Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nejde si nevšimnout,datumka neva,ten font na rozdíl od ostatních úžasných fontů u ML moc netrefili,ale není to nic,co by mě odradilo.Spíš si říkám,je opravdu ta vnitřní luneta o tolik lepší než venkovní?

Hodlám je nosit tak 80% času.

U ML se mi zdá, že viděl informaci, že na tahu budou myslím až od listopadu? Ofic web taky říká 4Q/2013

http://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/pontos-1/Id/pontos_s_diver-139.sls

Nevím jestli to tu padlo... Hodinky vybíráš na téměř celodenní nošení nebo je budeš střídat s nějakým jiným modelem? Mě osobně by třeba velké a těžké hodinky po většinu dne asi trochu vadily. Nebo teda spíš postupem času :)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Vnitrni luneta není lepsi. Je to opet dalsi dira do pouzdra, zbytecna. Existuji hodinky s vnejsi lunetou, ktera je utesnena a pisek a ostatni bordel se po ni nedostane. Napr. Seiko MM, Damasko.<br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

A to uz nemluvim o pohodlnosti ovladani.<br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Pohodlnost ovládání je u vnitřní lunety jistě horší,jak píšeš o utěsnění lunety ,to je používáno pouze u Tebou jmenovaných značek?Je to jedna z věcí,která se jen tak u technických parametrů nevyčte.

Odesláno

Jestli to jeste nekdo dela, netusim. Ale kdyz uz jsme u tech potapek a Seiko MM, proc vlastne nejsou ve vyberu? Vzdyt MM 300 je to nejlepsi, co muzes za ty penize dostat. <br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Taky si říkám,už to tu bylo řečeno,že Seiko je swiss made.Ale vážně,chci swiss.Peta-Biker mě předběhl.To bych musel zařadit i němce a američany.Ale když už tam mám jedny skoro čínský,měl bych se nad tím zamyslet.Nedávno jsem měl v ruce průměr u Seika-007 a ohromilo mě,jak jsou udělaný.Ale zůstanˇme u Swiss.

Odesláno

.....Je taky záhadou,proč se dají obědnat jen v USA.Bylo mi obratem odpovězeno,ale i tak moc jistoty poslat tam někam pade nemám.Uvidíme dál.

Mně je poslali z Rakouska a cena byla lepší, než kdybych je objednával ze států a platil clo+dph. Je pravda, že domluvit to byla docela šichta, vyměnili jsme si asi 50 mailů.

Jinak se zájmem sleduju tohle tvoje vlákno, jsem zvědavej, u čeho skončíš... je asi pochopitelný, že fandím Doxe:-)

Odesláno

Mně je poslali z Rakouska a cena byla lepší, než kdybych je objednával ze států a platil clo+dph. Je pravda, že domluvit to byla docela šichta, vyměnili jsme si asi 50 mailů.

Jinak se zájmem sleduju tohle tvoje vlákno, jsem zvědavej, u čeho skončíš... je asi pochopitelný, že fandím Doxe:-)

Ted to po sobě čtu a to je nářez.Obědnávka.Bože,musim znova do školy a to už je let co jsem vylezl.

Taky jsem zvědavej.

Odesláno

Ted to po sobě čtu a to je nářez.Obědnávka.Bože,musim znova do školy a to už je let co jsem vylezl.

Taky jsem zvědavej.

Hlavně se neukvapit :) Přiznám se, že taky v tomto vlákně hledám inspiraci k udoucímu nákupu, ale také se nějak nemůžu pohnout z místa. Favoritem jsou nové PO 42mm, ale nejsem si jistý tou velikostí. Zohledňuješ i velikost, hmotnost a pocit z nošení? Navíc, když je budeš mít skoro pořád na ruce?

Odesláno

Hlavně se neukvapit :) Přiznám se, že taky v tomto vlákně hledám inspiraci k udoucímu nákupu, ale také se nějak nemůžu pohnout z místa. Favoritem jsou nové PO 42mm, ale nejsem si jistý tou velikostí. Zohledňuješ i velikost, hmotnost a pocit z nošení? Navíc, když je budeš mít skoro pořád na ruce?

Vycházet můžeš z velikosti a tvaru nožiček pouzdra,ze zkoušek na ruce,ale jen čas Ti ukáže.Jo,Omegy,to už tu bylo,45,5 obrovský,tak šly z baráku a když jsem zkoušel 42 vadila mi úzkost tahu.Rozhodně bych volil 42,ruku mám 18.Nový,hm,takže in-house a je to vůbec in-house,když coaxial dělal pro Omegu Daniels?Nevim a je mi to jedno.Jsou to povedený hodinky.

Odesláno

Vycházet můžeš z velikosti a tvaru nožiček pouzdra,ze zkoušek na ruce,ale jen čas Ti ukáže.Jo,Omegy,to už tu bylo,45,5 obrovský,tak šly z baráku a když jsem zkoušel 42 vadila mi úzkost tahu.Rozhodně bych volil 42,ruku mám 18.Nový,hm,takže in-house a je to vůbec in-house,když coaxial dělal pro Omegu Daniels?Nevim a je mi to jedno.Jsou to povedený hodinky.

Právě toho se bojím a myslím, že dost lidí si pořídí např. PO 45,5, ale časem zjistí, že na ruce překáží, jsou těžké apod. Při zkouškách na krámu je to těžké.

Jj, mám taky 18 cm. Já v nich in-house nevidím, jen upravenou ETU a supr marketing :)

Tak trochu zvedni budget a kup taky 42jky a máš po starostech :)

Odesláno (upraveno)

Pripletiem sa vám do debaty. Podobnú dilemu som riešil takpovediac pred pár dňami. Toto vlákno som samozrejme napäto sledoval a nakoniec som zvolil Oris Aquis. Približne v pondelok budem mať hotovú takú základnú recenziu. Zatiaľ mám k dispozícii len pár fotiek. Tak Ti sem nejakú jednu-dve, ak to bude k prospechu veci, hodím nech je nad čím uvažovať...

post-9515-0-66278500-1378917507_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Blinker
Odesláno (upraveno)

Já v nich in-house nevidím, jen upravenou ETU a supr marketing :)

Počkej, s tim opatrně.. netvrdim, že je 8500 úplně inhouse, ale ETA?!:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Pripletiem sa vám do debaty. Podobnú dilemu som riešil takpovediac pred pár dňami. Toto vlákno som samozrejme napäto sledoval a nakoniec som zvolil Oris Aquis. Približne v pondelok budem mať hotovú takú základnú recenziu. Zatiaľ mám k dispozícii len pár fotiek. Tak Ti sem nejakú jednu-dve, ak to bude k prospechu veci, hodím nech je nad čím uvažovať...

Dík za inspiraci,takže ted se kocháš,super keramika,indexy jak maj bejt,perfektní stáj,sundavatelná ochrana korunky,dokonalá čitelnost jak cifru tak lunety,která má super krok,suprovej červenej rotor,tah,co na ruce vypadá opravdu chlapácky,škoda,že už k nim neudělali tu novou sponu co je na gumě, a td.Gratuluju,moc povedenej kousek a jak parádně sedí na ruce.

Odesláno

Počkej, s tim opatrně.. netvrdim, že je 8500 úplně inhouse, ale ETA?! :)

Tohle jsem zavinil já zmínˇkou o Danielsovi,prosím,nerozebírejte to tu,obávám se,že na to stejně nemáme,jestli je jednou Omegou 8500 nazvaná jako in-house,je konec debatám,nebyl by to první poloviční in-house a ani poslední.Je to dobrej stroj a to je hlavní.

Odesláno

...dovolím si pridať ešte jednu na ruke z dneška. ďalšie už keď tak budem smerovať inam, nech je to tu prehľadné. A pod všetko, čo si popísal vyššie, sa môžem s kľudom podpísať.

post-9515-0-27301200-1378918432_thumb.jpg

Odesláno

Taky díky za super fota. Oris se mi také líbí a také zvažuju. Jak se Ti nosí a jaký máš obvod zápěstí? Nosíš je po většinu dne nebo jen vyjímečně?

Jinak na recenzi se netrpělivě těším.

Odesláno

Určitě a určitě to stejně k ničemu nebylo,je to ze světa kam nemůžem ;)  Ty Orisky vypadaj dobře,kurnˇa.

Mám taky pocit, že po dnešku budeš mít jasno. A já možná taky :)

A navíc, Aquis má myslím taky "in-house", nemá? ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...