jencekgs Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Tuhle jsem už obdivoval v původním vlákně a je prostě dokonalá.
Sedlin Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63943-kalendář-chronomag-2014/?p=990381 ultimativní foto! Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem Sedlin
funf5 Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Dnes se přilila velká Breitling vlna
Vit Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 klikat na oči přichází OFFICINE PANERAI Obojí krása.
funf5 Odesláno 1. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Tak ještě než se rozjede hlasovaní, malá otázka do pléna...Co vynechat model hodinek napsaný v pátek odpoledne? Jak je to u posledních dvou stolních kalendářů...Každý z nás ví a ti co se zeptají, těm to rádi vysvětlíme...
PetrM Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Já bych to tam nechal. Dva kalendáře mám jako dárek, možná to bude inspirace...a nemusí se nikoho na nic ptát.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Dal bych to nekam jinam. Ale kam?
Vit Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Tak ještě než se rozjede hlasovaní, malá otázka do pléna...Co vynechat model hodinek napsaný v pátek odpoledne? Jak je to u posledních dvou stolních kalendářů...Každý z nás ví a ti co se zeptají, těm to rádi vysvětlíme... Za mě ano, vyhovuje mi to tak.
lib Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Já bych to tam raději nechal. Třeba rolády mi připadají všechny na jedno brdo, a kdyby se tam nějaký, nedejbože, dostaly, tak ať v tom není bordel.
funf5 Odesláno 2. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2013 OK, zůstáváme u názvu modelu hodinek v pátek odpoledene, nějak mě nenapadl pádný argument s darováním kalendáře
Daemonultimate Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Určitě by to šlo i dát jinam,ale jestli je to takhle zajetý a nekomplikovaný,každej ví kde to najde,tak proč to dávat jinam.Pátku to tam nijak nevadí,stejně má bejt už volno,no né?
funf5 Odesláno 3. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Protože fotek do kalendáře se již sešlo dost, abychom byli schopni vybrat potřebných 53 snímků, proběhne malá změna termínů:Uzávěrka příjmu fotek je zkrácena do 2.9.2013, což samozřejmě neznamená, že snímky zaslané později budou odmítnuty, jen se zkrátí doba po kterou bude možné pro ně hlasovat.Hlasování, tedy klasické "+" a "-" u jednotlivých snímků bude spuštěno 3.9.2013 a bude všem k dispozici do 17.9.2013. Výstupem by mělo být 53 fotek pro kalendář a 10 náhradních.Kolem 23.9.2013 by měl být k dispozici náhled na kalendář Chronomag 2014 k diskuzi a finálnímu doladění. Objednávky budou definitivně uzavřeny k 30.9.2013 a spustí se výroba.Jdu odemknout vlákno, napsal jsem Kamilovi, ať spustí hlasování....
funf5 Odesláno 3. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Protože fotek do kalendáře se již sešlo dost, abychom byli schopni vybrat potřebných 53 snímků, proběhne malá změna termínů:Uzávěrka příjmu fotek je zkrácena do 2.9.2013, což samozřejmě neznamená, že snímky zaslané později budou odmítnuty, jen se zkrátí doba po kterou bude možné pro ně hlasovat.Hlasování, tedy klasické "+" a "-" u jednotlivých snímků bude spuštěno 3.9.2013 a bude všem k dispozici do 17.9.2013. Výstupem by mělo být 53 fotek pro kalendář a 10 náhradních.Kolem 23.9.2013 by měl být k dispozici náhled na kalendář Chronomag 2014 k diskuzi a finálnímu doladění. Objednávky budou definitivně uzavřeny k 30.9.2013 a spustí se výroba.Tak hlasování běží a bude otevřeno do 17.9.2013, hledáme 63 fotek prosím používejte tuto funkci jen pro dané vlákno, jako je obvyklé. Dohodou je na fóru normálně vypnuta, tak to prosím respektujte
funf5 Odesláno 3. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Děkuji všem autorům za více než 300 fotografií.Hlasování běží a já jsem si celé vlákno dnes konečně projel celé a mám svých skoro sto fotek, které bych rád v kalendáři viděl.Protože mi všechny prošly před očima několikrát, dovolím si komentovat i zjevně populární fotky na kterých vidím chybu, přestože jsou jinak vynikající Jeden příklad je otisk prstu.Druhým střelím do sebe. Divně otočená luneta, taky není nic moc. Dívat se na to týden nevydržím, ale nevím proč, když mě ta kompozice napadla, tak jsem si toho po leštění hodinek, a asi patnácti snímcích nevšiml ;(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se