Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aldo doufám, že mi budeš vzorem věrnosti.

Abych řekl pravdu, na 100% mi vyhovují. Jako další důvod pro naše dlouhé soužití je to, že nemohu ani nechci navýšit objem hodinkových peněz a zpátky ni krok.

• Odpovědi 278
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem našel 5 minutek a naházel postupně všechny nata co mám 

černobílé - u toho si nejsem moc jistý

2cnw.jpg

Ducati - ten se mi líbí asi nejvíc

gosw.jpg

na červeném vypadají velmi letně

mczm.jpg

Odesláno (upraveno)

Dneska jedna ze které mi je hodně smutno. Šel jsem něco hodit do sklepa a zapomněl že mám hodinky. Uvědomil jsem si to půl sekundy před tím, než mi bedna přimáčkla ruku o beton :hang:  Ani tegiment to neustál a od teď už mám fakt tool hodinky :frusty:

wecv.jpg

Upraveno uživatelem jencekgs
Odesláno

Je to nepříjemný, ale nelam si s tim hlavu. To k tomu proste patrí. Taky jsem dřív silel z každého skrabance, ale uz to neřeším. Vypada to cool :-)

Odesláno

Kluci díky za podporu. No ono to hlavně s.re, že jsou to první stopy a že to byla z mé strany blbost, ale mám ty hodinky na nošení, tak se s tím musím smířit.

Odesláno

Uprimnou soustrast, na SDR lunete je to bohuzel videt dvojnasob :(

Ja uz jsem svoje U1 taky oznackoval o asfalt, nastesti spadly silikonem a sponou napred, ale na tegiment lunete + spone ani skrabanec, jenom na pouzdre par vlasecnic, ale da se to slusne zamaskovat stetcem ze skelnych vlaken :)

Odesláno

Ta luneta se dá snadno vyměnit a dokonce se dají koupit v podstatě nový lunety docela levně od těch, co mění klasiku za SDR a naopak... Pokut tě to bude štvát i za 14 dní, zkus třeba eBay nebo zahraničmí fóra...

Odesláno

Díky za info, no pokusím se s tím chvilku žít. Vzhledem k tomu že je nosím každý den, tak uvidím jestli bude škrábanců přibývat.

Jak jsem psal ve skut to není tak hrozné jako na foto. Ale určitě kouknu a kdyby šla nějaká levně, tak jí asi vemu.

Odesláno

Doporucuju sehnat si ocelovou lunetu na paradu a SDR nechat na raseni, beztak je ta SDR luneta akorat przneni dokonaleho designu, ocelova je proste klasika a hodinky s ni vypadaji o tridu lip :goof: ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...