Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Zdravím, na začátku září jedeme na svatební cestu do Kambodži a Vietnamu - jižní část. Jedeme na téměř 3 týdny a poslední týden máme relativně volné - nějaké tipy na ne úplně známá místa (ta hlavní máme během prvních 2 týdnů).
Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Roky využívám Go parking u letiště Praha a teď koukám, že přímo letiště zlevnilo své parkování. Využívá někdo jejich Parking D Holiday? Dá se spolehnout na jejich shuttle? Jde mě o to, že i když si dám rezervu, tak někdy do Prahy přijíždím jen tak tak a pokud bych zajel přímo na letiště, tak se dá nějaký čas ušetřit.

Odkaz ke komentáři

Go používám pokaždé. Nechce se mi teď hledat, jaký parking letiště zlevnilo, ale dej si pozor na podmínky při event. vykradení auta a způsob hlídání auta po dobu parkování. Letiště to dříve dost flákalo, a dávalo od toho ruce pryč.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny, v říjnu plánuju vyslap po kopcích. Napadla mě trasa

Pomezní boudy- Labská bouda ( tam přespat ) a druhy den sejít do Harrachova .

Šel někdo trasu pomezní boudy-labská bouda ? Je náročná ? Nebo je to pohodicka, beru sebou drahou polovicku, tak aby to ušla :)

Případně poraďte jinou turu, klidně na dva dny s nocovanim v horské chatě či hotelu.

Předem díky za info

Odkaz ke komentáři

Vybrali jste dobře, na dva dny pohodová túra, kterou drahá polovička dá v pohodě. Samozřejmě vše je o počasí. Akorát na Labské boudě tak max pivko a zdarec, přespěte třeba na chatě u Bílého Labe, lepší atmosféra, jídlo, všechno, nebo kdekoliv jinde... :-) Rezervovat hodně dopředu a všude, kolikrát a to i v říjnu mě překvapila vysoká obsazenost. A v týdnu to je lepší, ale to ti je asi jasné ;-)

Odkaz ke komentáři

Afri: jasné je, ze Labská vypadá trochu nepatřičně do rázu krajiny. U bílého Labe to vypadá lépe taková klasická Chalupa . Která tam sedne jak prdel na hrnec

A stejně tak kuchyň, personál a celková atmosféra...to velký šeredný je pouze fabrika na prachy :-( Nebrat...podpořit normální slušné projekty :-) Ale jak říkám, nechci do toho nikomu kecat, třeba se vám bude líbit na Labské boudě, třeba zkusit oboje a udělat si obrázek...každopádně trek je krásný, pokud svítí sluníčko :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pánové, potřeboval bych nějaké doporučení na hory v lednu/únoru. Primarni body:

Dětský koutek/herna

2 dospělý a 2leta cácorka

Min polopenzí..dobre jidlo

Bazén

Skipass může být ale nemusí

Čím méně čechů, tím lépe

Alpy nebo Tatry (Fr, At, DE, CH,Itálie by šla.. Ale většina je toho daleko)

Letos byly Korutany tak by to chtělo něco jiného

Dik

Odkaz ke komentáři

Sněhulák: Kde sa ty chceš trepať na Bali, veď sa tam roztopíš :lol2:. Hlavne sa vyhni lokalitám ako je Kuta, špinavá pláž plno surferov.

Inak Bali je ok. Dosť informácií nájdeš na www.zivotnabali.cz.

Záleží na to na ako dlho idete a čo Vás zaujíma. Chrámy, pláže potápanie, sopky?

Odporučím Vám chrám Pura Lempuyang. Je to vo východnej časti ostrova. Skladá sa zo 7 chrámov do najvyššieho je okolo 1700 schodov ( tak na dve hodiny),

takže makačka a ešte k tomu to teplo, ale pekné výhľady.

Upraveno uživatelem milan79
Odkaz ke komentáři

Rád bych si týden 10 dní orazil v teple-ale

chci do tepla

nechce se mi někam kde je islám dominantním náboženstvím

nechce se mi strávit 10 -16 hodin v letadle.

tak nemohu na nic přijít  :frusty:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...