 26. září 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Na Kanárech jsme už asi po patnáctý, ve všech ročních obdobích, ale letošní září vede. Takhle teplé moře tady nepamatujui. Výhled z pokojové terasy taky není špatný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 To jste v Maspalomas ne? Tam jsme se byli koupat dneska a pecka. More he tady fakt nadherne vyhrate. Jezdime den i v březnu je to je jina ledárna. Já mám šestiletou dceru a na ni ty vlny uż byly moc velké a měla strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Jj, Maspalomas, vedle majaku, nema to chybu, až na to, že ve středu frčíme domů. Pěknou dovolenou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 ja miluju Rolex AD v Maspalomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Riu stoji na utesu Tak jako kluci, dobrej hnus velebnosti :-( Ale je to tedy pouze můj názor, ale tyto megastavby na takovém krásném místě? Ajajaj... Mě by tam nedostali zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 na kanarech to tak holt je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 na kanarech to tak holt jeBohužel nejenom na kanárech :-( Ale věřím tomu, že se tam dá někde ubytovat slušněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 No tak on je zase z toho hotelu nádherný výhleda. Něco za něco. Ta pláž je obklopená kolem dokola skálou a pokud tu chtěli něco postavit, tak to ani jinak nešlo. Tohle je fotka přímo z pláže - hned za ní je prostě skála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Výhled z našeho hotelu na Amadores pláž na Gran Canarii. Nádhera!Stejný výhled mi posílala kámoška, je tam na nějaký firemní akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Trasu z hotelu na pláž bych tipoval A3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Stejný výhled mi posílala kámoška, je tam na nějaký firemní akci Čechů je tady dost a zrovna včera vedle nás na pláži ležely 4 Češky. Dnes jsme byli celý den v Palmitos parku a angličtina pro to má nádherné slovo... overpriced a tohle teda bylo opravdu strongly overpriced. Jako pivo 7?, hnusná pizza margarita 13?, nějakej šitovej nanuk 3,5?, steak 21?.... nemám problém tohle zaplatit za jídlo, které je dobré, ale za jídlo v kvalitě horší fastfoodu... no taky jsem jim to omlátil o hlavu a steak jsem vrátil a pizzu jen kvůli dceři ne. :-D Ono už to vstupné 30? za zoo, které má člověk za hodinu v pohodě projité... Loroparku to nesahá ani po kolena. Ale na druhou stranu to šou s exotickými a dravými ptáky byla totální pecka a za to to stálo. Na Tenerife jdeme do Loroparku během dovolené pokaždé alespoň 3x (celkem jsem tam byl tak 20x), v Palmitos Parku jsme byli jednou a určitě naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Trasu z hotelu na pláž bych tipoval A3 A3? To jako v Audi A3 jestli dobře chápu? My tu máme Peugeota 2008, docela příjemné překvapení, má najeto jen 2800 km, od Hertze za 125? na 9 dní s veškerým pojištěním... ty ceny za půjčení auta tady moc nechápu... a to dá za půlku půjčit tak pětileté auto u Goldcar nebo Autoreisen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 TakČechů je tady dost a zrovna včera vedle nás na pláži ležely 4 Češky. Dnes jsme byli celý den v Palmitos parku a angličtina pro to má nádherné slovo... overpriced a tohle teda bylo opravdu strongly overpriced. Jako pivo 7?, hnusná pizza margarita 13?, nějakej šitovej nanuk 3,5?, steak 21?.... nemám problém tohle zaplatit za jídlo, které je dobré, ale za jídlo v kvalitě horší fastfoodu... no taky jsem jim to omlátil o hlavu a steak jsem vrátil a pizzu jen kvůli dceři ne. :-D Ono už to vstupné 30? za zoo, které má člověk za hodinu v pohodě projité... Loroparku to nesahá ani po kolena. Ale na druhou stranu to šou s exotickými a dravými ptáky byla totální pecka a za to to stálo. Na Tenerife jdeme do Loroparku během dovolené pokaždé alespoň 3x (celkem jsem tam byl tak 20x), v Palmitos Parku jsme byli jednou a určitě naposled.No jo no, tak už to tam nějak doklepeš :-) Á ty jsi byl opravdu v Loroparku 20x? Řekl bych, aspoň z mých zkušeností, že je pomalu načase chlapíku letět o pár tisíc km dál...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Řekl bych, aspoň z mých zkušeností, že je pomalu načase chlapíku letět o pár tisíc km dál...:-)Pořád je dost turistů, co mají rádi to svý jistý a bez překvapení .... taky jsem takový bývával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Pořád je dost turistů, co mají rádi to svý jistý a bez překvapení .... taky jsem takový bývával Mám takový pocit že se nám tam dan010 zamiloval do nějakého lachtana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 A3? To jako v Audi A3 jestli dobře chápu? My tu máme Peugeota 2008, docela příjemné překvapení, má najeto jen 2800 km, od Hertze za 125? na 9 dní s veškerým pojištěním... ty ceny za půjčení auta tady moc nechápu... a to dá za půlku půjčit tak pětileté auto u Goldcar nebo Autoreisen http://www.horolezeckametodika.cz/horolezectvi/horolezectvi-a-sport/klasifikace-obtiznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 TakNo jo no, tak už to tam nějak doklepeš :-) Á ty jsi byl opravdu v Loroparku 20x? Řekl bych, aspoň z mých zkušeností, že je pomalu načase chlapíku letět o pár tisíc km dál...:-) Cestujeme s šestiletou dcerou a 10 hodin v letadle je smrt pro mě, natož co chudák ona. Uż těch pět hodin na kanáry je pro mě aż moc a zabít dva dny života jen kvůli tomu, abych letěl někam dál pro mě prostě není. Dcera to neocení už vůbec, pro ni je vrchol všeho Loropark. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Tak ty děcka v letadle chápu, ale myslel jsem třeba letět do prava nebo do leva a třebas i méně km, ale prostě změnit místo. Ale pokud Vám to vyhovuje, tak samozřejmě držím zobák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se