Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Když pominu, jak to tam asi funguje, že nejdřív jo, pak zas ne a teď zas jo, když pominu, že hodinky jejichž výrobce se prezentuje indivindi přístupem jdou na nehodinkový e-shop, tak by mě zajímalo, jestli třeba takový Tiger by do těch sedmi dnů byl.

Chjo, takhle je to tak nějak na úrovni Rolanda Kemmnera na ebay.de.

A taky mě napadlo, proč se Adam jmenuje Adam, jestli proto, že je vidět holej vercajk.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

hele že se snaží vlíst kde se dá asi i trochu chápu (tonoucí se stébla...) ale že nezačnou raděj u chronoshopu a podobnejch webů to mi hlava nebere. a to jsem byl jen opravdu malej kousek od toho si jít koupit nový orlíky. měly to být moje druhý hodinky na těžkou práci a dovolenou ale pak jsem zjistil že my jedny stačí na všechno

Odesláno
  V 14. 8. 2013 v 15:07, bandicoot napsal:

Chjo, takhle je to tak nějak na úrovni Rolanda Kemmnera na ebay.de.

Viděl jsem toho Rolanda teď v Brně na sraze a kdyby byl Prim na jeho úrovni, tak by se mohl plácat po zádech :)

Krásný hodinky za skvělou cenu.

Odesláno

Mozna mel bandi na mysli trable s komunikaci/dodanim, na coz jsem taky nejaky narazky zaznamenal (ale asi se jedna o historii, pac uz se to roland castecne naucil...) i kdyz se mozna mylim, eh...

Odesláno (upraveno)

Měl jsem na mysli ten distribuční kanál, kdy Roland má tomu e-kanálu odpovídající cenu a na nic si nehraje...

Víc v tom nehledejte, byla to střelba od boku, prostě mě RK napadl jako první, protože jeho modely rád sleduju...

edit: tak mě vlastně napadlo, proč Elton na svém webu a na svém e-shopu nemá kvarcky? To se za ně stydí? Nebo protože na jejich web chodí hejlové, co chtějí hodinky za pade a neradi by viděli, že prim taky dělá hodinky za sedm tisíc pro socky? Proč teda, sakra, pro kvarcky neudělá jiný brand a klidně prodej přes alzu... a pro mechaniky ať si nechají svůj web a pánskou pasáž...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Jo jo,  s tím Adamem mne napadá jen to, co tebe Bandy. :D

A i jinak souhlasím - mají notoricky neuspořádané poměry mezi modelovou nabídkou, způsobem distribuce, cenou, kvalitou a vůbec veškerou svou prezentací. Tohle budování značky ve stylu draho prodám cokoli jakkoli kdekoli komukoli až nikdo neví co jsem vlastně zač je podle mého názoru velmi poškozuje. V podstatě je to bohužel třeba tady mezi fanoušky, neřku -li dlouhodobými, vlastně už vyřídilo.

Něco dneska zatajovat nebo kamuflovat, je fakt naivní a kontraproduktivní. Co je ale pro mne k nevíře, že ty samé modely dělají v kvarcu i v mechanice s tak rozdílnou cenou, jako třeba linea.  Proč dělají sami sobě nekalou konkurenci ????? To je velmi neobvyklé.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Vtipný je, že v Brně se mi asi před měsícem chlubila paní prodavačka v hodinářství Strnad, že jsou jediní, kdo je ve městě prodává... :D Alza by mě fakt nenapadla 

Odesláno

O společnost Elton a produkci jejich hodinek se zajímám až nyní. Jednoduše proto, že nejsem "svázán" nostalgií, nějakou národní hrdostí s tím spjatou. O hodinky vyrobené v ČR jsem doteď nestál a ani jsem se o torzo našeho hodinářského odvětví nezajímal. Tahanice a šílenou histerii ohledně vlast. práva užívat značku Prim a hlavně konečný výsledek toho sporu, jsem sledoval s velkým pobavením. Elton a jeho hodinky o "své" příznivce jistě nepříjdou. Ať už se budou prodávat v Alza nebo v pokladně Smíchovského nádraží. Dle mého názoru - pozorovatele(všímavého), jsou v Elton a.s. přibližně sto let za opicema. Jejich eso, v podobě vlastního kalibru  na mě zatím nefunguje. To by museli ještě řádně zapracovat a přestat oživovat předraženou zombie. Byl tu zmíněn R. Kemmner. To je přesně ta firma, které upřímně fandím - ještě přidám dvě další - Steinhart, Guinand - v poslední době. Možná bych mohl podobných značek jmenovat více, značek a manufaktur, které nepřešlapují na místě a nejsou cílené na "kořeny" - jejich živou vodu.

Odesláno
  V 17. 8. 2013 v 22:00, GSIA79 napsal:

O společnost Elton a produkci jejich hodinek se zajímám až nyní. Jednoduše proto, že nejsem "svázán" nostalgií, nějakou národní hrdostí s tím spjatou. O hodinky vyrobené v ČR jsem doteď nestál a ani jsem se o torzo našeho hodinářského odvětví nezajímal. Tahanice a šílenou histerii ohledně vlast. práva užívat značku Prim a hlavně konečný výsledek toho sporu, jsem sledoval s velkým pobavením. Elton a jeho hodinky o "své" příznivce jistě nepříjdou. Ať už se budou prodávat v Alza nebo v pokladně Smíchovského nádraží. Dle mého názoru - pozorovatele(všímavého), jsou v Elton a.s. přibližně sto let za opicema. Jejich eso, v podobě vlastního kalibru  na mě zatím nefunguje. To by museli ještě řádně zapracovat a přestat oživovat předraženou zombie. Byl tu zmíněn R. Kemmner. To je přesně ta firma, které upřímně fandím - ještě přidám dvě další - Steinhart, Guinand - v poslední době. Možná bych mohl podobných značek jmenovat více, značek a manufaktur, které nepřešlapují na místě a nejsou cílené na "kořeny" - jejich živou vodu.

??? :huh:

Odesláno (upraveno)

Vyjadřoval jsem se k společnosti Elton a.s. Pokud to zcela do témata tohoto vlákna nezapadlo, příště - možná budu pozornější. To jen na vysvětlenou, pro milovníky jinotaje a záhadologů vůbec.

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno
  V 18. 8. 2013 v 14:30, GSIA79 napsal:

Vyjadřoval jsem se k společnosti Elton a.s. Pokud to zcela do témata tohoto vlákna nezapadlo, příště - možná budu pozornější. To jen na vysvětlenou, pro milovníky jinotaje a záhadologů vůbec.

Projevy sve schyzofrenie smeruj prosim jinam... ;)

Pokud hodlas hazet hnuj na Elton, mohl by's alespon vysvetlit proc -- pronesl jsi tu radu soudu a silackych gest, ale zadnou smysluplnou argumentaci.

having said that, Elton rozhodne neni HH a dost mozna jsou cenove ponekud vyse nez by meli byt... a jejich kalibry jsou 'pouze' obnovou kalibru ze 60/70-tych let... Ja jsem ale spokojeny s ES 2012 a nemam zasadni problem je vzit na ruku namisto JLC (narozdil od stowa, steinu, kemeru a ostatnich 'znacek' bez minulosti prim tu decentni minulost ma).

Odesláno
  V 18. 8. 2013 v 15:45, IzTaPa napsal:

(narozdil od stowa, steinu, kemeru a ostatnich 'znacek' bez minulosti prim tu decentni minulost ma).

No zrovna Stowa mi nepríde ako vhodný príklad na značku bez minulosti. S takými nárokmi na "historiu značky" by Elton/Prim skončil dosť nelichotivo. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...