Návštěvník Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Limes watch, Limes Pharo big date
sibirnaya Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 ty chces voblekovky na krokousovi a resis WR??
Zeppelin Odesláno 11. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Roman I. díky, dávám si je do mého seznamu :-) fakt se mi hodně líbí jen s dostupností by to bylo asi horší sibirnaya: Tu Vodotěsnost ani neřeším ale jak sem psal čím větší tím lepší, nemám moc rád 30m vlhkotěsné člověk aby si pořád dával pozor aby je třeba víc nenamočil :-D
Návštěvník bretya Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Čo tak tieto? http://www.chrono24.com/en/mauricelacroix/les-classiques-reserve-de-marche-neu-box--papiere-ink-mwst--id2126645.htm
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Když jsi psal ohledně těch ruček, tak jsem si vzpoměl, co toto?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62309-chronoswiss-kairos/Trochu menší, chrono, ale dostatečně elegantní a repre.
Návštěvník Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Roman I. díky, dávám si je do mého seznamu :-) fakt se mi hodně líbí jen s dostupností by to bylo asi horší nebylo, domluv se s Kubsonem
Zeppelin Odesláno 11. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 (upraveno) kuncák7: Díkes, ty Kairos jsou hodně pěkné a zajímavé škoda jen 38mm pouzdra ale chtělo by to vidět naživo no Roman I. : Chtěl sem mu zrovna psat jestli je schopný sehnat i hodinky které on neprodává a ani nikdo v česku... nevíš jestli se platí záloha atd. jak se to s ním pak řeší? Díky Zajímavé jsou i tyhle Perrelet jen velká škoda že nemá průhled na strojek , ach jo.... http://www.casopis-hodinky.cz/media/clanky/0022/img02.jpg Upraveno 11. srpna 2013 uživatelem Zeppelin
T1000 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 (upraveno) Pár zajímavých mechanických Cimier. Tyto hodinky mají prům. 43 mm, ciferníky v několika barvách. Na Slovensku se snaží profilovat jako luxusní značka, možná by šly jinde sehnat i levněji. Unitas 6497-1 Trochu přes limit ( cca 1900,- Eur ) - Dělají i verzi s bílým cifrem - taky velmi pěkná s modřenou hodinovou ručkou, Safír s AR samozřejmostí. 5 ATM - na oblekovky dobrá WR. Zdroj - pro inspiraci více zde. Upraveno 11. srpna 2013 uživatelem T1000
shag Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Traversetolo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bressel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sicq Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Pripadaji mi ty pozadavky trochu neusporadane... takze bych volil speedy, jsou pomerne univerzalni a kdyz probehnes ebay, urcite nejaky kousek za prijatelnou cenz najdes. Dneska rano jsem tam videl minimalne dvoje, ktere by sedely...
Roman-ZA Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 David, ty lietas z lava do prava Ber nieco, co nema, resp. nepozna kazdy, daj tomu punc jedinecnost. Tie Limes vyzeraju super.
Zeppelin Odesláno 13. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Roman- jak z leva do prava? Sem si žádné hodky nekoupil už rok a půl ..... Punc jedinečnosti to se mi líbí jen najít takové hodinky cena/kvalita a hlavně aby se mě líbily uplně celé a to je to nejtěžší
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Davide ( promin za oslovení, kšeft jako Roman jsem s tebou zatím žádnej neudělal :-)))), ale ted se v prodeji ukázalo možná něco pro tebe ( rozměr 43mm, krokouš,.... )http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64038-christopher-ward-jumping-hour-mkii/ Co ty na to ?
Zeppelin Odesláno 13. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 (upraveno) Davide ( promin za oslovení, kšeft jako Roman jsem s tebou zatím žádnej neudělal :-)))), ale ted se v prodeji ukázalo možná něco pro tebe ( rozměr 43mm, krokouš,.... )http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64038-christopher-ward-jumping-hour-mkii/ Co ty na to ?díky za odkaz, až na jen jednu ručku jsou celkem fajn jen vůbec nevím co to je zač ta značka, asi zkusím napsat Kubsonovi a když to půjde vyberu ze zahraničí nějaké, tady v čr je malý výběr pro člověka co chce nějaké které má málo lidí :-) Upraveno 13. srpna 2013 uživatelem Zeppelin
marecek Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 ...když to půjde vyberu ze zahraničí nějaké, tady v čr je malý výběr pro člověka co chce nějaké které má málo lidí :-) Tak mam pre Teba este jeden tip - Stowa marine original - sam som si ich teraz objednal,lebo moje oranzove POcka sa mi niekedy k obleku na formalnejsie prilezitosti nehodia :-) mali by mi konecne tak do tyzdna dorazit... Vyhodou je vysperkovany a vyladeny unitas so swan regulatorom a screw balance,safir obojstranny, matne prevedenie vyzera skvele. Stowa je slusna a kvalitna made in germany znacka s tradiciou a vela ludi ich tu naozaj nema. Stoja okolo 1000 ecok,co je super pomer ceny a toho co dostanes. Nevyhoda je ze sa robia na zakazku, takze cakas 3 mesiace :-( daju sa len objednat z ich eshopu, neviem ze by ich niekto predaval Par fotiek a informacii tu: http://www.stowa.de/lshop,showdetail,137642747223872,en,1376427572-24706,marine,mo-arabischweissmatt,8,8,.htm Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4
Hasňa Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 I prodeje tu uz byly. :-) Ale jinak dobry tip, ten mat je dobry vyber.
Zeppelin Odesláno 14. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Tak mam pre Teba este jeden tip - Stowa marine original - sam som si ich teraz objednal,lebo moje oranzove POcka sa mi niekedy k obleku na formalnejsie prilezitosti nehodia :-)mali by mi konecne tak do tyzdna dorazit...Vyhodou je vysperkovany a vyladeny unitas so swan regulatorom a screw balance,safir obojstranny, matne prevedenie vyzera skvele. Stowa je slusna a kvalitna made in germany znacka s tradiciou a vela ludi ich tu naozaj nema. Stoja okolo 1000 ecok,co je super pomer ceny a toho co dostanes.Nevyhoda je ze sa robia na zakazku, takze cakas 3 mesiace :-( daju sa len objednat z ich eshopu, neviem ze by ich niekto predavalPar fotiek a informacii tu:http://www.stowa.de/lshop,showdetail,137642747223872,en,1376427572-24706,marine,mo-arabischweissmatt,8,8,.htm Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4Jo ty znám ,díky za odkaz, vypadají taky pěkně jen škoda že nemají řimské čislice :-)
Hasňa Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem Hasňa
blackhead Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Tak to jsem na ne zvedavy Tak mam pre Teba este jeden tip - Stowa marine original - sam som si ich teraz objednal,lebo moje oranzove POcka sa mi niekedy k obleku na formalnejsie prilezitosti nehodia :-)mali by mi konecne tak do tyzdna dorazit...Vyhodou je vysperkovany a vyladeny unitas so swan regulatorom a screw balance,safir obojstranny, matne prevedenie vyzera skvele. Stowa je slusna a kvalitna made in germany znacka s tradiciou a vela ludi ich tu naozaj nema. Stoja okolo 1000 ecok,co je super pomer ceny a toho co dostanes.Nevyhoda je ze sa robia na zakazku, takze cakas 3 mesiace :-( daju sa len objednat z ich eshopu, neviem ze by ich niekto predavalPar fotiek a informacii tu:http://www.stowa.de/lshop,showdetail,137642747223872,en,1376427572-24706,marine,mo-arabischweissmatt,8,8,.htmSent from my GT-P7500 using Tapatalk 4 Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem blackhead
marecek Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Tak to jsem na ne zvedavy Neboj budes prvy kto ich uvidi starky ;-) To uz budem mat final - pilotky, potapky, marine oblekovky :-) Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se