Frostie Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Chlapci vyuziju vlakna a zeptam se tady:nema nekdo zkusenost s peknym ubytovanim na berlinskych jezerech?z vlastní zkušenosti doporučuji Hotel Rookhus ve Wesenbergu, 100 km nad Berlínem. Nabízejí i bohaté doprovodné programy, gastronomie špičková, v létě tam na praxi jezdí studentky ze Zlína... Alex s Andreou se o vás vzorně postarají. http://www.rookhus.de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 richtig. Franz, včera nám tu chyběla tvoje rada ohledně slovutných hodinek Festina... Nakonec jsme toho hocha trochu usměrnili...Jo, koukal, jsem, ze jste to zvladli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Chlapci vyuziju vlakna a zeptam se tady:nema nekdo zkusenost s peknym ubytovanim na berlinskych jezerech?z vlastní zkušenosti doporučuji Hotel Rookhus ve Wesenbergu, 100 km nad Berlínem. Nabízejí i bohaté doprovodné programy, gastronomie špičková, v létě tam na praxi jezdí studentky ze Zlína... Alex s Andreou se o vás vzorně postarají. http://www.rookhus.de/Super,diky,to vypada dobre.Skoda,ze to neni bliz u Berlina.Pamatuju se jako dite,ze jsme byli na jezerech a vecer sedli na metro a za pul hodky jsme byli v centru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Super,diky,to vypada dobre.Skoda,ze to neni bliz u Berlina.Pamatuju se jako dite,ze jsme byli na jezerech a vecer sedli na metro a za pul hodky jsme byli v centru...tady odsud budeš v centru do hodiny. Autem do Fürstenberg/Havel /15 km, Park and Ride parking/, tam odsud vlak každou hodinu na Gesundbrunnen, příp. Bln Hbf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Nádhera, dcéra sa z Lefkády vrátila predvčerom. Prenajali si s priateľom motocykle a za dva týždne obehli všetky pláže na ostrove, aj na susednom Skorpiose. Egremni a Porto Katsiki sú božské, pre surferov Vasiliki a kto miluje jachting tak Nidri je tiež fajn.Lefkáda je fakt fajn. (stejně jako Kefalonie, Zakynthos, Ithaka.....)Jen pochybuji, že vyzkoušeli pláže na Skorpiu. Od té doby, co ho od Onassisova trustu koupili rusáci, tak okolo něj neustále krouží ochranka na člunech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Na Skorpio tě pustí, ale jen vykoupat na pláži v koridoru cca 50-100m. Řeci nadávají, no ten rus, co ostrov koupil prý pro svou dceru má celkem jinou představu o privátu než měla rodina rejdaře Onassise. Jinak letos jsme absolvovali Lefkádu a po zkušenostech s Řeckem a svými potřebami, bez stravy a byl jsem spokojen. Auto, ráno jsme vyrazili na vandr, kdekoliv se najedli a nic nás netrápilo. Ale už cestujeme bez děcek, takže s malými dětmi by to asi takhle nešlo. Jinak doporučuji Skopelos, bohužel je tam trošku složitější doprava, ale je to moc pěkný ostrůvek. Člunem se dá objet za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Lefkáda je fakt fajn. (stejně jako Kefalonie, Zakynthos, Ithaka.....)Jen pochybuji, že vyzkoušeli pláže na Skorpiu. Od té doby, co ho od Onassisova trustu koupili rusáci, tak okolo něj neustále krouží ochranka na člunech.Až také strašné to nebude. Dcéra fotila 17.7.2013 na Skorpiose, ale podrobnosti zistím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 A ešte jeden pohľad z lode na Skorpios. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Tak som sa dcéry pýtal a naozaj je kúpanie pre bežných turistov obmedzené len na krátky úsek, voľne sa kúpaju len na Skorpiose ubytovaní, hostia miestnych obyvateľov, prípadne so špeciálnym povolením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 (upraveno) Tak som sa dcéry pýtal a naozaj je kúpanie pre bežných turistov obmedzené len na krátky úsek, voľne sa kúpaju len na Skorpiose ubytovaní, hostia miestnych obyvateľov, prípadne so špeciálnym povolením.Pěkné fotografie, ale Skorpios to není. Upraveno 12. srpna 2013 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Rhodos byl letos jako vždy super, jen ten nedávný požár musel být docela síla. Měsíční krajina hadr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Zdravím, zkusím to tu oživit, tentokrát bych potřeboval poradit já ( předtím jsem občas něčím přispěl ). Bouchla mě měsíční dovolená v září - rozchod a chtěl bych, zda někdo nemá nějakej typ na ubytování někde na jihu Chorvatska na 14 dní , nejlépe poloostrov Pelješac, Hvar,...... Jedeme ve 4 a psík ( kvůli tomu je podmínka CHorvatsko, pes nebere letadlo :-)), do Bulharska či Rumunska se po zkušenostech autem fakt zatím nevydám znovu. Dík za jakejkoliv typ, buď sem, nebo SZ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Rád bych získal od zkušených nějaký tip na vánoční exotiku u moře. Moje představa je poměrně pružná tzn. Karibik i Asie, asi bych nechtěl atol s pár m2 uprostřed oceánu, ale spíš něco kde se dá i objevovat vnitrozemí, když pláž přestane bavit. Rozpočet je tak cca 120k CZK pro dva.pokud by byla nějaká zkušenost s konkrétním resortem, cestovkou budu rád za každou relevantní informaci.předem díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 a jsi schopný a ochotný si to procestovat sám nebo chceš s CK?ZA mě bych doporučil projet Thajsko od Bangkoku na sever k hranicím s Laosem a Kambodžou, další parádní kraj je jižní Vietnam.. Zásadní otázka - chceš cestovat nebo se placatit s občasným výletem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 kdybych nejel s frajerkou tak by to bylo super ale s babama je vždycky potíž, že spatně snáší diskomfort. takže spíš pobytově. ale dík za tip. Vietnam mě osobně lákal nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 A ešte jeden pohľad z lode na Skorpios.obě fotky jsou něco jiné,ta první tuším Egremni a druhá Porto Katsiki u Scorpiosu pláž nic moc a v moři docela bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 TAk pokud pobytově, tak ještě přichází v úvahu Mauricius, Reunion, jižní Ostrovy Thajska (Krabi, PhiPhi,Ko Samui,), Malajsie, Bali je taky výborný..co nedoporučuji, tak Srí lanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 TAk pokud pobytově, tak ještě přichází v úvahu Mauricius, Reunion, jižní Ostrovy Thajska (Krabi, PhiPhi,Ko Samui,), Malajsie, Bali je taky výborný..co nedoporučuji, tak Srí lanku. Hohou, proč ne Srí Lanka ? Tu mám zrovna v plánu příští rok ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Strávil jsem tam loni přes 14 dní a byla to jediná ze zemí, která mě nebavila.Projeli jsme ji od Colomba dolů po pobřeží až na východ včetně národních parků a středem ostrova zpět. Lidi jakž takž, ale jsem zmlsanej z Thajska, kde jsou lidé usměvavý, milí a ochotní. Tady je to taková malá Indie se vším tím bordelem. Je to zvláštní země. Nepotkal jsem jedinýho turistu když jsem křižoval ostrov z východu na západ. Cenově je to tam jako tady u nás. Vnitřek ostrova je pěkný..tam je vidět ještě ten koloniální duch čajových plantáží z dob Viktoriánské Anglie. Nicméně celkově se mi tam nelíbilo, jsem rád, že jsem tam byl, ale..ale to je můj subjektivní názor.Pokud chceš někam daleko tak suverénně nejlepší byla cesta Thajskem od Bangkoku na sever k Laosu nebo Filipíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 tak jsem strávil na googlu poslední tři dny a všechno mě to ukazuje na Mauritius. Thajsko si nejsem jistej, že bych ve zdraví absolvoval se svoji polovičkou ale s kámošem nebo sám už by to byla asi jiná káva. Díky za tip. @tenge - cestoval jsi tam (Mauritius)na vlastní pěst nebo přes nějakou CK? zkoušel jsem samostatnou letenku ale vyhodilo mě to hrozný rakety 50k a víc jenom za letenky. za polovic jenom nevhodné termíny. nemá někdo zkušenost s mauritius.cz alias Travel & Business Centre s.r.o.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se