bohus76 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Jak jsem psal,byla to uzavřená limitka pro 12 lidí,takže každé hodinky měly svého majitele předem jasného.Jediná možnost je získat od někoho kdo je má a chce je pustit dál.Jasné? A už jen příspěvky k tématu,je škoda spamovat v tomto vláknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 nekutocne hodinky, je to fakt radost pozerat, ako ste to vymysleli a uskutocnili.. paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 nekutocne hodinky, je to fakt radost pozerat, ako ste to vymysleli a uskutocnili.. paradickaCo budeš prodávat? Přínos tvých dnešních příspěvků rovná se nule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Dlouho jsem je neměl ruce, i po roce si myslím že jsou to perfektní oblekovky. Budu je muset provětrat častěji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Co budeš prodávat? Přínos tvých dnešních příspěvků rovná se nule.nechystam sa predavat nic, tie utoky si nechaj pre inych, je to foum o hodinkach tak snad mozem vyjadrit svoj nazor nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Předem se když tak omlouvám, ale nějak jsem to nenašel, to renovační pouzdro Prim Traktor o průměru 36 mm na této kráse je nerez ? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Jojo, to je renovace v Eltonu se spefikacemi limitky na ciferníku a dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 (upraveno) Mám rád jednoduché a elegantní věci. A tyhle hodinky se lvíčkem jsou prostě nádhera. V podstatě nemůžu najít ta správná dostačující slovana vyjádření, jak se mně líbí. Uctivost autorovi.A kdyby je někdy někdo z těch šťasných, chtěl prodat člověku, který si jich bude vážit, jsem zde. Upraveno 21. května 2015 uživatelem obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Okouzlující. Považoval bych si za čest v těchto hodinkách na české univerzitě přednášet. Pokud vážený majitel bude uvažovat o prodeji, pokusím se i se svým učitelským platem učinit nabídku, kterou nelze odmítnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danbrown Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Ahoj,chtěl bych oslovit stávající majitele těchto limitek - pokud by je někdo rád přenechal do dobrých rukou (na dobrou ruku), neváhejte se mi ozvat. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka86 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Ahoj, tak už to bud rok od posledního příspěvku a myslím, že by bylo fajn trochu šťouchnout na oživení. Tyhle hodinky jsou prostě úžasné. Vím, že je to limitka atd... Ale stejně si neodpustím - kdyby někdo z majitelů chtěl tenhle skvost pustit mým směrem, tak budu velmi rád. Na druhou stranu, kdyby mě někdo z těch, co to dokáží zařídit kontaktoval ohledně podobné akce (do seznamu objednavatelů/majitelů), budu velmi vděčný. Krásné dny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se