Eman2208 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Urcite sisi to zaslouzil ... a zde se rozcházíme...
Jumbo Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Výborně, konečně zase něco jiného. Hodinky super, strojek ještě víc super!
MaxT Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 posilam i velkou gratulaci od Kočků Frantiku, Frantiku.Dle google si Michal Kočka David též loni koupil Audi. A víš co? Taky mám Audi. A teď mluv!
Frantik Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Frantiku, Frantiku.Dle google si Michal Kočka David též loni koupil Audi. A víš co? Taky mám Audi. A teď mluv! VIVAT Audi!!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 okrem obligatnej a opodstatnenej gratulacie k vykroceniu do menej prebadanych vod ta chcem v dobrom upozornit, ze ak sa nieco nevyskytuje na fore automaticky to neznamena, ze sa jedna o vynimocnu vec ale tvojmu pocitu uplne rozumiem a nakupil si kazdopadne dobre....Možná jen špatně čteš. Já jen tvrdím, že zde na fóru a v mém okolí jsou neobvyklé a že mám rád vyjímečné věci. Logicky z toho tedy vyplývá, že přinejmenším v místech kde se pohybuji vyjímečné jsou.neznám nikoho kdo by UN měl, tím méně tento model.
MaxT Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 VIVAT Audi!!!!! Ty wo.e, kde to sakra furt bereš?
Frantik Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Ty wo.e, kde to sakra furt bereš? Rodinej archiv
bandicoot Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Tohle je opravdu povedená vizuální modernizace námořních chronometrů. Pořád to jsou UN, pořád je tam vidět ten chronometr, ale přitom to má moderní střih bez podlézavého retra.Ještě kdyby se tak u UN chtěli zbavit té vložky v řemenu a jsou zcela perfektní.
MaxT Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Tohle je opravdu povedená vizuální modernizace námořních chronometrů. Pořád to jsou UN, pořád je tam vidět ten chronometr, ale přitom to má moderní střih bez podlézavého retra.Ještě kdyby se tak u UN chtěli zbavit té vložky v řemenu a jsou zcela perfektní.No existuje vcelku jednoduché řešení, které se mne již bohužel netýká, ale mě ten plíšek nevadí. Když jsou nové, guma je dlouhá tak na 2 ruce. Musel jsem ji zkrátit o obrovský kus, takže by myslím nebyl vůbec žádný problém díl vyndat.
MaxT Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
deewy Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 wow nádherný kus...římské číslice normálně moc nemusím, ale tady to působí krásně uniformě. GZ.
Hoonza Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Tyhle hodinky vypadají opravdu skvostně. Římani ne všude vypadají dobře, ale tady se to vyvedlo víc než na výbornou. Upřímně gratuluju.
Elmagico Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Len, aby IWC a Panerai nezostali v séfe na ešte dlhšiu dobu ako si si myslel! Absolutna paráda!
sicq Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 už nějakou dobu pokukuju po UN black ocean (a obávám se, že nevydržím jen koukat), ale tohle je snad ještě větší paráda... výborná volba. a zjevně ti super sednou.
Krrtek Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Taky jako nováček musím gratulovat, tahle značka má v sobě kouzlo.... i když tem Míša Davidů, to je smutný...(je to moje osobní asi největší zklamání, to když se měnili před časem režimy (z ideototalitního na konzumototalitní myšleno) vsadil bych tenkrát svoje primky po tátovi že tenhle slizoun tu změnu nepřežije...)ale hodinky jsou parádní to je fakt!
Krrtek Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 a to video na jejich stránkách to je nádhera!
IntoPicture Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Moc gratuluju, super kus, navíc s fakt dobrým poměrem cena/výkon - celkem nedávno jsem se nad nimi taky houpal, no nedohoupal... Jediné, co se mi nikdy nelíbilo, je ten dílek v kaučuku, navíc podle toho pozná UN kdekdo přes půl hospody. Ale kdo to má stejně, vyřeší krokoušem a bezva tahem s naopak vkusnou malou kotvičkou . Ať ti dělají dlouho radost!
MaxT Odesláno 13. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Moc gratuluju, super kus, navíc s fakt dobrým poměrem cena/výkon - celkem nedávno jsem se nad nimi taky houpal, no nedohoupal... Jediné, co se mi nikdy nelíbilo, je ten dílek v kaučuku, navíc podle toho pozná UN kdekdo přes půl hospody. Ale kdo to má stejně, vyřeší krokoušem a bezva tahem s naopak vkusnou malou kotvičkou . Ať ti dělají dlouho radost!Díky. Co se týče dílku v gumě, jde vyndat. A že jdou poznat přes půl hospody? No myslím, že to snad byl záměr. A evidentně se vyvedl.Kdybych je vyráběl, taky bych rád použil něco, díky čemu se můj výrobek bude již od pohledu odlišovat.Sám mám rád věci jednoduché a vkusné, ale toto mi opravdu nevadí.Na mercedesu také ihned poznáš dle hvězdy na kapotě o jaké jde auto, přesto by mne nenapadlo ji sundat. A zůstaneme li ve světě hodinek, spočítej kolik nápisů Rolex je na Subech a nikomu to nevadí.Podívej se na kaučuk od Breitling kde je nápis přes celou délku kaučuku.Oproti tomu mi malý plíšek s poměrně jemným a vkusně vyvedeným logem přijde naprosto fádní.Ale nakonec alespoň pro mne za vše hovoří fakt, že je mám již třetí týden a zatím se na ruku jiné nedostaly. To se mi dosud nestalo.
MaxT Odesláno 13. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Zde jsou možnosti: 1. Na tahu2. Na kůži3. Na kaučuku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se