Tomas_2002 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Tak jsem si nakonec opravdu pořídil G-SHOCKy. Trvalo to dlouho a dalo mi zabrat, než jsem se zorientoval v nabídce. Hodinky vynikají skvělou čitelností času a mizernou čistelností displejů. Bílé ručičky zaručuji skvělou čitelnost i v šeru. Podvícení je uděláno docela blbě. Ve tmě ručičky většinou vidíte tak jako tak a na displeji si nic nepřečtete ani s osvětlením. Konečně také přidávají do balení český návod, takže odpadá jedna starost. Hodinky jsou lehké a nosí se opravdu příjemně. Nicméně si nemůžu zvyknout na opravdu maliou digitální datumovku, takže hodinky půjdou z domu, jakmile můj hodinář naskladní model A1000 s klasickou datumovkou. Vždycky jsem hůř viděl a tak je toto pro mě opravdu problém. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Co myslis budu sa asi tazko predavat, ze?
Tomas_2002 Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Tak asi bude záležet na ceně že ? :-)
ggrand Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Hodinky pekne. Tohle by si mel precist a prohlednout kolega,ktery ve vlaknu o hodinkach do 2500,- tvrdi, ze inverzni displej ma 95% citelnosti jako klasicky..
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Zanech smutku,na ruku co máš,nezrujnovaly Tě a máš možnosti co s nima dál.To je pozitivní,no né?A jak píšeš,budou jiné.Kromě tý čitelnosti tak strašný nejsou.Takže gratuluju :-)Je vidět,že Ggrand je opravdu zná,byl první kdo v jednom radícím vlákně zcela správně zareagoval.A já se rád přiučil.
Tomas_2002 Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Zanech smutku,na ruku co máš,nezrujnovaly Tě a máš možnosti co s nima dál.To je pozitivní,no né?A jak píšeš,budou jiné.Kromě tý čitelnosti tak strašný nejsou.Takže gratuluju :-)Je vidět,že Ggrand je opravdu zná,byl první kdo v jednom radícím vlákně zcela správně zareagoval.A já se rád přiučil. Ale tak já samozřejmě nějak nesmutním. Ty hodinky mají svá nezpochybnitelná pozitiva: - jsou hezké- solární pohon- řízené rádiem- skvělá čitelnost analogové části no a negativa -malé pismo na diplejích-hůře čitelné displeje-horší podsvícení A to si můžeme říci, že kdo má zrak jako ostříž ( nebo aspoň ne tak špatnej jako já) si těch negativ ani nevšimne.
ggrand Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Můžu ti poradit jeden trik, který jsem používal u GA100, samozřejmě načtený odsud z fóra Když zapneš světlo, dej prst nad hodinky a on ti odrazí nějaké světlo na displeje. Jen nevím, jak to bude fungovat na tyhle pidi displeje, přece jenom GA100 je má celkem obří, že by se za takové nestyděly ani regulérní digitálky.
bacil.357 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Hodinky pekne. Tohle by si mel precist a prohlednout kolega,ktery ve vlaknu o hodinkach do 2500,- tvrdi, ze inverzni displej ma 95% citelnosti jako klasicky.. Ale, prosím tě, kolego. V tom vlákně píšu, že je to můj subjektivní pocit. Prostě se mi inverzní displeje čtou vcelku dobře no...
ggrand Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Subjektivní může být, jestli se ti líbí barva, ale tohle je zcela objektivní záležitost, stejně jako, že v noci uvidíš dřív člověka oblečeného v bílé barvě než černé.
Martin JJJ Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Mám model AW 591ML, naprostá spokojenost, nicméně pár drobností mě na nich vadí, osvětlení je jenom komplexní na analogu, takže pokud stopuju minidigitálem, tak na něho prostě nevidím (mám teda nega dislpej, tak jestli to nebude tím) no a potom pokud si rozjedu stopky-měření na malém displeji a zrovna se tam nachází na analogu čas např 14:15 tak to digi překrývá.... ale jak řikám jinak jsou to super klokny... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se