DavidLC Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Ať nezakládám vlákno, mám dotaz : žena má Colty a po pár měsících je vytáhla a vteřinovka skáče po 4s. Netušíte někdo co že to znamená? Díky. D
DavidLC Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Děkuji.No, napadlo mě to taky, ale pro klid duše jsem se radši projevil jako pako
petik16 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Zdravím vás páni! Písal som to aj do témy "Co máte dnes na ruce" ale tak našiel som túto, píšem teda aj tu.. Mám taký problémik, že mám chrona z roku 1987, fotky máte.. Dal som si urobiť tlakovú skúšku a prepúšte niekde pri korunke, ktorá je vraj uvolnená alebo niečo.. Nedávno sa mi stalo pri nastavovaní dátumu, že mi len preskakovala a nešlo prehodiť ani o jedno číslo. Neskôr som to skúsil znova a už išlo ale mal som aj tak pri tom divný pocit... Tak isto mám problém so stopkami, idú nejak ťažko, ručička na spodnom ciferníku ja sama posúva a niekedy dokonca stojí, nerobilo to Preto som sa rozhodol že si urobím výlet do Prahy a tak vás prosím, kam ich odniesť na nejaký základný servis alebo kam s nimy aby ich dali dokopy? Názov, najlepšie aj ulicu, nevyznám sa v Prahe takže tak.. Alebo keď už tak poriadne a poslať to (tiež neviem ako) do toho Rakúska...?? tie 120e by problém nebol, nad tými 300 aj niečo už by som musel rozmýšlať, či sa mi to oplatí... Hodinky neplánujem predať a pravdepodobne ani nikdy nepredám
Sphinxx Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Zdravím vás páni! Preto som sa rozhodol že si urobím výlet do Prahy a tak vás prosím, kam ich odniesť na nejaký základný servis alebo kam s nimy aby ich dali dokopy? Názov, najlepšie aj ulicu, nevyznám sa v Prahe takže tak.. ...... už by som musel rozmýšlať, či sa mi to oplatí... Hodinky neplánujem predať a pravdepodobne ani nikdy nepredám Ahoj, kontakt do Prahy je zde: Kontakt: Klenoty Dušák, odkaz zde: http://www.dusak.cz/cs/servis-hodinek/ Mapa - Dušák: http://www.mapy.cz/zakladni?x=14.4250327&y=50.0854718&z=18&q=Na%20P%C5%99%C3%ADkop%C4%9B%2017%2C%20Praha%201 No a pokud uvažuješ tak, že si hodinky ponecháš, určitě se servis vyplatí a investuj do nich .
Návštěvník Radius Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Nevím, co myslíš těma 300E, ale u AD je malý servis na mechanický chronograf za 150 Eur a velký v tvém případě za 540 Eur.
petik16 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 ďakujem chlapi, pôjdem tam určite všetci mi odporúčajú to isté.. No a čo myslíte, postačí mi aj ten základný servis, dajú ich dokopy? problém je len v korunke, tesnení a stopovka ide nejak ťažšie ako nulovanie tak neviem no.. podľa mňa za tých 28 rokov neboli ani raz nejak servisované, ak hej tak veľmi dávno... No aaa ako je to s tým prvým periodickým service zdarma od Breitling..??
LovecK Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Mam na stole kristalovou kouli a z jedne rozmazane fotky strojku ti reknu i odchylku a amplitudu! To dones k hodinari a uvidis! Tipuju ale na velkej, je vcelku zazrak ze vubec jakztakz jdou... PS: a urcite bych se zkusil zeptat, jestli ti po cca 28letech udelaji servis zdarma... mas ,prosit, te treba auto? Na vic se uz ani neptam...
ron Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Po tom co píšeš, to je určitě na velkej servis. K čemu by ti byl malej, když hodinky nešlapou správně, přeskakuji ručičky, atd. . Myslím, že u Dušaka nahoře ti řeknou to samé, jak psal Radius, stojí cca 15100kč,když jsem se ptal naposled. S tím prvním periodickým servisem jsi to myslel vážně zdarma? :-)
petik16 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 píšu to tam, tak sa pýtam... nepíšu nič o nejakom časovom rozhraní pre koho to je zdarma a pre koho nie.. Píše to Breitling stránka tak sa pýtam, nechápem tie vaše ironické otázky ak sa človek normálne pýta ohľadom niečoho, čo nevie a s čím si sám nevie poradiť... Otázka-odpoveď a ne tu zbytočné pokusi o zosmiešnenie nemám 2000e plat takže už len tá cesta do Prahy kôli hodinkám nie je pre mňa lacná záležitosť, preto chcem byť oboznámený čo najviac.. Za normálne rady vám samozrejme ďakujem ale tie trápne poznámky ste si mohli odpustiť A vidím to asi tak, že si našetrím poriadne a dám spraviť kompletku, aj keď budem asi dlho čakať čo som počul, že pár mesiacov... Ok dobre, rozhodnutý som, ďakujem ešte raz páni
ron Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Zkus udělat poptávku tady, nevím, jak to mají s náhradními org.dily,ale cena bude poloviční a výsledek stejný. https://m.facebook.com/KnesplMajzlikHodinarskyAtelier?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.cz%2Furl&_rdr
Krrtek Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Za me Carollinum pan Mestka, servisoval uz jsem tam asi patery Becka a vzdycky super. A vzhledem k tomu, ze tam mas "standardni" ETU, muzes poptat i toho Mechana (atelier Knespl a Mejzlik), nebo mam dobrou zkusenost i s Tondakem v Liberci - tam asi bude i lepsi cena.Navic hodinky muzes poslat postou a nemusis osobne.V Carollinu to budes mit za 2 az 3 tydny. U KaM 3 mesice a u Tondaka podobne (maji toho hodne ty kluci sikovny:-)) Oprava pardon je to samozrejme Knespl a Majzlik...
LovecK Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Jen mi proste prijde, ze pred nekterymi dotazy se jejich autori ani nezamysleli, nez je vubec napsali... Tot vse! do Vidne to mas nejbliz, jel bych tam... Nebo i ten Knespl v Praze - zavolej jim, domluv se a hodinky se daji prece poslat, nikam se nemusi jezdit...
railmaster Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Servis chronografu s Etou 7750 nie je lacná záležitosť, s tým sa treba zmieriť. Ateliér Knespl a Majzlík môžem doporučiť. Pozrú, vyhodnotia a navrhnú potrebné úkony, výmeny dielov aj s približnou cenou.
petik16 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Páni ďakujem vám krásne, dali ste mi dokonca ešte viac informácii ako som čakal takže ozaj ďakujem Nejak sa už rozhodnem, asi zavolám, informujem sa a uvidím no, má to ešte čas... Vážim si to, potom keď budú hotové dám vedieť ako som sa rozhodol a fotky sú samozrejmosť
railmaster Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Z Košíc prídeš do Prahy vlakom za cenu jednej dobrej večere a zastávka metra je 2 km od ateliéru K&M.
sery.vlk Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 (upraveno) Nebo sem do Vídně: http://www.roundro.at/home.htmlDostávají díly na většinu slušných značek, dodací lhůty cca 2 týdny na práci + čekání na díly (tj. i těsnění ap).Edit: ale pro sichr jim předem pošli mejlíka, že. Upraveno 13. června 2015 uživatelem sery.vlk
paradajka Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Ahojte, chcem poslat svoje Chronomaty na servis do Rakuska, ale vobec neviem akou spolocnostou a ako zabalene :-)), chcem minimalizovat riziko poskodenia. Ak by mi niekto z vas kto hodinky uz posielal napisal ako ich zabalil a akou spolocnostou poslal budem mu vdacny ;-). Ked som pisal do servisu bolo mi odpovedane, ze staci poslat samotne hodinky, ale do toho sa mi nechce a poslem ich normalne v komplet baleni, myslite , ze sa im moze nieco po ceste stat ? Predsa len to oznacenie krehke pokial viem je len nalepka a chovaju sa ku tomu baliku ako keby tam nebola. Dakujem.Luky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se