Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Roman I. díky, dávám si je do mého seznamu :-) fakt se mi hodně líbí jen s dostupností by to bylo asi horší

sibirnaya: Tu Vodotěsnost ani neřeším ale jak sem psal čím větší tím lepší, nemám moc rád 30m vlhkotěsné člověk aby si pořád dával pozor aby je třeba víc nenamočil :-D

Odesláno

Roman I. díky, dávám si je do mého seznamu :-) fakt se mi hodně líbí jen s dostupností by to bylo asi horší

nebylo, domluv se s Kubsonem ;)

Odesláno (upraveno)

kuncák7: Díkes, ty Kairos jsou hodně pěkné a zajímavé škoda jen 38mm pouzdra ale chtělo by to vidět naživo no

Roman I. : Chtěl sem mu zrovna psat jestli je schopný sehnat i hodinky které on neprodává a ani nikdo v česku... nevíš jestli se platí záloha atd. jak se to s ním pak řeší? Díky

Zajímavé jsou i tyhle Perrelet jen velká škoda že nemá průhled na strojek , ach jo.... :frusty:

http://www.casopis-hodinky.cz/media/clanky/0022/img02.jpg

Upraveno uživatelem Zeppelin
Odesláno (upraveno)

Pár  zajímavých mechanických Cimier. Tyto hodinky mají prům. 43 mm, ciferníky v několika barvách. Na Slovensku se snaží profilovat jako luxusní značka, možná by šly jinde sehnat i levněji. id-6102-ss041_bg_diag.jpg

Unitas 6497-1

6105-SS021-C.jpg  235.jpg

Trochu přes limit ( cca 1900,- Eur ) - Dělají i verzi s bílým cifrem - taky velmi pěkná s modřenou hodinovou ručkou, Safír s AR samozřejmostí. 5 ATM - na oblekovky dobrá WR.  

Zdroj - pro inspiraci více zde.

Upraveno uživatelem T1000
Odesláno

Pripadaji mi ty pozadavky trochu neusporadane... takze bych volil speedy, jsou pomerne univerzalni a kdyz probehnes ebay, urcite nejaky kousek za prijatelnou cenz najdes. Dneska rano jsem tam videl minimalne dvoje, ktere by sedely...

Odesláno

David, ty lietas z lava do prava :) 

Ber nieco, co nema, resp. nepozna  kazdy, daj tomu punc jedinecnost. Tie Limes vyzeraju super.

Odesláno

Roman- jak z leva do prava? Sem si žádné hodky nekoupil už rok a půl :D ..... :(  Punc jedinečnosti to se mi líbí jen najít takové hodinky cena/kvalita a hlavně aby se mě líbily uplně celé a to je to nejtěžší :axehead: 

Odesláno (upraveno)

Davide ( promin za oslovení, kšeft jako Roman jsem s tebou zatím žádnej neudělal :-)))), ale ted se v prodeji ukázalo možná něco pro tebe ( rozměr 43mm, krokouš,.... )

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64038-christopher-ward-jumping-hour-mkii/

Co ty na to ?

díky za odkaz, až na jen jednu ručku jsou celkem fajn jen vůbec nevím co to je zač ta značka, asi zkusím napsat Kubsonovi  a když to půjde vyberu ze zahraničí nějaké, tady v čr je malý výběr pro člověka co chce nějaké které má málo lidí :-)

Upraveno uživatelem Zeppelin
Odesláno

...když to půjde vyberu ze zahraničí nějaké, tady v čr je malý výběr pro člověka co chce nějaké které má málo lidí :-)

Tak mam pre Teba este jeden tip - Stowa marine original - sam som si ich teraz objednal,lebo moje oranzove POcka sa mi niekedy k obleku na formalnejsie prilezitosti nehodia :-)

mali by mi konecne tak do tyzdna dorazit...

Vyhodou je vysperkovany a vyladeny unitas so swan regulatorom a screw balance,safir obojstranny, matne prevedenie vyzera skvele. Stowa je slusna a kvalitna made in germany znacka s tradiciou a vela ludi ich tu naozaj nema. Stoja okolo 1000 ecok,co je super pomer ceny a toho co dostanes.

Nevyhoda je ze sa robia na zakazku, takze cakas 3 mesiace :-( daju sa len objednat z ich eshopu, neviem ze by ich niekto predaval

Par fotiek a informacii tu:

http://www.stowa.de/lshop,showdetail,137642747223872,en,1376427572-24706,marine,mo-arabischweissmatt,8,8,.htm

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4

Odesláno

Tak mam pre Teba este jeden tip - Stowa marine original - sam som si ich teraz objednal,lebo moje oranzove POcka sa mi niekedy k obleku na formalnejsie prilezitosti nehodia :-)

Vyhodou je vysperkovany a vyladeny unitas so swan regulatorom a screw balance,safir obojstranny, matne prevedenie vyzera skvele. Stowa je slusna a kvalitna made in germany znacka s tradiciou a vela ludi ich tu naozaj nema. Stoja okolo 1000 ecok,co je super pomer ceny a toho co dostanes.

Nevyhoda je ze sa robia na zakazku, takze cakas 3 mesiace :-( daju sa len objednat z ich eshopu, neviem ze by ich niekto predaval

http://www.stowa.de/lshop,showdetail,137642747223872,en,1376427572-24706,marine,mo-arabischweissmatt,8,8,.htm

Jo ty znám ,díky za odkaz, vypadají taky pěkně jen škoda že nemají řimské čislice :-)

Odesláno (upraveno)

Tak to jsem na ne zvedavy :)

Upraveno uživatelem blackhead
Odesláno

Tak to jsem na ne zvedavy

Neboj budes prvy kto ich uvidi starky ;-)

To uz budem mat final - pilotky, potapky, marine oblekovky :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...