funf5 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Postupně se ke mě dostaly tyto Junghans kousky, všechny až na jeden a to kuchyňské hodiny, které jsem našel v jednom vetešnictví mají v naší rodině dlouho své místo a potkával jsem se s nimi už od dětství při návštěvách u dědy, který byl postižen podobně, jako my všichni Svůj vztah k hodinkám zdědil po pradědovi o kterém jeho žena říkala že zvládá utratit všechny peníze, které ona ve své dílně na výšivky, krajky a podobné vydělá za hodiny a hodinky No a nakonec to skočilo na mě. Peripetie války a následné znárodnění přežila podle dědy poměrně bohatá sbírka hodin a hodinek, která ale bohužel nepřežila nájezd zlodějů v padesátých letech a většina zmizela... Vezmu to od těch největších, tedy spíš kusu nábytku Vlastně nevím, jak se jim říká, stojanové? Každopádně krásný plně funkční stroj s odbíjením. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kuchyňské hodiny jsem objevil ve Vyšehradské a po vyčištění spolehlivě šlapou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Další kousek je s budíkem, bude potřebovat menší péči, protože vlásek dostal zabrat malým chvíli nestřeženým návštěvníkem, který si našel hračku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poslední jsou dvoplášťové 40 mikrony zlacené cibule v poměrně slušném stavu, jen na ciferníku je flíček a zadní vnitřní plášť poškrábaný, jak do nich jeden ze strejdů lezl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MarvinX Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Krásné, gratuluji. Speciálně ty poslední cibule jsou nádherné.
Wanderer Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Máš to moc pěkné a jestli je to po předcích, tak to těší dvojnásob.
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Krasna trojicka, libi se mi vsechny.
funf5 Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 (upraveno) Díky pánové Upraveno 6. srpna 2013 uživatelem funf5
villain83 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Pekny to mas,ty kapsace jsou fakt hezky,myslim,ze by prokoukly,kdyby si je trochu vycistil,myslim pouzdro,ten flek na cifru nevypada nejak tragicky,snad pujde dolu.Skrabance myslim castecne rozlestis,alespon neco snad pujde:-)
Artesia Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 To je ovšem paráda. Nejcennější na nich je určitě historie a vzpomínky na blízké lidi... Ponouklo mě to postnout moje Junghansy - budíky od prarodičů z obou stran. Oba jsou funkční. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
funf5 Odesláno 9. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Pěkné kousky, třeba nám tu z toho vznikne Junghans vintage vlákno
Artesia Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Ještě bych doplnil, že ty první mají ručky a indexy radiovou svítící barvou. Dnes už nesvítí, luminofor je dávno vysmahlý, ale radioaktivní jsou stále. Pro zajímavost jsem to nechal změřit - 10 cm od ciferníku to dělá cca 0,5 ?Gy/h. To je cca 4,5 mGy/rok - tedy u gamazářiče (což radium je) cca 4,5 mSv/rok. Nic, co by stálo za řeč.
Vit Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Moc pěkné kluci.Hodiny a hodinky s rodinou historií - paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se