Bobr Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Samozřejmě, že ano. Přikládám obrázek strojku z hodinek Prim Orlík, výrobní číslo 65/220.. Rád jsem se poučil. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alt Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Potvrzuji, ze ElastBlok ma strojek oznacen TYP 016 a hridele setrvacky jsou absurdne dlouhe. Ovsem az takova rarita to neni, na Aukru se objevuji pomerne casto, nicmene po strance designu je to stale stejny model - nevite nekdo, kolik se delalo vzhledove odlisnych typu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Já tam mám vyraženo jen číslo 51 Luku mužeš sem prosím dát fotku strojku, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Lepší už neudělám, snad bude stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 (upraveno) Alte, já mám kalibr 55 s nepřímo poháněnou centrální vteřinovkou a elastblokem, takou věcičku na aukru už uvidíš jenom jednou . Jsou stejné, jako tu před časem ukazoval a snad i prodával accutron. Accutrone, není v těch orlíkách náhodou, tak mě napadá origo LIP 25 kalibr ??, nebo jeho incablok - jen tak trošičku poprimštěn - ty LIP25 se přeci s incablokem seriově dělaly a dovézt jich 600 pro armádu by zvládli i komančové. Upraveno 9. března 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Alte, já mám kalibr 55 s nepřímo poháněnou centrální vteřinovkou a elastblokem, takou věcičku na aukru už uvidíš jenom jednou . Jsou stejné, jako tu před časem ukazoval a snad i prodával accutron. Accutrone, není v těch orlíkách náhodou, tak mě napadá origo LIP 25 kalibr ??, nebo jeho incablok - jen tak trošičku poprimštěn - ty LIP25 se přeci s incablokem seriově dělaly a dovézt jich 600 pro armádu by zvládli i komančové. Vylučuji, že to byl originální LIP R25. Jsem přesvědčen, žo to je eltonský kalibr. Vždyť Incabloc se začal používat u primek hned po Elast-bloku a celé to časově zapadá do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 (upraveno) Accutrone, a proč teda už nikdy jindy do kal.50 incabloc nedali ? Já vím, že ho vyráběli do 66, 68 a dál kif, jen mi není jasný, proč ho NEPOUŽÍVALI do 50 ? Dělali přece hodinky s 50 i sedmdesátých letech, myslím. Upraveno 10. března 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alt Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Alte, já mám kalibr 55 s nepřímo poháněnou centrální vteřinovkou a elastblokem, takou věcičku na aukru už uvidíš jenom jednou . Jsou stejné, jako tu před časem ukazoval a snad i prodával accutron. Dovolil bych si pozadat o foto, na to bych se rad podival. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Dovolil bych si pozadat o foto, na to bych se rad podival. accutronova fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 (upraveno) Zázraky se ještě občas stávají. Dnes se mi podařilo sehnat prototyp hodinek Prim s kal.68 s tlumičem nárazu Elast Blok. Na základně je vyražené číslo 2400 a domnívám se, že to tady ještě nikdy nebylo. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem sem dával pouze obrázek samotného strojku. Během týdne to nafotím a zveřejním. Upraveno 11. srpna 2010 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Tady je ta accutronova 2400ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Zázraky se ještě občas stávají. Dnes se mi podařilo sehnat prototyp hodinek Prim s kal.68 s tlumičem nárazu Elast Blok. Na základně je vyražené číslo 2400 a domnívám se, že to tady ještě nikdy nebylo. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem sem dával pouze obrázek samotného strojku. Během týdne to nafotím a zveřejním. Je to tak, původně jsi sem dával jen obrázek strojku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/8766-sport-i-a-ii-odlisnosti-kalibru-68/page__view__findpost__p__393450 Docela mě zajímá, ke kterým hodinkám - tedy hlavně číselníku a pouzdru - to bude napárované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 (upraveno) BOMBA !! Vsadím si na XV. sjezd, tedy přesněji na některý "civilní" derivát s datumkou Upraveno 11. srpna 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 (upraveno) BOMBA !! Vsadím si na XV. sjezd, tedy přesněji na některý "civilní" derivát s datumkou Kdepak. Tohle jsou hodinky z poloviny šedesátek, žádné normalizační sedmdesátky. Upraveno 12. srpna 2010 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Tak tady to je. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Tak tady to je. Gratulace. Móóóc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Blahopřeji ke krásnému úlovku! Slint .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Čekal jsem normální číselník kal. 68. To že i ten prototyp má nápis Elast-Blok je naprosto dokonalé . Ještě nedávno bychom se na foru shodli, že tato kombinace (17 jewels a elast-blok) je neslučitelná a časově nesmyslná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Velmi hezké, ty bych snad i nosil +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Tak jen nahlásím, že jsem čerstvým majitelem ELAST BLOKů, strojek TYP 016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se