Daemonultimate Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Tak pánové,to že si umíte dělat srandu z druhých jste prokázali a tedˇ ještě prokažte,že si to můžete na základě vašich znalostí ze světa hodinek dovolit a šup sem s něčím co mi vyrazí dech.
Návštěvník Snow Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Tudor Hydro 1200. Budeš muset sehnat, už se nevyrábí.
Daemonultimate Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Tudor Hydro 1200. Budeš muset sehnat, už se nevyrábí.Vítej zpátky , přesně na tvůj post jsem se těšil.Nezklamal,na první pohled paráda,ale jsetli Ty mi nenabízíš něco co stojí 80,jdu studovat.Díky.
marosh Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Snowie, zase zásah do mého vkusu na plné kule. Tyhle Hydropotvory mě berou fest. Nejhezčí věc od Tudoru.Model roku 2010. Viděl jsem je na ruce mladého Vágnera, toho kluka, co to dělá s rybama...
Daemonultimate Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Opravdu pěkný potápky a ještě ne tak často k vidění,luneta mi hodně připomíná lunetu u mnou oblíbených Zenith Stratos,v rychlosti jsem hledal možnosti a sehnat nový, ještě jdou i v Německu,kolem 70 tisíc.(Na Tudoru mě malinko vadí,že nahrává situaci,kdy dokazuju že chci rolády a nemam na ně.Tenhle pohled zvažme každý sám za sebe.)
sashator Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Jak mě Tudory zas tak neberou, tak tyhle jsou opravdu suprklasa! A taky jsem si jich poprvé všiml na Vágnerovi v jeho Rybích legandách
CEGY Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Jako hodinky pěkný, až na ty divný ručičky..
Micey Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 A na to, že stojej pomalu dvakrát tolik, než je rozpočet. Sakra, a co zánovní IWC Aquatimer?
kaliw124 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 to jsou snad jediny tudory, ktery se nedelaj v damsky velikosti (40-42mm). cena za novy se ale zase vic a vic priblizuje jetejm s(o/u)bum.
st1g Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Tudor Hydro 1200. Budeš muset sehnat, už se nevyrábí. Opravdu super tip Snowe...Nádherné hodinky.
Návštěvník Snow Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Věřím, že by se 1200 daly sehnat levněji, jedná o model 2009, takže pěkná hrobka. Divím se, že je má ještě někdo skladem, to už je spíš NOS. Přidávám ještě pár fotek.
Návštěvník Snow Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Opravdu super tip Snowe...Nádherné hodinky.Jo, jo, dík. To víš hochu, musí zasáhnout staří páni, on už tomu tady dneska nikdo jinej nerozumí.
st1g Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Jo, jo, dík. To víš hochu, musí zasáhnout staří páni, on už tomu tady dneska nikdo jinej nerozumí. To máš pravdu a s tu cenou taky... tady jsou jedny za 56 (http://www.chrono24.cz/tudor/hydro-1200--id2319087.htm?query=tudor+hydro+1200&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm) a kdyby se s nimi jednalo tak bude i sleva.... Myslím, že by stálo za to přidat nebo došetřit na tyto, protože je to tady zdaleka nejlepší tip.
F.B. Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 I mňa si Snowe potešil, tie Tudory sú asi prvé Tudory, ktoré ma oslovili. Vyzerajú úžasne! Vďaka...googlil som si ich teraz nejakú hodinu :-) F.
SCIFI Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Věřím, že by se 1200 daly sehnat levněji, jedná o model 2009, takže pěkná hrobka. Divím se, že je má ještě někdo skladem, to už je spíš NOS.no tohle jsou hodinky! vůbec jsem neznal a překonají všechny dosavadní návrhy. chlape prodej co doma máš, zvyš budget a myslím že nebudeš litovat http://www.chrono24.cz/tudor/hydro-1200---ref-25000--id2306999.htmtady je máš za 59 z EU takže žádný clo a dph s dokladama na tahu ve výborným stavu. vybírat je tak krásný. skoro jako to pak nosit :-) Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem SCIFI
misoo Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) tie Tudory su skutocne paradne, len neviem ci by som prekusol tie d(i)ldo-rucicky... Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem misoo
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 To máš pravdu a s tu cenou taky... tady jsou jedny za 56 (http://www.chrono24.cz/tudor/hydro-1200--id2319087.htm?query=tudor+hydro+1200&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm) a kdyby se s nimi jednalo tak bude i sleva.... Myslím, že by stálo za to přidat nebo došetřit na tyto, protože je to tady zdaleka nejlepší tip.jetý nebrat,ale díky za snahu
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Ty rucicky jsou ale fakt hrozny.Tak jsem si tenhle model od Tudoru prošel a zjistil jsem,že nejen ručičky se mi nelíbí,ale i poměr průměru lunety vůči průměru ciferníku,tah styl Citizen Skyhawk,až příliš nabubřelý body indexů a cena,navíc to,že se bude jednat již skoro o NOS stav a Tudor jako takový mě nic moc neoslovuje,nic na tom nezmění ani má neznalost světa hodinek,ostatně kvůli tomu,abych se něco naučil jsem se sem i zaregistroval,ovšem neztrácím tím svůj vkus či názor.Jsou to hodinky parádní,ale zcela jistě ne pro mne.Ale děkuji za príma tip. Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se