Krwell Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Ahoj, rád bych Vás požádal o radu s koupí hodinek. Před asi 7 lety jsem si koupil hodinky Guess a už vím, že to byla špatná volba, protože když se mi začaly rozpadat plastové části náramku tak mi v servisu řekli, že se tyto náramky již nevyrábí a jediné co mi tam můžou dát je pásek z pryže což na hodinky kde byl původně kovovo-plastovej opravdu nesedí a tak bych si rád pořídil hodinky, které budou na tom kvalitně jinde.Cenově bych to viděl tak do 12,13.000,-.Jelikož jsem kus chlapa, tak bych rád nějaký větší hodinky, vím, že to je dost širokej pojem, ale jsem v tom docela lajk.Celkem se mi líbí rozměrově i vzhledově Festiny d16542_3. Na Festinu jsem nikdy neslyšel nic špatného ale přeci jenom rád bych se zeptal tady odborníkůPodmínkou pro mě je kovovej pásek a nejlíp aby byly celé laděny do černé barvy, což jsem bohužel u Festin nenašel.Jelikož se v hodinkách neorientuju skoro vůbec tak je mi jasné, že bude určitě víc značek ve stejné kvalitě, nebo kvalitnější, ale jenom o nich nevim.Rád bych nejlépe aby je bylo možný někde vidět v Praze.Chtěl bych aby byly vodotěsné, klidně jenom do 20 metrů, stejně se s nima potápět asi nebudu.Měli by být vyrobeny z nějakýho odolnýho materiálu. Ne, že bych denně mlátil rukou o zeď, ale je lepší když něco vydrží, takže asi ne keramický jako jsem někde viděl. A sklíčko taky aby něco vydrželo.Asi jsem tady napsal všechno co bych chtěl aby měli a byl bych moc rád, kdyby mi někdo napsal klidně jenom nějakou značku, která za to stojí a nejlépe přímo typ hodinek. Děkuji mockrát,Marek
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 počkej si na hodnocení Frantíka, jistě ti tvou volbu plně schválí...
TomNguyen Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Radši než Festina doporučuji Seiko, konkrétně Monster nebo něco z řady Sportury, případně různé mody
hejdik Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) čau Marku.vitaj na foru a pokud jen hledáš typ na hodinky a dál se o ně zajímat nehodláš,tak bych se zde radši moc nezdržoval...nech si poradit a šup radši pryč,jinak tě varuju před jistou nemocí,kterou zde chytne cca 95% aktivního osazenstva.Otázka samozřejmě je,zda quart,nebo bys chtěl mechanické hodinky a tím bych asi začal.Pokud bys chtěl automat,tak co třeba Tritony od Steinhartu?Eventuelně projdi web chronoshopu,nebo si tam radši zajdi osobně,určitě tí poradí. Upraveno 30. července 2013 uživatelem hejdik
Krwell Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Frostie : ok, počkám Tom : Děkuju, nevíš o nějakym obchodě v Praze, kde by měli Seika ? Přece jenom na ruce to vypadá jinak než na monitoruhejdik : ahoj, děkuju za přivítání. Já se klidně o hodinky zajímat budu, ale mojim hlavním koníčkem jsou rc modely, a tak myslím, že hodinky budou jenom okrajově Asi bych bral hodinky na baterku, je to pro mě pohodlnější Děkuju
hejdik Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) A celé laděné do černa,znamená komplet v černé i s pouzdrem a tahem?Tak zkus něco z military Upraveno 30. července 2013 uživatelem hejdik
USER47 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Nějaký Seika maj v Koscomu Na Poříčí, případně v Paladiu kousek od vchodu z ulice rovněž Na Poříčí. Ale tam maj spíš quartzky a z automatů levnější pětkový modely, za 10-13k už bych šel do něčeho jinýho. Například ty Tritony určitě nejsou blbá volba. Nejdřív si ujasni, jestli chceš mechanický hodinky nebo quartz/solar atd., zde na fóru určitě najdeš potřebnej studijní materiál. A taky si projdi jiný vlákna v týhle sekci, podobný dotazy jsou tu často. btw: jinak já bych se vykašlal na kovovej náramek a vzal bych třeba Steinhart Aviation, jsou to zajímavý a dost výrazný hodinky, který se na ruce určitě neztratěj:http://www.chronoshop.cz/steinhart-aviation/steinhart-aviation-vintage Upraveno 30. července 2013 uživatelem USER47
USER47 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Jinak pokud ti nejde o to mít v hodinkách mechanickej strojek a dáváš přednost impozantnímu designu se spoustou subciferníků a blbůstek (jak napovídá to zaujetí Festinama), můžeš kouknout na některý Seiko Solar/Citizen Eco-Drive, například tohle je celkem pěknej kousek:http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ssc079p1 Jinak tvůj požadavek na povrchovou úpravu se imho trochu bije s tou odolností, protože pokud jim budeš dávat hodně zabrat, to černý PVD se může časem trochu odrbat. Osobní zkušenost ale nemám, jen hádám. Upraveno 30. července 2013 uživatelem USER47
sect Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Trošku si tady přihřeju polívčičku.......Seiko, celočerné, výrazné s kovovým tahem. Automat a za poloviční cenu než je v podmínkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krwell Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2013 No perfektní, děkuju moc všem.Ty Steinharty se mi moc nelíbí, radši bych něco sportovnějšího.Ty modrý Seika jsou moc pěkný, zejtra se na ně skočim podívat, nějak jsem je tam ve změti hodinek asi přehlídl když jsem tam byl. Ty oranžový mi moc do oka nepadly.Co se týče tý povrchový úpravy, je mi jasný, že když to někde škrábnu, tak to bude víc vidět než na stříbrných, ale zase nepracuju na stavbě ani v extrémních podmínkách, takže jim tolik dávat záhul nebudu Určitě si chronoshop projdu a popřípadě si zejtra udělám výlet
USER47 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Přehlídnout jsi je nemusel, na prodejně nemaj všechny modely, co maj uvedený na netu. Když ale projevíš zájem, objednaj ti je - samozřejmě nezávazně, pokud je pak nebudeš chtít, vrznou je do výlohy a prodaj je normálně.
Krwell Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Aha tak to je taky možný, no mám to od práce asi 200 metrů, tak se tam zejtra půjdu podívat ještě jednou
Krwell Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 (upraveno) Tak po krátké návštěvě doplnuji podmínku, že bych chtěl průměr 48mm minimálně menší se mi na ruce moc nelíběj Upraveno 31. července 2013 uživatelem Krwell
bandicoot Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 bych chtěl průměr 48mm minimálně Tak spíš se zeptat na fóru forum.trendyoutfit.it
Krwell Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Tak spíš se zeptat na fóru forum.trendyoutfit.itmyslíš, že něco takovýho tady neseženu ?
misoo Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 a co tieto aviation-y? su to "len" 44ky, no tym ze su hranate, posobia ovela vacsim dojmom: http://www.chronoshop.cz/steinhart-aviation/steinhart-aviation-vintage medzi nozickami maju rovne puzdro, takze neorigo tahy niesu problem, napr tu: http://www.strapcode.com/store/24mm-bandoleer-316l-straight-black-stainless-steel-watch-band-divers-extension-clasp-p-1933.html
jencekgs Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 (upraveno) TWL 48 je už za hranicí vkusu. Kolik máš obvod zápěstí?? Myslím že na větší ruku je ideál tak 44-45mm. Taky dost záleží na výšce hodinek. Upraveno 31. července 2013 uživatelem jencekgs
Frostie Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 tak pokud má chlapec nějakých 22-24 cm obvod, tak je 45 mm absolutní minimum, myslím, že jeho touze po 48 mm i rozumím...
Krwell Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 (upraveno) No kolem obvod zápěstí mám cca 22 cm.Co se týče těch aviationů, tak ty se mi nelíbí, chtěl bych něco sportovnějšího. Ty Seika modrý jsou hezký, ale na mě jsou prostě malý Upraveno 31. července 2013 uživatelem Krwell
Frostie Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 rozměry i barva by vyhovovali, mají ale silikonový řemínek a v Praze k vidění zcela jistě nejsou. Ale cena je víc než zajímavá... http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-chronograph-at0831-04e-at0831-mens-watch-2157.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se