enslow Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Nějaký typy kam v berlíně? Ideálně zhyralosti. A kde koupit trávu do sz. Díky Nie si nahodou nedavno rozvedeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Prosím poraďte kde se ubytovat ve Vysokých Tatrách budu bez auta takže nějaké ideální strategické místo na lehčí túry, je v plánu jet i na Lomnici štít. Ubytování pro dva . Předem děkuji za rady V sobotu jedem na týden penzion Poĺana,Horný Smokovec.Je tam električka,bus, značka za barákem.Zařídit lanovku na Lomničák je docela peklo.Jde to asi jen přes GOPASS, max šest dní dopředu a nouze o termíny.Ty stránky jsou dost "bulharský", ...chce to hodně chtít....z Tatranské Lomnice na kopec a zpět 44EUR. edit linky:http://www.slovakiatatry.sk/https://www.gopass.sk/homepage?idcategory=NaN&dateFrom=&dateTo=&seasonTicket=false&productsShown=-1&showMore=false Upraveno 27. července 2017 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Vstáváme a do vody Pár z chorvatských termálů Tuheljske Toplice. Voda jen 29 - 36 st. C. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Zdravím, o víkendu se chceme podívat do Wroclavské ZOO a mám dotaz na ty kteří už tam byli, zda se vyplatí koupit vstupenky přes net, nejde mě o peníze, ale o čas, že se pak nemusí čekat ve frontě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Zdravím, o víkendu se chceme podívat do Wroclavské ZOO a mám dotaz na ty kteří už tam byli, zda se vyplatí koupit vstupenky přes net, nejde mě o peníze, ale o čas, že se pak nemusí čekat ve frontě. Vždycky se vyplatí koupit vstupenky přes net Já ti byl teď o sobotě v ZOO Praha, kde byla fronta na dvě hodiny. Kámoš byl v neděli a fronta na deset minut....Takže to nebudeš vědět, dokud tam nedojedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 a další termály, tentokrát Sarvar v Maďarsku, perfektní prostředí pro děti i dospělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Nemá někdo tip na nějaký penzion v okolí Českého Švýcarska ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Někdy na jaře jsem tam také hledal ubytování, a vybral tohle http://www.uforta.cz/cs#utm_source=firmy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-12927765 .Bohužel mi pak do toho něco skočilo, takže jsem nejel, ale pořád to mám v záloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Na stodolci. Je to zároveň skvělá restaurace. Nemá někdo tip na nějaký penzion v okolí Českého Švýcarska ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Díky za tipy chlapi , vypadá to dobře , obsazenost už hůře :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Že jsem tak smělej....napadlo mne...a co ubytko za čárou? Služby by mohly bejt cajk, a ceny...jak to říct kulantně...kružítka sou držgrešle, no. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 primárně bych podpořil domácí ruch ,ale není to podmínka , je fakt , že mi to už někdo říkal ve spojitosti se Šumavou ....jo a ty kružítka jsou kdo ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 primárně bych podpořil domácí ruch ,ale není to podmínka , je fakt , že mi to už někdo říkal ve spojitosti se Šumavou ....jo a ty kružítka jsou kdo ? :-)Dederoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 jo ták :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Chystáme se letos s brachou sem: http://canyonmatka.mk/ Uchvatna priroda a prijemni lide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Včera jsme koupili letenky na Fiji, nebyl někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Chystáme se letos s brachou sem: http://canyonmatka.mk/ Uchvatna priroda a prijemni lide.To vypadá moc lákavě, pak dej vědět jak se líbilo a nějaké fotky, díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Štrbské Pleso, kdekoliv. Maximální spokojenost. Vlakem a zubačkou až na místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Byl z Vas nekdo v Parze u Korfu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se