Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Tudor Hydro 1200. Budeš muset sehnat, už se nevyrábí.

Odesláno

Snowie, zase zásah do mého vkusu na plné kule. Tyhle Hydropotvory mě berou fest. Nejhezčí věc od Tudoru.

Model roku 2010. Viděl jsem je na ruce mladého Vágnera, toho kluka, co to dělá s rybama...

Odesláno

Opravdu pěkný potápky a ještě ne tak často k vidění,luneta mi hodně připomíná lunetu u mnou oblíbených Zenith Stratos,v rychlosti jsem hledal možnosti a sehnat nový, ještě jdou i v Německu,kolem 70 tisíc.

(Na Tudoru mě malinko vadí,že nahrává situaci,kdy dokazuju že chci rolády a nemam na ně.Tenhle pohled zvažme každý sám za sebe.)

Odesláno

to jsou snad jediny tudory, ktery se nedelaj v damsky velikosti (40-42mm). :wub:  cena za novy se ale zase vic a vic priblizuje jetejm s(o/u)bum. :guitar:

Návštěvník Snow
Odesláno

Věřím, že by se 1200 daly sehnat levněji, jedná o model 2009, takže pěkná hrobka. Divím se, že je má ještě někdo skladem, to už je spíš NOS.

Přidávám ještě pár fotek.

Návštěvník Snow
Odesláno

Opravdu super tip Snowe...Nádherné hodinky.

Jo, jo, dík. To víš hochu, musí zasáhnout staří páni, on už tomu tady dneska nikdo jinej nerozumí.

Odesláno

Jo, jo, dík. To víš hochu, musí zasáhnout staří páni, on už tomu tady dneska nikdo jinej nerozumí.

To máš pravdu  :) a s tu cenou taky... tady jsou jedny za 56 (http://www.chrono24.cz/tudor/hydro-1200--id2319087.htm?query=tudor+hydro+1200&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm) a kdyby se s nimi jednalo tak bude i sleva.... Myslím, že by stálo za to přidat nebo došetřit na tyto, protože je to tady zdaleka nejlepší tip.

Odesláno

I mňa si Snowe potešil, tie Tudory sú asi prvé Tudory, ktoré ma oslovili. Vyzerajú úžasne!

Vďaka...googlil som si ich teraz nejakú hodinu :-)

F.

Odesláno (upraveno)

Věřím, že by se 1200 daly sehnat levněji, jedná o model 2009, takže pěkná hrobka. Divím se, že je má ještě někdo skladem, to už je spíš NOS.

no tohle jsou hodinky! vůbec jsem neznal a překonají všechny dosavadní návrhy. chlape prodej co doma máš, zvyš budget a myslím že nebudeš litovat

http://www.chrono24.cz/tudor/hydro-1200---ref-25000--id2306999.htm

tady je máš za 59 z EU takže žádný clo a dph s dokladama na tahu ve výborným stavu. vybírat je tak krásný. skoro jako to pak nosit :-)

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno (upraveno)

tie Tudory su skutocne paradne, len neviem ci by som prekusol tie d(i)ldo-rucicky... :bag:

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

To máš pravdu  :) a s tu cenou taky... tady jsou jedny za 56 (http://www.chrono24.cz/tudor/hydro-1200--id2319087.htm?query=tudor+hydro+1200&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm) a kdyby se s nimi jednalo tak bude i sleva.... Myslím, že by stálo za to přidat nebo došetřit na tyto, protože je to tady zdaleka nejlepší tip.

jetý nebrat,ale díky za snahu

Odesláno (upraveno)

Ty rucicky jsou ale fakt hrozny.

Tak jsem si tenhle model od Tudoru prošel a zjistil jsem,že nejen ručičky se mi nelíbí,ale i poměr průměru lunety vůči průměru ciferníku,tah styl Citizen Skyhawk,až příliš nabubřelý body indexů a cena,navíc to,že se bude jednat již skoro o NOS stav a Tudor jako takový mě nic moc neoslovuje,nic na tom nezmění ani má neznalost světa hodinek,ostatně kvůli tomu,abych se něco naučil jsem se sem i zaregistroval,ovšem neztrácím tím svůj vkus či názor.Jsou to hodinky parádní,ale zcela jistě ne pro mne.Ale děkuji za príma tip.

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...